reklama
 
ohodnotit

Střílejte na Stanislava

Pleins feux sur Stanislas

Další název:
Rendezvous der Killer; Killer Spy
Žánr:
Země:
Rok:
1965
Délka:
95 minut
„Jena Marais v titulní úloze francouzsko-italské kriminální komedie.“

Celkové hodnocení filmu Střílejte na Stanislava

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 76.7% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
11.4.2011
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
9.7.2008
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.6.2011
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.5.2006
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.4.2009
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.3.2010
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.5.2008
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.12.2016
zepo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih54612minih54612Umění lhát (2009) 
The Invention of Lying n
minih24824minih24824Z bláta do louže (1934) 
Z bláta do louže n
minih49094minih49094Nacistický útok (1940) 
Mein Kampf - My Crimes n
minih42139minih42139Dva do hry (2001) 
Two Can Play That Game n
minih144287minih144287Infiltrátor (2016) 
The Infiltrator n
minih39488minih39488xXx: Nová dimenze (2005) 
XXX 2: The Next Level n
minih39455minih39455Auta (2005) 
Cars n
minih11294minih11294Lékař od Stalingradu (1958) 
Der Arzt von Stalingrad n
minih42192minih42192Probuď se a zabíjej (1966) 
Svegliati e uccidi n
minih98918minih98918Pěsti ze železa (2012) 
The Man with the Iron Fists n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

76.7 % (9)
9   - curil
8   - cicis
7   - jarda53
8   - clara.bow
7   - pataamat
6   - Kuvik
8   - Bara.40
8   - Kycky
8   - zepo
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 150697
Osobností: 634059
Fotografií: 574688
Plakátů: 273054
Obsahů a biografií: 138421

Poslední komentáře

Vrať se mi (2000)

Vrať se mi
Krásný, jednoduchý a velice   půvabný romantický snímek,   kde není nouze ani o city a   slzy. Takřka dvouhodinová   stopáž sice budí rozpaky, více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Volání (2014)

Volání
Detektivní příběh o   sériových vraždách   opírající se o určitý   druh manipulace spojené s   biblí. Scénář by se hodil   i na obyčejný více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 6 / 10

Šílená matka (2015)

A Nihilo Nihil

Šílená matka
Tento film nie je akože zlý,   je prázdny. Je priam až   neuveriteľné, ako sa dá   natočiť tak nezmyselný a   hlavne prázdny film. Fakt   více >

Autor: volam.sa.pistik | Hodnocení: 2 / 10

Red Dog (2011)

Red Dog
TAKTO sa majú rozprávať   príbehy kámo!
..........................   ..............................   ......

Autor: Knell | Hodnocení: 10 / 10

Kupé (1994) [TV pořad]

Pohoda a legrace

Kupé
Přestože cestování vlakem   ČD leckdy nebývá legrace,   zpodění výluky atd. Tenhle   vlak byl plný pohody a   smíchu, prostě realax   podívaná a poslýchaná. :-)

Autor: jmenuji.se.libor | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.305/0.267