reklama
 
ohodnotit

Dekalog VIII [TV film]

Dekalog, osiem

Žánr:
Země:
Rok:
1988
Délka:
55 minut

Celkové hodnocení filmu Dekalog VIII

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 76.3% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.11.2007
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
3.9.2009
fingon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.10.2007
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
21.3.2009
kmara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.4.2015
Extraktor
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.12.2011
skaver
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.11.2007
leokata
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih27781minih27781Múza (1999) 
The Muse n
minih24363minih24363Žhavá laguna (1987) [TV film] 
Laguna Heat n
minih38016minih38016Looney Tunes: To nejlepší z Daffyho a Porkyho (1996) 
Looney Tunes: Best Of Daffy & Porky n
minih17498minih17498Příště budeme chytřejší, staroušku! (1982) 
n
minih15491minih15491Pasák (1946) 
Le gardian n
minih8452minih8452Hon na čarodějnice (1994) [TV film] 
Witch Hunt n
minih9597minih9597Jeremiah Johnson (1972) 
Jeremiah Johnson n
minih38514minih38514Předčasná úmrtí - Karel Hašler: Písničku si cestou notoval (2003) [TV film] 
n
minih26698minih26698Prerušená pieseň (1960) 
Láska vítězí n
minih31836minih31836Komando budoucnosti 2 (1990) 
Future Zone n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

76.3 %
8   - Faye
5   - R.RICKIE
8   - fingon
10 - Johnny1
7   - kmara
8   - Extraktor
8   - skaver
7   - leokata

TV Program

ČT1 - AZ-kvíz (1997) [TV pořad]

00:25 - 00:55

17 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

ČT2 - V demilitarizované zóně

00:05 - 00:55

37 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

NOVA - Mentalista (2008) [TV seriál]

00:30 - 01:25

12 minut již uběhlo
43 minut zbývá do konce

Prima - Policie v akci (2017) [TV pořa...

23:50 - 00:50

52 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 148379
Osobností: 627642
Fotografií: 565769
Plakátů: 268342
Obsahů a biografií: 136204

Poslední komentáře

Top Gear (1978) [TV pořad]

Cože? Ono je to o autech?

Top Gear
Ano je.
Trio Clarkson,   Hammond a May dalo divákům   něco, co milují. A je jedno,   jestli jste Čech, Američan,   nebo Číňan. Oni dali lidem, více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 10 / 10

Pohroma v klášteře (1986) [TV ep...

Pohroma v klášteře
V této epizodě Tripitaka se   Sunem navštívili klášter s   hamižným opatem, který se   pro získání vzácného   roucha neštítil ani vraždy.   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 9 / 10

Extra Zigda (1996) [TV seriál]

Extra Zigda
Zřejmě nejméně vydařený   a pravděpodobně i poslední   francouzský sitcom natočený   pod hlavičkou společností   AB Productions. Azoulay ho   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 3 / 10

Tajuplný ostrov (1973) [TV seriá...

Tajuplný ostrov
Tento seriál je pro mě   novinka, nikdy dřív jsem ho   neviděl, takže nostalgii do   hodnocení započítat nemohu.   Už jsem viděl více   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 4 / 10

Sanitka 2 (2013) [TV seriál]

Sanitka 2
Tohle pokračování Sanitky   je vrcholem trapnosti a   nevkusu. Doslova v každém   dílu minimálně dvě   téměř erotické scény,   většinou na více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.308/0.265