ohodnotit

Dekalog VIII [TV film]

Dekalog, osiem

Žánr:
Země:
Rok:
1988
Délka:
55 minut

Celkové hodnocení filmu Dekalog VIII

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 78.9% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.11.2007
cerfik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
22.8.2018
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
3.9.2009
fingon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.10.2007
kmara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.4.2015
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
21.3.2009
Extraktor
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.12.2011
skaver
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.11.2007
leokata
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih13592minih13592Náš dědek Josef (1976) 
Náš dědek Josef n
minih61031minih61031Vega (1987) [TV pořad] 
Vega n
minih36864minih36864Legenda o opilém mistrovi (1994) 
Jui kuen II n
minih3124minih3124Tisíc dnů s Annou (1969) 
Anne of the Thousand Days n
minih47137minih47137Únos Šogunova následníka (1989) 
Shôgun Iemitsu no ranshin - Gekitotsu n
minih141396minih141396Ingriš! Eduard Ingriš (2006) 
Ingriš! Eduard Ingriš n
minih42615minih42615Španělská paradentóza (1986) [TV inscenace] 
Španělská paradentóza n
minih13112minih13112Muž beze spánku (1991) 
Light Sleeper n
minih43695minih43695Divoké husy (1978) 
The Wild Geese n
minih38979minih38979Hořkost (1986) 
Heartburn n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

78.9 % (9)
8   - Faye
10 - cerfik
5   - R.RICKIE
8   - fingon
7   - kmara
10 - Johnny1
8   - Extraktor
8   - skaver
7   - leokata

TV Program

ČT1 - Černé ovce (1993) [TV pořad]

05:15 - 05:30

9 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

ČT2 - Byla jednou jedna kráva

05:00 - 05:59

24 minut již uběhlo
35 minut zbývá do konce

NOVA - Novashopping

04:55 - 05:55

29 minut již uběhlo
31 minut zbývá do konce

Prima - Prostřeno! (2010) [TV pořad]

03:50 - 06:15

94 minut již uběhlo
51 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 154519
Osobností: 639983
Fotografií: 588733
Plakátů: 279519
Obsahů a biografií: 141543

Poslední komentáře

Jan Palach (2018)

Jan Palach
Jan Palach a Klement Gottwald   politický odpad   !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! více >

Autor: pospipoustak | Hodnocení: 1 / 10

Predátor: Evoluce (2018)

COŽE??????

Predátor: Evoluce
To jako fakt?? To si snad   dělají srandu. Udělat z   filmu s geniálním nápadem,   perfektním příběhem, a   kvalitních hereckých   výkonů více >

Autor: Htichac

Tohle je Sparta! (2008)

Tohle je Sparta!
Já mám vlastně dementní   parodie celkem rád, no ale   čeho je moc, toho je   příliš. Nevýhoda dementně   vtipných filmů je, že se   velice více >

Autor: Vlnik | Hodnocení: 2 / 10

Most! - 2. díl (2019) [TV epizod...

Most! - 2. díl
Líbí se mi to čím dál   víc, hlášek je tolik, že   napoprvé je člověk všechny   neocení, ale dík za tento   nekorektní seriál, bavím se   a to jsem od toho čekal:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Operace Ofsajd (2019) [TV epizod...

Operace Ofsajd
Druhá série Rapla zatím   jisté zklamání. Jako kdyby   to psal a točil někdo   úplně jiný. Oba první i   druhý díl provází spousta   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.197/0.157