reklama
 
ohodnotit

Deset dnů, které otřásly světem

Okťabr

Další název:
Desať dní, ktoré otriasli svetom; Deset dní, které otřásly světem; Октябрь
Žánr:
Země:
Rok:
1927
Délka:
103 minut

Celkové hodnocení filmu Deset dnů, které otřásly světem

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 74.4% (16 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
15.5.2011
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.8.2011
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.10.2010
Hugin
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.5.2015
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.7.2016
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.9.2007
Akana
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.12.2011
whack
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
24.4.2012
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
14.7.2016
MysteryIllinois
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.7.2016
kahi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.8.2015
fingon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.11.2007
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
20.4.2008
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.7.2009
Extraktor
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.1.2012
surfmeda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.2.2012

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih130953minih130953Cesta na Měsíc (2014) 
Atrapa la bandera n
minih22156minih22156Ve službách papeže (1964) 
The Agony and the Ecstasy n
minih12322minih12322Město mé naděje (1978) 
n
minih145202minih145202Setkání s múzou (1969) 
Age of Consent n
minih14370minih14370Noc na Karlštejně (1973) 
Noc na Karlštejně n
minih81219minih81219Jen klid! (2011) 
Scialla! n
minih56257minih56257Jarní příběh (1990) 
Conte de printemps n
minih116668minih116668Tři bratři (2014) [2k digital] 
Tři bratři n
minih53495minih53495Mykolko - hop! (1984) [TV inscenace] 
n
minih49074minih49074Posedlá (2009) 
Obsessed n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

74.4 % (16)
5   - curil
8   - Erkul
8   - jarda53
5   - Hugin
8   - melakara
8   - Faye
8   - Akana
9   - whack
6   - Kycky
8   - MysteryIll
7   - kahi
8   - fingon
10 - Area
5   - tvo
8   - Extraktor
8   - surfmeda
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151238
Osobností: 635271
Fotografií: 575812
Plakátů: 273898
Obsahů a biografií: 139054

Poslední komentáře

Tajné pohřby (2012) [TV epizoda]

Tajné pohřby
Tenhle díl byl i malinko   vtipnej, Ivana Jirešová jako   zlatokopka co balí jednoho   chlapa za druhým.   Podvodníček co ji chtěl   okrást, to více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Hvězdy nám nepřály (2014)

Hvězdy nám nepřály
Ten nejkrásnější   romantický film, jaký jsem,   kdy viděla. Je to úžasně   hraný, skvělí   herci...skvělí text,   okamžiky, u kterých   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Nejdelší jízda (2015)

Nejdelší jízda
Film se mi opravdu líbil. Má   to několik důvodů. Není to   panna a děvkař nebo bohatá   a chudý. Je to o dvou   dospělých lidech ve stejném   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Nekonečná láska (2014) [2k digit...

Nekonečná láska
Ani nevím, jak to hodnotit.   Přijde mi, že v každém   romantickém filmu jde o to   samé. Bud panna a děvkař   nebo bohatá a chudý.   Odlišní více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 6 / 10

Tři metry nad nebem (2010)

Tři metry nad nebem
Musím říct, že film se mi   docela líbil. Ale je to znova   to samé. Bohatá,   rozmazlená, nafoukaná,   hezká holka, co si o sobě   myslí "bůh více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.288/0.249