reklama
 
ohodnotit

Don Gio

Žánr:
Rok:
1992
Délka:
96 minut
Premiéra v ČR:
5.11.1992

Celkové hodnocení filmu Don Gio

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 55.6% (16 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.10.2009
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
1.5.2009
nick4
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
25.6.2008
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.1.2017
thefj
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
19.9.2010
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
28.2.2012
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.10.2007
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
22.4.2011
renod
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
21.2.2009
mmaat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
7.2.2007
Raptor150
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
25.11.2007
fantomas1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
2.11.2007
sherif
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
1.11.2007
Kuddel64
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
26.5.2009
Untouchable
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
17.5.2007
mary2
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
17.6.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih42127minih42127Blokáda (1974) 
Blokada I - Lužskij rubež, II - Pulkovskij meridian n
minih66846minih66846Zrození Planety opic (2011) 
Rise of the Planet of the Apes n
minih39467minih39467Alpha Dog (2005) 
Alpha Dog n
minih13697minih13697Nebe a peklo (1963) 
Tengoku to jigoku n
minih43396minih43396Želvy Ninja (2007) 
TMNT n
minih16271minih16271Polibek ze stadionu (1947) 
n
minih35018minih35018Projekt (1981) 
Projekt n
minih46393minih46393Rolling Stones (2007) 
Shine a Light n
minih56163minih56163Všichni milují Mandy Lane (2006) 
All the Boys Love Mandy Lane n
minih14588minih14588O štěstí a kráse (1986) [TV inscenace] 
O štěstí a kráse n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

55.6 %
6   - curil
3   - pataamat
4   - nick4
6   - Kycky
6   - thefj
10 - dederon
6   - Rendys
5   - miroslav22
6   - renod
5   - mmaat
4   - Raptor150
4   - fantomas1
2   - sherif
10 - Kuddel64
2   - Untouchabl
10 - mary2
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 145806
Osobností: 619751
Fotografií: 545933
Plakátů: 261024
Obsahů a biografií: 133653

Poslední komentáře

Bláznivá smrt (2014) [TV epizoda...

Bláznivá smrt
Jakpak se jmenoval ten   interpret, který zahrál toho   bláznivého drobeřka. Tento   díl je i o tom, že jso zlí   pronajímatelé, hodní   více >

Autor: hvezdyn | Hodnocení: 7 / 10

Oko v oblacích (2015)

Kéž by takových filmů bylo více

Oko v oblacích
Oko v oblacích je dobrým   příkladem toho, že   válečný film nutně nemusí   být akční trhák. Herecké   výkony jsou dobré, postavy   výborně více >

Autor: ondrahrr | Hodnocení: 10 / 10

Deals with Our Devils (2016) [TV...

Deals with Our Devils
Dost zajímavý díl, kdy se   část agentů pohybuje v   jiné dimenzi, takže   některé scény se opakují z   pohledu dalších   zúčastněných.
Všechno je zase trošku   jinak a Aida nahlédla do   Darkholdu.

Autor: Frolíček | Hodnocení: 9 / 10

Sherlock Holmes a případ hedvábn...

Sherlock Holmes a případ hedvábné punčochy
Holmesovské téma je   neúnavně recyklováno -   více či méně podařeně.   Tento počin byl ve své době   pozoruhodný jednak obsazením   relativně více >

Autor: Stalhein | Hodnocení: 8 / 10

Za sklem (2016) [TV seriál]

ZA SKLOM-SERIAL

Za sklem
SHLEDLA JSEM.MYSLIM,ZE VELMI   POVEDENE DILO SLOVENSKYCH   TVURCU.TVRDA REALITA.PERFEKTNE   UDELANE.DEJ JE NABITY FAKTY A   ZAPLETKAMI.UKAZUJE více >

Autor: PAVLASEK1

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.525/0.485