ohodnotit

Celkové hodnocení filmu David Bowie: Serious Moonlight

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 68.2% (11 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.5.2013
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.7.2011
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.4.2008
REKBRIT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
21.1.2010
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.9.2009
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.2.2010
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
10.10.2010
KURUAZIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.3.2009
deatdavid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.5.2009
vendelin1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.10.2007
banik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih70371minih70371Hurikán jménem Hilda (1998) [TV seriál] 
Hilda Furacão n
minih24385minih24385Žiletky (1993) 
n
minih40522minih40522Šifra mistra Leonarda (2006) 
The Da Vinci Code n
minih58929minih58929Čtyřicítka na krku (2008) [TV film] 
Flirting with Forty n
minih7196minih7196Dvojník (1971) 
La controfigura n
minih68123minih68123Hitler & Stalin: Kořeny zla (2008) 
Hitler and Stalin: The Roots of Evil n
minih2837minih2837Alphaville (1964) 
Alphaville une etrange aventure de Lemmy Caution n
minih64177minih64177Ze života velkého chlapa (1980) [TV inscenace] 
Ze života velkého chlapa n
minih45780minih45780Kapsáři (1959) 
Pickpocket n
minih30103minih30103Valčík na modrém Dunaji (1991) 
Kék Duna keringő n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

68.2 % (11)
7   - cicis
7   - jarda53
8   - Bara.40
6   - REKBRIT
7   - R.RICKIE
6   - MaKy92z
9   - oulisna
7   - KURUAZIE
4   - deatdavid
7   - vendelin1
7   - banik
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 166361
Osobností: 661029
Fotografií: 646489
Plakátů: 311160
Obsahů a biografií: 153043

Poslední komentáře

Skleněný pokoj (2019)

Skleněný pokoj
Snímek režiséra Juliuse   Ševčíka je svým námětem   a hlavně zpracováním v   české filmu doslova jako   zjevení. Je vidět, že pokud   je k více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 7 / 10

Hamburger Hill (1987)

Hamburger Hill
Realisticky vyzerajúce   vojnové zábery i   naturalistické zranenia   vojakov sú určite plusom   filmu. Nezaujímavé postavy a   vatový úvod i více >

Autor: Manučao | Hodnocení: 6 / 10

Gallipoli (1981)

Gallipoli
Mladý a málo skúsený Mel   Gibson ešte nedokázal   ťahať film, ale jeho   samotného táto rola určite   posunula vpred. Peter Weir na   více >

Autor: Manučao | Hodnocení: 7 / 10

Kolotoč (2006)

Kolotoč
Plochá banální historka v   podání herců, kteří jsou   na úrovni ne moc zdatných   ochotníků. Bohužel pro mě   nepatřím k fanouškům ani   M. více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 4 / 10

Já jsem Stěna smrti (1978)

Já jsem Stěna smrti
„Cesty Páně jsou   nevyzpytatelné" praví Písmo   Svaté a že na tom něco bude   se přiklání i mnozí   nevěřící. Osudy jsou   různé a určitě více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.167/0.154