Zari
ohodnotit

Komentáře k filmu Dobrodruh

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
zuzana.shilla.novak
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 7.10.2015
To jako proč, vy kreténi tak   nízká hodnocení? Konečně   přišel taky český dokument   o cestování s užitečnými   radami s ohledem na naši   měnu a běžnou mzdu   místních (čímž se při   vlastních cestách   uchráníme od snahy o   zlodějnu na naši adresu)   nebo na zvyklosti či na   bojovou prevenci před   smrtelnou nákazou. Za   cestovatelovo samostatnost v   působení v barbarských   zemích, tento pořad řadím   de facto k pořadu "S   kuchařem kolem světa".   Konečně ale v dokumentu   vidím Čecha a nejde jen o   Bárou Štěpánovou barbarsky   sehraný dabing produkce na   půli cesty. Jenže závist je   u Čechů mocná vlastnost, je   tak nutné ty, co nám   dobrodružné cesty alespoň   takhle zprostředkují,   pošpinit.
Sashae
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 11.4.2015
Ostuda ČT
Tento pořad je hrozný.   Jakýsi "dobrodruh z   Náchoda" si naplánoval   cestu kolem světa za peníze   ČT. Prokazatelně neví nic o   různých kulturách, zvycích   domorodců, přírodě atd. a   svou ubohou angličtinu   zakrývá slovy "to je   masakr", "ty   kráso", "jím   hovno".... Nevhodná   hudba potom dokončila dílo   zkázy.
Je mi stydno   nejen za něho, ale i za   pracovníky ČT, kteří něco   takového předloží   divákům. Vedení ČT by se   mělo zamyslet nad svou   úrovní, která takovým   počinem nezadržitelně   klesá.
Pokud   "to" ČT uvádí   jako komedii, měla by to v   upoutávkách zdůraznit. Je   pravda, že klaun s bradkou je   k smíchu už jen zjevem, ale   když si vyražení dechu   splete s proraženou plící a   spěchá z pralesa na rentgen,   to jsme se doslova řehtali   všichni - i naše kočka ....
Mishkynek
Hodnocení:
Přidáno: 11.10.2018
OSTUDA ČT.
Opravdu nepovedený dokument a   to pouze a díky pánovi s   bradkou. Jeho arogantní   chování k jiné kultuře a   vystupování vůbec, to je   prostě hnus. Jediná   usměvavá scéna je, když   upadne vlastní blbostí na   větev a brečí, jak moc to   bolí. Dokonce je to i   lékař, který nejlépe ví   co mu je. Vyhozené peníze.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Horoucí srdce

Horoucí srdce

Naposled navštívené:
Horoucí srdce

Horoucí srdce