ohodnotit

Celkové hodnocení filmu David Bowie: Serious Moonlight

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 68.2% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.5.2013
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.7.2011
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.4.2008
REKBRIT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
21.1.2010
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.9.2009
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.2.2010
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
10.10.2010
KURUAZIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.3.2009
deatdavid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.5.2009
vendelin1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.10.2007
banik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih26911minih26911Blízke diaľavy (1979) 
Blízke diaľavy n
minih7312minih7312Elektrický jezdec (1979) 
The Electric Horseman n
minih59851minih59851Fucking Fernand (1987) 
Fucking Fernand n
minih2923minih2923Američan (1969) 
L' Américain n
minih47431minih47431Sherlock Holmes: Pes baskervillský (1988) [TV film] 
The Hound of the Baskervilles n
minih16962minih16962Princezna ze mlejna (1994) 
Princezna ze mlejna n
minih52364minih52364Dunaparti randevú (1936) 
Dunaparti randevú n
minih15334minih15334Pán přílivu (1991) 
The Prince Of Tides n
minih25877minih25877Magická posedlost (1998) 
Practical Magic n
minih17511minih17511Přítelkyně pana ministra (1940) 
Přítelkyně pana ministra n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

68.2 % (11)
7   - cicis
7   - jarda53
8   - Bara.40
6   - REKBRIT
7   - R.RICKIE
6   - MaKy92z
9   - oulisna
7   - KURUAZIE
4   - deatdavid
7   - vendelin1
7   - banik
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 154189
Osobností: 639291
Fotografií: 586818
Plakátů: 278455
Obsahů a biografií: 141241

Poslední komentáře

Swinging Safari (2018)

Swinging Safari
Pohled na zlatá sedmdesátá   léta očima patnáctiletého   kluka, který žije s rodiči   na pláži Pacifiku. Kolem   něj je spousta kamarádů a   více >

Autor: curil | Hodnocení: 6 / 10

Kitty není kočka (2018) [TV seri...

Kitty není kočka
Kitty je malá holka s velkou   představivostí a ještě   větší kuráží. Je ve   věku, kdy mají děti ten   skvělý pocit, že mohou být   kýmkoliv a více >

Autor: rimeon | Hodnocení: 8 / 10

Sirotčinec slečny Peregrinové pr...

Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti
Tvorba Tima Burtona se mi   vždy docela líbila, ale   Sirotčinec na mě opravdu   zapůsobil. Spojuje pro   Burtona tak typické   podivnosti, a více >

Autor: Ondrej_pribehar | Hodnocení: 10 / 10

Rudá volavka (2018)

Rudá volavka
Je pravda, že až do posledni   chvíle jsem nevěděla, na   čí straně je. Ale jinak tam   hrál hlavní roli spíš   tvrdeh sex než konspirace   více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 6 / 10

Válka bosů (1992) [TV film]

Radim

Válka bosů
Jeden z nejlepších filmů z   oblasti mafianskeho   podsvětí, boje a falešných   vztahů. Doporučuji vřele.

Autor: Radim39 | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.191/0.157