reklama
 
ohodnotit

Deset dnů, které otřásly světem

Okťabr

Další název:
Desať dní, ktoré otriasli svetom; Deset dní, které otřásly světem; Октябрь
Žánr:
Země:
Rok:
1927
Délka:
103 minut

Celkové hodnocení filmu Deset dnů, které otřásly světem

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 74.4% (16 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
15.5.2011
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.8.2011
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.10.2010
Hugin
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.5.2015
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.9.2007
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.7.2016
Akana
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.12.2011
whack
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
24.4.2012
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
14.7.2016
kahi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.8.2015
MysteryIllinois
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.7.2016
fingon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.11.2007
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
20.4.2008
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.7.2009
Extraktor
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.1.2012
surfmeda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.2.2012

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih51986minih51986Hádavá pohádka (1969) [TV inscenace] 
Hádavá pohádka n
minih85402minih85402Schůzka s Drew (2004) 
My Date with Drew n
minih64686minih64686Začátečnice hledá učitele italštiny zn. "Přijedu" (1988) [TV inscenace] 
Začátečnice hledá učitele italštiny zn. "Přijedu" n
minih19013minih19013Ať začne slavnost (1975) 
Que la fête commence... n
minih16788minih16788Power Rangers: Film (1995) 
Mighty Morphin Power Rangers: The Movie n
minih129859minih129859Rolničky, kam se podíváš 2 (2014) [Video] 
Jingle All the Way 2 n
minih10265minih10265Klec plná bláznů III-Teď bude svatba (1985) 
La cage aux folles III: 'Elles' se marient n
minih55780minih55780Vasjok Trubačov i jego tovarišči (1955) 
Vasjok Trubačov i jego tovarišči n
minih30999minih30999Dracula 2000 (2000) 
Dracula 2000 n
minih40678minih40678Rekviem za těžkou váhu (1962) 
Requiem for a Heavyweight n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

74.4 %
5   - curil
8   - Erkul
8   - jarda53
5   - Hugin
8   - Faye
8   - melakara
8   - Akana
9   - whack
6   - Kycky
7   - kahi
8   - MysteryIll
8   - fingon
10 - Area
5   - tvo
8   - Extraktor
8   - surfmeda
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 148379
Osobností: 627642
Fotografií: 565770
Plakátů: 268342
Obsahů a biografií: 136204

Poslední komentáře

Top Gear (1978) [TV pořad]

Cože? Ono je to o autech?

Top Gear
Ano je.
Trio Clarkson,   Hammond a May dalo divákům   něco, co milují. A je jedno,   jestli jste Čech, Američan,   nebo Číňan. Oni dali lidem, více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 10 / 10

Pohroma v klášteře (1986) [TV ep...

Pohroma v klášteře
V této epizodě Tripitaka se   Sunem navštívili klášter s   hamižným opatem, který se   pro získání vzácného   roucha neštítil ani vraždy.   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 9 / 10

Extra Zigda (1996) [TV seriál]

Extra Zigda
Zřejmě nejméně vydařený   a pravděpodobně i poslední   francouzský sitcom natočený   pod hlavičkou společností   AB Productions. Azoulay ho   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 3 / 10

Tajuplný ostrov (1973) [TV seriá...

Tajuplný ostrov
Tento seriál je pro mě   novinka, nikdy dřív jsem ho   neviděl, takže nostalgii do   hodnocení započítat nemohu.   Už jsem viděl více   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 4 / 10

Sanitka 2 (2013) [TV seriál]

Sanitka 2
Tohle pokračování Sanitky   je vrcholem trapnosti a   nevkusu. Doslova v každém   dílu minimálně dvě   téměř erotické scény,   většinou na více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.274/0.241