Duben
ohodnotit

Deset dnů, které otřásly světem

Okťabr

Další název:
Desať dní, ktoré otriasli svetom; Deset dní, které otřásly světem; Октябрь
Žánr:
Země:
Rok:
1927
Délka:
103 minut

Celkové hodnocení filmu Deset dnů, které otřásly světem

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 75.9% (17 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
15.5.2011
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.10.2010
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.8.2011
Hugin
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.5.2015
whack
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
24.4.2012
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.7.2016
Akana
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.12.2011
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.9.2007
MysteryIllinois
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.7.2016
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
14.7.2016
kahi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.8.2015
fingon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.11.2007
karesm
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
4.4.2023
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
20.4.2008
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.7.2009
Extraktor
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.1.2012
surfmeda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.2.2012

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih11987minih11987Manželka je stejná pro všechny (1955) 
La moglie è uguale per tutti n
minih93420minih93420Štvanice (2012) 
Obława n
minih47090minih47090Sněhová královna (1957) 
Snežnaja koroleva n
minih54363minih54363Uličnictví pana Čabouna (1981) [TV inscenace] 
Uličnictví pana Čabouna n
minih30836minih30836Let balónem (1960) 
Le voyage en ballon n
minih128976minih128976Pixely (2015) [DCP] 
Pixels n
minih49952minih49952Ztracený princ (2008) [TV film] 
Ztracený princ n
minih38113minih38113Normální (2003) [TV film] 
Normal n
minih172405minih172405I magnifici brutos del West (1964) 
I magnifici brutos del West n
minih65963minih65963Krtek a medicina (1987) 
Krtek a medicina n


Hodnocení:n12345678910

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1998) [TV pořad]

02:15 - 04:45

44 minut již uběhlo
106 minut zbývá do konce

ČT2 - Na moll

02:15 - 03:00

44 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

NOVA - Víkend (2005) [TV pořad]

02:25 - 03:00

34 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

Prima - Policie Hamburk (2007) [TV ser...

02:00 - 03:00

59 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190548
Osobností: 697848
Fotografií: 763972
Plakátů: 376575
Obsahů a biografií: 178276

Poslední komentáře

Santa je úchyl! (2003)

Santa je úchyl!
Tohle opravdu není pro   diváky, kteří nezvládají   drsnější a svéráznější   humor, který se ještě   navíc opírá o vánoční   atmosféru. Období, více >

Autor: Karius | Hodnocení: 8 / 10

Etiketa (2004) [TV seriál]

Etiketa
Opravdu hodně povedený a   hlavně velmi užitečný   dokumentární cyklus o tom,   co by měl vědět každý z   nás, ale většina z nás to   buď neví, více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10

Bitva pohlaví (1998) [TV epizoda...

Bitva pohlaví
Bitva pohlaví je podle mně   spíš "obyčejněší" díl,   ale pár hlášek a scének   zabaví. Nejlepší je závěr   s telefonováním a se stolem   u Formanů:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Nesnáším chlupy (1998) [TV epizo...

Nesnáším chlupy
Blíží se příjezd   prezidenta a každej se na   něj chystá po svém. Někdo   ho chce vřele uvítat, někdo   kuje klukoviny, Bob Pinciotti   s více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Příšerná chvíle (1927)

Příšerná chvíle
Jedná se o strhující   filmové dílo, které   obstálo ve zkoušce časem a   i v dnešní době dokáže   přinést mrazivé napětí a   strhující příběh. více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10