Duben
ohodnotit

Disaster Movie

Další název:
Goodie Two Shoes / Meet the Spartans 2 / Meet the Spartans 2: The Story of McLover & The Kingdom of the Crystal Beer Can
Žánr:
Rok:
2008
Délka:
87 minut
Premiéra v ČR:
2.10.2008

Komentáře k filmu Disaster Movie

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 27
Pitryx
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 20.5.2015
Pište si všichni, co chcete,   ale tyhle ptákoviny jsou moje   zboží a můžu je furt   dokolečka dokola. Dal bych   více, ale mám alergii na   zpívání a tanec ve filmu.   Tady ho bylo zbytečně   hodně. To film hodně strhlo.   Ale jinak jsem se koulel i u   trošku zbytečných   vulgarismů. 201505057318/8442
Justik66
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 1.1.2009
Nejhorší parodie všech dob.   Kde jsou časy meet the   spartans :).Zajimalo by mě   jestli tyhle filmy někdy   skončí. Opět je zde par   dobrých drobných výstřelů   ale jinak úplně o ničem.
volam.sa.pistik
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 20.6.2014
Možno príde aj JT
Paródie niekedy sú super,   niekedy sa dajú aspoň v   niektorých momentoch a   niekedy sú totálny odpad a   práve tá posledná možnosť   sa týka tohoto   "filmu". Ono nie je   sa na čom zasmiať, je to   sprosté, nechutné, úchylné   a úplne pitomé. Tie   najnižšie vtipy nasekané   bez ladu a skladu dokázali   spôsobiť iba nevoľnosť.   Bod však musím pridať za   tých diabolských čipmankov   a ich skvelý death metalový   song a aj "zlatý"   výraz v ich   "milých"   ksichtíkoch
PORTER
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 16.4.2014
Plácanice všeho možného   jen né humoru,nic vtipnýho   jsem na tom neshledal,hlavně   čtyři hlavní postavy byli   hrozný,těhotná která   skáče a tancuje jak kamzík   a ovládá karate jak van   Damme to byla hovadina.
BinLADIN
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 16.7.2009
Velice nudná komediální   parodie film u kterého   smích je zázrak naprostá   nuda mně provázela celým   filmem
Chrustyn
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 30.3.2009
Je neuvěřitelné co občas   vzniká za díla. Toto se   vymyká zdravému rozumu. Ani   se vlastně nejedná o film,   jelikož se zde nevyskytuje   téměř žádný příběh.   Celé to je jen sled scének,   kde se tvůrci snaží   parodovat za každou cenu a je   jim úplně jedno, že nic z   toho co se děje nedává   smysl. Vrší jen známé   filmy (nebo spíše postavy z   filmů) na jednu hromadu aniž   by to měli jakkoliv   uspořádané. Vůbec jim   nepřišlo trapný, že   parodují "Jumpera"   a během pár vteřin se   snaží zesměšnit   "Letopisy Narnie".   Je to prostě hnus, který   nejde doporučit nikomu jehož   IQ přesahuje hranici 80   bodů. Udivuje mě, kde se na   takový hnůj vzali peníze.   Tohle není film ale jen drzá   urážka filmového řemesla,   za kterou bych jejich tvůrce   pověsil (za jakoukoliv   bolestivou část těla) do   průvanu. Jediné za co   tvůrce chválím je to, že   svůj výtvor ohodnotili už v   názvu. Vážně to je   KATASTROFA!!!!!!!!!!! PS:   napočítal jsem 28 filmů, z   nichž žádný nebyl   parodován ani průměrně.
Serpentina
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 31.10.2009
Nejhorší komedie, co jsem   kdy shlédla. Ztráta času,   nestojí ani jedním očkem na   shlédnutí. My jsme řekli NE   to NE.
T2
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 13.7.2018
║Rozpočet   $20miliónov║Tržby USA   $14,190,901║Tržby   Celosvetovo $34,816,824▐   Tržby za predaj DVD v USA   $7,875,617 //počet predaných   kusov 372,807║   Neuveriteľné čo táto   režisérska dvojica dokáže   točiť ale treba uznať že   ich predošlé kúski boli   dokonca o dosť horšie než   toto čo navarili. /0%/
vlk1410
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 21.2.2009
Tak jak jsem očekával, na   odpad! to rozhodně nevidím.   Příběh nebo pokus o něj tu   doopravdy není, scény jsou   na sebe naskládané jak se   hodí, bez nějaké   konzistence, ale já nic víc   nečekal. Parodie mám rád a   musím přiznat, že tato byla   ještě o trochu slabší než   ty předešlé. Párkrát jsem   se ovšem smíchy pomalu   válel po zemi, například   HSM a teplouš Zac Efron,   Justin Timberlake, chipmunks   – evil chipmunks, kung fu   panda
Barney94
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 3.2.2017
Tyhle rádoby bláznivě   vtipné parodie v tomhle   provedení od srdce   nenávidím. Koukl jsem na to   jenom proto, že jsem jaksi   musel. Absoluně nevtipný   trapný humor. Jednou jsem   někde četl, že se to rovná   Bláznivý střele, to ani   náhodou!
satyr
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 29.4.2010
Je to ptákovina na   entou,nedosahuje úrovně   "Scary Movie",ale   dá se to vidět.Některé   scény jsou zdařilé a   člověk se při nich   zasměje.
seagal
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.2.2011
Neviem ako komu, ale mne sa   táto paródia na filmy dosť   páčila, hlavne na tieto   filmy: Hannah Montana, Indiana   Jones a Chipmunkovia.
+ samozrejme hlavne   záverečná pesnička.
bobo336
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 14.2.2015
Disaster Movie
Nie,že by to bolo nejako   extrémne zlé ale humor je   proste príliš silený a   niektoré paródie sa oblúkom   vyhýbajú humor alebo   akejkoľvek   vtipnosti(Samozrejme nemyslite   si,že som sa nezasmial ale   viac menej som sa len pousmial   a žiadne výbuchy smiechu sa   nekonali).
K3
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 26.3.2009
To je hodně velkej úpadek,   čemu se řiká parodie. Tak   dlouho sem čekal na něco   vtipnýho až se mi podařilo   usnout.. a podle toho co sem   viděl si myslim že to byl   líp strávenej čas!
