Zari
ohodnotit

Komentáře k filmu Dark Waters

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 2
klasifikátor
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 20.2.2023
Jak jsem tenhle film viděl   já, jde o fakt kvalitní   drama. Výrazný a hodně   působivý příběh   natočený podle skutečných   událostí jako kdyby dával   vzpomenout na podstatně   starší ERIN BROCKOVICH   (2000) a navíc mi přijde   lepší herecky. Z mého   pohledu tento film nemá   žádné zjevné slabiny a   skýtá i námět k   zamyšlení. Osobně jsem byl   naprosto spokojený a proto   bych ani na okamžik neváhal   s doporučením.
FLA
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 29.11.2020
Smrtící teflon!!!
Velmi znepokojující snímek,   plný zmaru, deprese a   šokujících odhalení,   který ukazuje co všecko za   jedny máme v sobě a co   všecky za humusy je ve vodě,   půdě atd. Pokrok   nezastavíme a skoro všichni   chtějí mít na všecko   přípravek a lék, výrobky   co usnadní život a tak se   planeta zamořuje sračkama,   bez kterých si nedokážem   představit život. Firma   Dupont budou asi šmejdi, ale   kdo z těchto velkých   hráčů na trhu hraje čistě   a fér, že? Stojí za   vidění i přes pomalejší   tempo.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Rebecca Liljeberg

Liljeberg Rebecca

Naposled navštívené:
Rebecca Liljeberg

Liljeberg Rebecca