reklama
 
ohodnotit

Dotyky

Rok:
1988
Délka:
95 minut
Premiéra v ČR:
1.7.1989
„Komedie ze života hol(č)ičky v nesnázích.“

Celkové hodnocení filmu Dotyky

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 63.1% (13 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
28.6.2009
Pitryx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
13.9.2013
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.5.2015
martin.stusak.9
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.4.2013
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.11.2010
nick4
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.11.2010
tomas.sulc.754
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.2.2018
Blanche21
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2008
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
4.11.2017
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.11.2010
Bape
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.9.2007
Jiří
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.11.2007
lubosagafon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
17.5.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih44912minih44912Plný dům (1987) [TV seriál] 
Full House n
minih20383minih20383Švindlíři (1990) 
The Grifters n
minih132762minih132762Afrika I. - Z Maroka na Kilimandžáro (1952) 
Afrika I. - Z Maroka na Kilimandžáro n
minih47502minih47502Plán hry (2007) 
The Game Plan n
minih60012minih60012Zjevení (2012) 
The Apparition n
minih131296minih131296Probuzená posedlost (2015) 
Zipper n
minih53032minih53032Teorie chaosu (2008) 
Chaos Theory n
minih53608minih53608Branky, body, vteřiny (1956) [TV pořad] 
Branky, body, vteřiny n
minih43983minih43983Hvězdná brána: Návrat (2008) [Video] 
Stargate: Continuum n
minih145798minih145798Nebezpečné vztahy (2016) [TV pořad] 
Nebezpečné vztahy n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

63.1 % (13)
5   - curil
1   - Pitryx
6   - hvezdyn
8   - martin.stu
7   - satyr
6   - nick4
8   - tomas.sulc
7   - Blanche21
9   - miroslav22
6   - rosta12
7   - Bape
8   - Jiří
4   - lubosagafo
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 150721
Osobností: 634157
Fotografií: 574761
Plakátů: 273124
Obsahů a biografií: 138460

Poslední komentáře

Tři mušketýři (1961)

Tři mušketýři
Myslím, že tahle verze je   nejblíž knižní předloze a   kdo jiný by to měl dobře   natočit, když ne Francouzi?   Je to jejich historie a pan   více >

Autor: Alix | Hodnocení: 10 / 10

Hotel Transylvánie 3: Příšerózní...

Hotel Transylvánie 3: Příšerózní dovolená
jak řekla má dcera, "   doufám, že natočí další   díl" ... to hovoří za vše,   nehledě na to, že i v kině   bylo slyšet, že dětem se to   líbí ...

Autor: ing | Hodnocení: 8 / 10

Tři mušketýři (1973)

Tři mušketýři
Pro mne druhé nejlepší   zpracování po francouzské   verzi z roku 1961. Je tady   romantika i noblesa, krásné   dámy a stateční pánové,   co víc si přát?

Autor: Alix | Hodnocení: 9 / 10

Hračky (2010)

Hračky
Blaznivy animovany   komedialni serial od   francouzskych   animatoru.

Život na   skládce je ponurý a smutný.   Malý pískající králíček více >

Autor: rimeon | Hodnocení: 9 / 10

Máří Magdaléna (2018)

Máří Magdaléna
‘Podle křesťanských   evangelií byla Marie   Magdaléna přítomna při   smrti Ježíše i jeho   pohřbu; a je uznávána jako   první svědek jeho více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.283/0.244