Zari
ohodnotit

Cesta k Saturnu

Put v 'Saturn'

Další název:
Путь в "Сатурн", The Road to 'Saturn'; Cesta do „Saturnu“ ;
Žánr:
Země:
Rok:
1967
Délka:
83 minut

Obsah filmu Cesta k Saturnu

 
Vo filme uvidíme rafinované boje špiónov počas druhej svetovej vojny. Agent Sergej Krylov, pod krycím menom kapitán Kramer je nasadený do nemeckého abwehru. Má preniknúť do stredu nemeckej špionážnej organizácie "Saturn". Odtiaľ má podávať dôležité správy priamo do Moskvy.Predtým si ale musí získať dôveru nemeckých špiónov a stať sa jedným z nich.

Autor: lejtenant
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

martin.stusak.9
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 27.1.2015
Německá armáda útočí na Sovětský svaz, kde   už operují němečtí agenti. Boj špiónů   nabírá na obrátkách. Inscenační zpracování   nenabízí napínavou či akční podívanou. Vše   se táhne na dialozích, které by byli   použitelné i na divadelních prknech. Znamená   to tedy, že takovéto zpracování může vynikat   velice nudně. Při pozorném vnímání děje   však uchvátí sice průměrný, ale vcelku   zajímavý příběh. A tak tedy máme možnost   zhlédnout cestu sovětské špióna do středu   německé špionážní organizace 'Saturn', což   není zrovna nic jednoduchého.
moldovan
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 6.9.2008
Jeden z mnoha dobrých film ze série celé řady   snímků o působení sovětských rozvědčíků   v německém Abwehru. Celkový dojem působí   realisticky bet zveličování mimořádných   schopností hlavního hrdiny.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama