ohodnotit

Dáma s kaméliemi [TV film]

Le dame aux camelias

Žánr:
Země:
Rok:
1962
Délka:
120 minut

Celkové hodnocení filmu Dáma s kaméliemi

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 73.3% (9 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
30.6.2006
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
28.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.4.2010
fred.appl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.4.2008
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
28.4.2011
Tominko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.3.2008
vl.ce
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
31.10.2007
Suez
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.1.2010
zuzcaj
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
19.5.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih41042minih41042Ďáblovy peníze (1986) [TV inscenace] 
Ďáblovy peníze n
minih46407minih46407Mužské zvíře (1942) 
The Male Animal n
minih38285minih38285Dannyho parťáci 2 (2004) 
Ocean´s Twelve n
minih47864minih47864Červánek (1999) [TV seriál] 
Kyoro-chan n
minih47282minih47282La figlia di Elisa - Ritorno a Rivombrosa (2007) 
La figlia di Elisa - Ritorno a Rivombrosa n
minih42783minih42783Bačova žena (1972) [TV inscenace] 
Bačova žena n
minih25557minih25557Život je krásný (1997) 
La vita é bella n
minih54419minih54419Botched (2007) 
Botched n
minih5223minih5223Dítě Coca-Coly (1985) 
The Coca-Cola Kid n
minih57378minih57378Bořek stavitel - Nové příběhy 1 (2009) 
Bob the Builder n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

73.3 % (9)
9   - clara.bow
5   - Agostino
7   - Kuvik
8   - fred.appl
9   - miroslav22
7   - Tominko
6   - vl.ce
7   - Suez
8   - zuzcaj

TV Program

ČT1 - Vysoká hra (2020)

20:10 - 21:35

52 minut již uběhlo
33 minut zbývá do konce

ČT2 - Dva mezci pro sestru Sáru (197...

20:00 - 21:45

62 minut již uběhlo
43 minut zbývá do konce

NOVA - Slunce, seno, jahody (1983)

20:20 - 21:40

42 minut již uběhlo
38 minut zbývá do konce

Prima - Taxi 121 (2016)

20:15 - 22:20

47 minut již uběhlo
78 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 161269
Osobností: 654589
Fotografií: 619992
Plakátů: 297686
Obsahů a biografií: 147956

Poslední komentáře

Eli (2019)

Tohle se nepovedlo...

Eli
Nudaaaa... Neuveritelna klise,   sed a nuda. Jako kdyby nekdo   dostal domaci ukol natocit   horor a tohle je vysledek.   Nedoporucuju!

Autor: Svarcneger | Hodnocení: 3 / 10

Střed mého světa (2016)

Střed mého světa
Přesně jak je napsáno   níže. S touto tematikou se   roztrhl pytel a je to už   trapné a ubohé,stále dokola   totéž jak přes kopírák a   je více >

Autor: Jarda.ftr | Hodnocení: 1 / 10

Králíček Jojo (2019)

Parádní film

Králíček Jojo
Po delší době parádní   film, směs humoru a chvílema   i dramatu, nakonec vyůstění   plné naděje a radosti ze   života. Navíc film diváka   více >

Autor: jmenuji.se.libor | Hodnocení: 10 / 10

Tři pírka (2014) [TV film]

Tři pírka
Zajímavé, že většina   pohádek bratří Grimmů je   pro nás známá v českém   podání lidových pohádek ze   sbírek Boženy Němcové, K.   J. Erbena a více >

Autor: curil | Hodnocení: 6 / 10

Nový život (1992) [TV epizoda]

Nový život
Katka s Johanou u Alfréda   natrefí na Josého s   Natálií a nenechají si   ujít příležitost si trochu   rýpnout. Úsměv jim zamrzne,   jakmile více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.151/0.131