ohodnotit

Cizinec

Lo straniero

Další název:
Cudzinec
Země:
Rok:
1967
Délka:
104 minut
Premiéra v ČR:
26.5.1972

Celkové hodnocení filmu Cizinec

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 78.2% (17 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
21.2.2009
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.5.2011
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.4.2010
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.8.2009
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.4.2009
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
22.3.2010
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.7.2008
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
30.3.2014
dandysek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
21.6.2007
olgab
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
16.11.2013
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.1.2011
sluníčko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.2.2009
teisan
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.6.2012
Mr.Kluzo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.1.2008
surfmeda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
8.1.2012
Angelo.Ferrari
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.3.2006
etos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.4.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih18509minih18509Sbohem, příteli! (1968) 
Adieu L'Ami n
minih49493minih49493Netopýr (1981) [TV inscenace] 
Netopýr n
minih49267minih49267Slepota (2008) 
Blindness n
minih12378minih12378Mezi nebem a zemí (1958) 
Mezi nebem a zemí n
minih28925minih28925Fantom Opery (1925) 
The Phantom of the Opera n
minih67240minih67240Útok žraloka (2009) [TV film] 
Malibu Shark Attack n
minih4532minih4532Proroctví: Boží armáda (1995) 
The Prophecy n
minih4513minih4513Bouřlivé dny (1990) 
Days of Thunder n
minih110887minih110887Joe (2013) [2k digital] 
Joe n
minih10549minih10549Koňská hlava (1971) 
Le Cri Du Cormoran Le Soir Au-Dessus Des Jonoques n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

78.2 % (17)
9   - curil
10 - Erkul
6   - jarda53
8   - clara.bow
8   - pataamat
7   - Kuvik
8   - Bara.40
9   - melakara
9   - dandysek
7   - olgab
7   - rosta12
6   - sluníčko
7   - teisan
8   - Mr.Kluzo
9   - surfmeda
8   - Angelo.Fer
7   - etos

TV Program

ČT1 - Noc klavíristy (1976)

14:35 - 16:00

77 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

ČT2 - Rwanda, země hor a kopců

15:10 - 16:05

42 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

NOVA - Dr. House (2004) [TV seriál]

15:00 - 15:55

52 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

Prima - Policie Hamburk (2007) [TV ser...

15:35 - 16:35

17 minut již uběhlo
43 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152915
Osobností: 637251
Fotografií: 582165
Plakátů: 276539
Obsahů a biografií: 140335

Poslední komentáře

Rašín (2018) [TV film]

Rašín
Díky České televizi za   projekty, které seznamují   diváky s význačnými   osobnostmi českých dějin.   Právě zapomenuté osobnosti   jako Karel více >

Autor: curil | Hodnocení: 9 / 10

Penthouse - Zakázané vášně (1998...

Penthouse - Zakázané vášně
Penthouse je taková   hríšnější konkurence   Playboye. Tady ty erotické   touhy a žhavé sny sexy   krasných žen a dívek jsou   víc nemravnější a   odhalenější. A kouzlo   zakazaného je tu o tolik   větší.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 8 / 10

Poprvé (1990) [TV epizoda]

Poprvé
First time neboli Poprvé je   pro holky hodně důležité.   Pro chlapy je důležité   naposled i když o tom často   neví, že to naposled je.   Brenda je tu roztomilá.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 7 / 10

Mimo zákon (2005)

Mimo zákon
Nemám rád, když film je o   ničem, přesto kriminálky   mám rád, do Edison nemám   namířeno, kde policisté   kradou, střílí do hlavy a   umí si více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 3 / 10

Přes kosti mrtvých (2017)

Přes kosti mrtvých
Rozvláčný snímek plný   atmosféry polského venkova.   Intenzivně jsem vnímal   personalizovaný konflikt,   který můžeme vnímat i v   dnešní více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.307/0.261