reklama
 
ohodnotit

Dobrodružství pod postelí [TV inscenace]

Žánr:
Rok:
1997
Délka:
87 minut
„Jiří Lábus, Oldřich Kaiser a Martin Dejdar v bláznivé komedii podle poněkud nečekaného autora – F. M. Dostojevského. Spletitý příběh jednoho žárlivce, který se nakonec ocitne v poněkud choulostivé situaci…“

Celkové hodnocení filmu Dobrodružství pod postelí

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 74.7% (17 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
29.8.2008
jmenuji.se.libor
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.8.2012
New
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
5.8.2012
REKBRIT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.11.2009
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.5.2014
Nasudr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.1.2011
cerfik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.8.2012
Krikri
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
20.4.2017
lionheart
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
14.7.2011
Bape
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
4.4.2008
Alex.Denim
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
26.4.2015
Dzorden
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.3.2014
Dandik1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
25.1.2015
mary.charlotte
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
13.9.2015
Bimbaša
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
30.10.2007
Clamera
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.3.2014
urke
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.8.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih27644minih27644Říkání o víle Amálce (1975) [TV seriál] 
Říkání o víle Amálce n
minih126783minih126783Zadní Poľana (2011) 
Zadná Poľana n
minih29459minih29459Billy Elliot (2000) 
Billy Elliot n
minih93034minih93034Divadlo žije! (2002) [TV pořad] 
n
minih109818minih10981812 let v řetězech (2013) [2k digital] 
12 Years a Slave n
minih48290minih48290Deník nymfomanky (2008) 
Diario de una ninfómana n
minih20372minih20372Švéd (1994) 
Men of War n
minih12073minih12073Martin Eden (1979) [TV seriál] 
Martin Eden n
minih25971minih25971V čertích službách (1989) 
n
minih44151minih44151Au Pair II aneb Pohádka pokračuje (2001) [TV film] 
Au Pair II n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

74.7 %
3   - hvezdyn
7   - jmenuji.se
4   - New
8   - REKBRIT
8   - melakara
8   - Nasudr
8   - cerfik
5   - Krikri
8   - lionheart
9   - Bape
9   - Alex.Denim
7   - Dzorden
10 - Dandik1
10 - mary.charl
9   - Bimbaša
7   - Clamera
7   - urke
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 147865
Osobností: 626296
Fotografií: 561846
Plakátů: 266443
Obsahů a biografií: 135740

Poslední komentáře

Studio B (2017) [TV epizoda]

Studio B
O něco větší hlína než   první díl, některý   hlášky nemaj chybu, člověk   musí pozorně poslouchat,   jinak skvělej M. Krobot jako   zlej režisér a milenci Lady   byli také dobří:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Vražedná noc na Manhattanu (1965...

Vražedná noc na Manhattanu
Druhý snímek o agentovi FBI   Jerry Cottonovi je natočený   ve stejném roce jako první a   je o poznání lepší. Styl   60. let je na snímku znát ve více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Sněhurka a lovec (2012)

Sněhurka a lovec
Srovnání filmu s Johankou z   Arku je   příznačné.Kostýmy,   výpravu a triky hodnotím   pozitivně, ale to je pro moje   divácké ego málo.

Autor: collen | Hodnocení: 6 / 10

1890 (2017) [TV seriál]

Komediant

1890
Seriál jsem již viděl celý   a líbí se mi spojení   češtiny a slovenštiny kde   se nemusí předabovávat.   Dobře vystižená povaha   lidí v té více >

Autor: Akrobat

Vše je ztraceno (2013) [2k digit...

Vše je ztraceno
Zajímavý film, kde se toho   tolik nenamluví, ale o to   víc se koná. Zkušený   jachtař má tolik smůly,   kolik jí leckdo nemá za   celý život. více >

Autor: Barney94 | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.22/0.18