johnny-rk
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 29.8.2009
Koukám, že parodie tohoto   typu se ženou k zániku. S   velkým počtem příbytku   těchto filmů dochází k   nevtipným trapárnám, které   akorát pokazí náladu kvůli   ztracené hodině a půl   času.
AshT
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 5.8.2010
Tento film sem si na stánku   za 50kč a prodělal sem byl   upkně o ničem aby na někoho   padla kráva a těhulka   tancovala jinak film byl na   prd indiana jones lilipud no   xD to fakt nie.
pink.mouse
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 23.7.2010
Disaster movie je opravdu   disaster.... Hodně velká   pohroma.... Ztráta času,   nepůjčovat, nekupovat,   nestahovat..... Tenhle film by   se dal použít jako mučící   nástroj... hrozná   blbost.....
Aintcha
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 8.12.2010
Tak přesně toto je příklad   jedné z nejhorších   parodií. Hromada trapných   vtipů, u kterých musí   člověk až brečet.   Rozhodně jsem se během   sledování nijak nebavila   spíše naopak. Snaha udělat   parodii na vše se   scénáristům rozhodně   nepovedla.
prcekx
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 8.3.2009
Děs tohle není film ale   spíš taková vymejvárna   mozku!!! I když na druhou   stranu uznávám, že zde byly   tak dva momenty kdy jsem se   pousmál. Jinak teda slabota.
Vlnik
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 19.1.2019
Nejhorší film podle IMDb a   já myslím, že horší by se   našli, dokonce by se nemuselo   chodit daleko, tvůrci tohohle   mají na svědomí několik   podobných kravin a   minimálně jednu horší.
Faktem je, že děj, pokud   se tak dá nazvat, nedává   moc smysl, některé scény   jsou tam vyloženě vecpané,   protože...no protože to asi   tvůrce zrovna napadlo. Ale   parodie nejde brát moc   vážně a nemůžu říct,   že bych se nudil, pár   lepších chvilek to mělo,   autoři proti dřívějším   filmům ubrali na   nechutnostech (to to trvalo) a   časté přeskakování od   jedné parodie ke druhé   docela pomáhá udržet   pozornost. Celkově v tomhle   žánru docela možná trochu   horší průměr.
Dymytry
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 17.7.2011
opravdu strašné, jak   umírala pod tím kamenem, to   bylo smrtící a vůbec   celkově mě film nebavil,   patří k těm filmům, které   když vidíte jednou, tak je   to až dost, já osobně jsem   ho do konce nedokoukal a   patří k nejhorším filmům,   které jsem kdy viděl
filmar
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 29.6.2009
Domnívám se, že po   shlédnutí budete litovat,   že jste si film koupili. Na   tomto filmu není nic pro   zasmání. Zlaté SCARY MOVIE!
Verča73
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 25.6.2009
verča73
no tak myslela jsem si že to   bude lepší,ale ušloto to   zase nějak příšerně   strašný to nebylo.jo a   zítra ten film vychází ná   stánkách od blesku za   49kč!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   !!!!!!!!!!!!!!!!! tak kdo ho   neviděl tak si ho může   koupit
Constantine_cz
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 15.7.2011
Tak tohle se nedá !!!!
Ještě nikdy jsem nezažil,   aby mě po shlédnutém filmu   bolela hlava a abych byl   něčím tak znechucen. Tento   film je naprostý propadák,   na který se vydrží koukat   opravdu zlomek lidí ( když   ve filmu, ani nevim kolikrát   zemře Hannach Montana,   většina lidí ho vypíná.   Ale já to z lenosti vstát   pro ovladač vydržel a   pokračoval jsem dál). Na   film doporučuji koukat lidem   místo vypumpování žaludku   ( tudíž by našel   uplatnění ve zdravotnictví)   . Dávám hodnocení 1/10 za   tu scénu s těmi králičky,   která mně snad jako jediná   trošku pobavila.
ghoul
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 25.9.2009
Hovadina na n-tou. Film se   pořád snaží vás rozesmát   ale působí to spíš uboze a   nudně. Když jsem na to   narazil poprvé, tak jsem to   vypnul po pěti   minutách...teď jsem byl   nemoocný, tak jsem se donutil   to zkouknout do konce.   Záverem? ZTRÁTA ČASU !!! 2   body jen za krásné herečky.   :D
DonKing
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 3.4.2011
Nejlepší z celého filmu je   bohužel až ten song na konci   http://www.youtube.com/watch?v   =MCKPr-dLoeY , který je   parádní, ale to je asi vše   co se dá hodnotit na Disaster   movie kladne, u těchle   parodií je problém, že   snaží být za každou cenu   vtipný, a chvílema je to až   otravný a nesmyslný, např.   na začátku Amy Winehous   krká a krká a krká,   stačilo by jedno krknutí   atd.
Kacenka211
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 4.3.2009
Opravdu,ale opravdu   hrůza.Čekala jsem zábavný   film u kterého se nepřestanu   smát,ale tohle?Nenašla jsem   snad ani jednu scénu,které   bych se smála spíš sem   brečela.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih12671minih12671Mlčící hvězda (1960) 
Der schweigende Stern n
minih165145minih165145Loli paradička (2019) 
Loli paradička n
minih45622minih45622Mistr Pleticha a pastýř Jehňátko (1987) [TV inscenace] 
Mistr Pleticha a pastýř Jehňátko n
minih24744minih24744Tenkrát o vánocích (1958) 
Tenkrát o vánocích n
minih32278minih32278Pátek třináctého 2 (1981) 
Friday the 13th Part 2 n
minih40526minih40526Ghost Rider (2007) 
Ghost Rider n
minih24734minih24734Táňa a dva pistolníci (1967) 
n
minih93233minih93233Všiváci (2014) 
Všiváci n
minih35792minih35792Tajemné okno (2004) 
Secret Window n
minih3155minih3155Anton Špelec, ostrostřelec (1932) 
Anton Špelec, ostrostřelec n


