Duben
ohodnotit

Chůva v akci

The Spy Next Door

Další název:
Pestúnka v akcii (SK); Spy Daddy
Žánr:
Rok:
2010
Délka:
95 minut
Premiéra v ČR:
18.3.2010
„Agent CIA zjistí, že být špiónem je jenom zábavou v porovnání se složitým úkolem - pohlídat tři děti.“
Popis / Obsah / Info k filmu Chůva v akci



Asiat Bob Ho miluje svou sousedku, svobodnou matku Gillian, která se stará o své tři děti - puberťačku Farren, mladšího Iana a čtyřletou Noru. Problém je v tom, že i když má Gillian Boba také ráda, své děti miluje nade vše a děti Boba rády nemají. Muž se nevzdává, je rozhodnut se kvůli Gillian usadit a pověsit na hřebík profesi špičkového agenta CIA. Jeho poslední akcí je dopadení ruského teroristy Poldarka, které sice dopadne úspěšně a Bob si od šéfa Glaze odnese do výslužby jako poděkování pracovní hodinky, vybavené spoustou nepříliš běžných funkcí, Poldarkovi se však při převozu do věznice podaří uprchnout. Kolega Colton Boba poprosí, aby pomohl s dešifrováním Poldarkova zašifrovaného souboru, bohužel téměř vzápětí se na něj obrátí také Gillian s tím, že nutně musí odjet a nemá nikoho, kdo by se postaral o děti. Bob chce oběma vyhovět, což má nečekané následky. Ian si totiž ve chvíli jeho nepozornosti v domnění, že jde o hudbu, stáhne do přehrávače Poldarkův tajný soubor, obsahující vzorec viru, který likviduje ropu. Velmi záhy agent pozná, že postarat se o tři děti může být obtížnější než zlikvidovat bandu teroristů. Obrátí se na Coltona a půjčí si od něj špiónskou výbavu, kterou instaluje v domě u Gillian. Postupně získává přízeň dětí, jenže když už se zdá, že je vše na nejlepší cestě, zjistí Poldarkova pomocnice Creelová, kde je ztracený soubor, a pošle pro něj komando ruských teroristů.

Zdroj: Nova


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Chůva v akci



Zaslúžilý tajný agent s tvárou hviezdy kung-fu filmov Jackieho Chana má pred sebou ďalšiu z množstva životu nebezpečných misií, pri ktorých musí využiť všetky svoje schopnosti, nadobudnuté tvrdým výcvikom - musí zvládnuť babysitting pre svoju priateľku, aby mal šancu za odmenu získať jej Áno. Nikdy si nechcel brať prácu domov, ale jedno z detí omylom stiahne z jeho počítača supertajné dáta, ktoré z domu urobia cieľ odvekého nepriateľa z radov ruských teroristov. Aj bez toho to bolo o život, ale teraz nastáva ten skutočný blázinec.

Zdroj: Markíza


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Chůva v akci



A je tu další komedie s Jackie Chan (Bob Ho) v hlavní roli. Jeho soused ho požáda o pomoc. Potřebuje pohlídat děti. Bob se tedy stává chůvou. Vše probíhá bez problémů až do té doby, než jedno z dětí stáhne vládní nebezpečný kód. Co nevidět klepají agenti na dveře a odtud už se ocitáme v klasické kung-fu podívané, kterou jako vždy, Jackie bezproblémů zvládá.


Autor: Justik66

Popis / Obsah / Info k filmu Chůva v akci



Gillian má tři děti, které jsou pro ni na prvním místě, a hodného souseda, pro kterého je na prvním místě ona. Ráda by si ho vzala, ale děti nenápadného Boba nemají rády. To však platí jen do chvíle, kdy si po matčině náhlém odjezdu vezme ratolesti na starost právě Bob, který je ve skutečnosti agentem a který si záhy získá jejich náklonnost. Nakonec právě ony přemluví matku, aby vzala souseda na milost. – Lehce naivní rodinný snímek režiséra Briana Levanta Chůva v akci je průměrnou žánrovou podívanou s nezbytným mravním ponaučením: děti jsou přiměřeně drzé a vynalézavé, špičkový agent je jako chůva bezradný, dokud všem nejde o krk. Tématem připomíná rodinnou komedii s Vinem Dieselem Ochránce (FP 6/2005).
-kat-, Filmový přehled 2010/5


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910

Tagy

Podobné filmy

Ochránce (2005)

 Ochránce (2005)
Ochránce n
The Pacifier
Žánr: komedie / rodinný
Země: Kanada / Spojené státy americké
Režie: Adam Shankman

(jiná verze filmu)

Pan Chůva neboli osobní strážce (1992)

 Pan Chůva neboli osobní strážce (1992)
Pan Chůva neboli osobní strážce n
Mr. Nanny
Žánr: akční / komedie
Země: Spojené státy americké
Režie: Michael Gottlieb

(jiná verze filmu)

TV Program

ČT1 - Polopatě (2013) [TV cyklus]

16:05 - 17:00

28 minut již uběhlo
27 minut zbývá do konce

ČT2 - Refreš/h/

16:10 - 16:35

23 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

NOVA - Výměna manželek (2004) [TV poř...

15:35 - 16:57

58 minut již uběhlo
24 minut zbývá do konce

Prima - Ano, šéfe! (2009) [TV pořad]

15:35 - 16:40

58 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190571
Osobností: 697862
Fotografií: 763987
Plakátů: 376623
Obsahů a biografií: 178294

Poslední komentáře

Díkůvzdání (1998) [TV epizoda]

Díkůvzdání
Zatím asi nejlepší díl, co   jsem viděl z 1. série.   Hláška střídá hlášku,   celej díl jede   neuvěřitelně kupředu, co   dokáže udělat takové   Díkůvzdání:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 9 / 10

Děvčátko (1978)

Děvčátko
Poněkud kontroverzní drama s   námětem nemálo podobným   filmu „Lolita“ (1962).   Příběh je údajně založen   na skutečných příbězích   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Ulovit miliardáře (2009)

Ulovit miliardáře
Tomáš Vorel je určitě   dobrý režisér a většina   jeho filmů se mi, pro jeho   docela osobitý přístup,   líbí, ale musím se   přiznat, že tohle více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Satan přichází (1998) [TV epizod...

Satan přichází
Do kin míří horor a Eric a   Donna v tom vidí šanci se v   autě u filmu pomuchlovat, ale   Jackie a Kelso chtějí jet a   být s nima. Red Forman zas více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Učitelka tance (1998) [TV epizod...

Učitelka tance
Paní Formanová učí   "Hájda" tančit, protože   parta se chystá na   diskotéku. Výbornej je Blbso   a jeho taneční kreace,   pobavil i Fez. Celkově   zábavnej díl s dobrejma   frkama - 80%.

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10