Zari
ohodnotit

Komentáře k filmu Dumbo

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
curil
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 2.12.2019
Není Disney jako Disney.   Když se stejné studio   téměř po osmdesáti letech   rozhodne zopakovat úspěšný   animovaný projekt a zvolí   jednoho z nejlepších   současných režisérů,   čekal bych lepší výsledek.   Pro mě zůstane   nepřekonatelný animák z   roku 1941. Příběhu nemohu   nic vytknout, perfektní   triky, skvělé herecké   obsazení, ale abych byl   dojatý jako před lety a slza   ukápla, to ne. Burtonův   příběh je pro mě až   příliš vážný, chybí mi   více humoru a filmové   rozvernosti.
Venom_TomHardy
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 11.4.2019
Dumbo aneb „Let’s get   ready to Dumbo,“ prohlásí   pokaždé hlasatel s   narážkou na hlášku   „Let’s get ready to   rumble,“ kterou slýcháme   při sportovních kláních.   Filmový Dumbo pochází také   z animáku (tj. tento snímek   s Doris Day je třeba   kompletně ignorovat),   nicméně by bylo velikým   překvapením, kdyby dosáhnul   tržeb předloňské Krásky a   zvířete. Spíše to vypadá,   že ho potká podobný osud   jako Louskáčka, přestože   si to asi úplně   nezaslouží. Holt ne   všechno, na co Disney sáhne,   se promění ve zlato. A ne   všechny příběhy jsou kolem   roztomilých létajících   slůňat vystavěny tak, aby   si vysloužily lepší než   průměrné hodnocení.
Čaroděj_Mrakomor
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.12.2019
Nechápu to hodnocení. Po   dlouhé době vypadl z USA   film, při jehož sledování   jsem se nemusel stydět za   lidskou rasu.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama

Podobné filmy

Dumbo (1941)

 Dumbo (1941)
Dumbo n
 
Žánr: animovaný
Země: Spojené státy americké
Režie: Ben Sharpsteen, Norman Ferguson

(remake)

Reklama