Hodnocení:n12345678910

TV Program

ČT1 - Zdravotní škola

09:00 - 09:45

32 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

ČT2 - Dobrodružství vědy a techniky ...

09:15 - 09:45

17 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

NOVA - Jedna rodina (2023) [TV seriál...

09:30 - 10:55

2 minut již uběhlo
83 minut zbývá do konce

Prima - ZOO (2022) [TV seriál]

09:10 - 10:30

22 minut již uběhlo
58 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190571
Osobností: 697863
Fotografií: 763987
Plakátů: 376623
Obsahů a biografií: 178293

Poslední komentáře

Díkůvzdání (1998) [TV epizoda]

Díkůvzdání
Zatím asi nejlepší díl, co   jsem viděl z 1. série.   Hláška střídá hlášku,   celej díl jede   neuvěřitelně kupředu, co   dokáže udělat takové   Díkůvzdání:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 9 / 10

Děvčátko (1978)

Děvčátko
Poněkud kontroverzní drama s   námětem nemálo podobným   filmu „Lolita“ (1962).   Příběh je údajně založen   na skutečných příbězích   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Ulovit miliardáře (2009)

Ulovit miliardáře
Tomáš Vorel je určitě   dobrý režisér a většina   jeho filmů se mi, pro jeho   docela osobitý přístup,   líbí, ale musím se   přiznat, že tohle více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Satan přichází (1998) [TV epizod...

Satan přichází
Do kin míří horor a Eric a   Donna v tom vidí šanci se v   autě u filmu pomuchlovat, ale   Jackie a Kelso chtějí jet a   být s nima. Red Forman zas více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Učitelka tance (1998) [TV epizod...

Učitelka tance
Paní Formanová učí   "Hájda" tančit, protože   parta se chystá na   diskotéku. Výbornej je Blbso   a jeho taneční kreace,   pobavil i Fez. Celkově   zábavnej díl s dobrejma   frkama - 80%.

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10