reklama
 
ohodnotit

Čtyři uši na mezi [TV seriál]

Žánr:
Rok:
2003
Délka:
9 minut, 13 dílů
„O dvou ušatých kamarádech, kteří spolu zažívají nejedno dobrodružství“

Celkové hodnocení filmu Čtyři uši na mezi

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 68.9% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.4.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.3.2010
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.5.2011
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
19.3.2010
dals
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.11.2011
hrosik92
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
23.3.2014
vecernice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
29.7.2010
Kotrca
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.11.2007
Lukinator
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.5.2017

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih25282minih25282Alf versus U.S. Army (1996) [TV film] 
Project: ALF n
minih3435minih3435Babička, táta a já (2005) 
Mi abuelo, mi papá y yo n
minih32705minih32705Ozvěny mrtvých (1999) 
Stir of Echoes n
minih38865minih38865Den sovy (1968) 
Il Giorno Della Civetta n
minih58162minih58162Kung Fu Kyborg (2009) [DVD kinodistribuce] 
Kche chej chu n
minih56171minih56171Buenos Aires 1977 / Historie jednoho útěku (2006) 
Crónica de una fuga n
minih30480minih30480Bílá patrola (1941) 
Patrouille blanche n
minih108912minih108912Očista (2013) 
The Purge n
minih46229minih46229Oko bere (2008) 
21 n
minih47202minih47202Sedm červených baretů (1969) 
Sette baschi rossi n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

68.9 %
7   - Kuvik
7   - satyr
6   - Kycky
5   - MaKy92z
6   - dals
7   - hrosik92
9   - vecernice
7   - Kotrca
8   - Lukinator
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144279
Osobností: 614996
Fotografií: 539028
Plakátů: 257983
Obsahů a biografií: 132117

Poslední komentáře

Eadweard (2015)

Eadweard
Pro každého fanouška filmu   je příběh objevitele   pohyblivého filmu určitě   zajímavý. Svérázná   postava Eadwearda, jeho mladé   ženy a více >

Autor: curil | Hodnocení: 7 / 10

Spiando Marina (1992)

Spiando Marina
Průměrný erotický thriller   režiséra Sergio Martina,   tentokrát pod jménem George   Raminto, jehož největší   devízou je herečka Deborah   více >

Autor: curil | Hodnocení: 5 / 10

Dokonalý trik (2006)

Dokonalý trik
„Můj mozek je klíčem k   osvobození.“ — Harry   Houdini   #NonconformistHallOfFame.   Sakra Nolan je zatraceně   dobrej režisér.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 10 / 10

Šíleně smutná princezna (1968)

Šíleně smutná princezna
„Nikdy nevíte, od jakého   neštěstí vás zachránila   obyčejná smůla.“ —   Cormac McCarthy   #NonconformistHallOfFame.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 9 / 10

Perličky Jiřího Menzela (2012) [...

Perličky Jiřího Menzela
Krátký film, krátký   rozhovor s Jiřím Menzelem,   který prakticky nepřinese   nic nového průměrnému   zájemci o český film. Ale   je to takový více >

Autor: curil | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.446/0.41