Zari
ohodnotit

Komentáře k filmu Čejenský bojovník

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
SvoKar
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 24.3.2012
I když   "obyčejný", TV   projekt, v ničem si nezadá s   hollywoodskými   velkoprodukcemi, a právě   tím, že ze sebe nedělá   něco "mega", je to   i na "jen" cca   90minutové stopáži docela   silný a ani ne až tak   akční příběh.
Lynette
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 19.6.2011
Povedený milostný příběh z divokého západu
Tento film jsem shlédla   včera odpoledne úplně   poprvé. Ve filmu byl   zajímavý milostný příběh   mezi tak trochu naivní až   nahlouplou běloškou, leč   krásnou a vznešeně až   hrdě vyhlížejícím   čejenským statečným   bojovníkem, který fungoval   tak trochu jako její Anděl   strážný. Po smrti jejího   bělošského muže, který   jak sama řekla, byl ve filmu   ,,úplný trouba" a jel   vstříc své smrti jak ovce   na porážku a s nímž   čekala dítě, se úchylila v   odlehlé obchodní stanici   kdesi v pustině, kde na ní   číhalo nebezpečí jak v   podobě Pónyů, tak v podobě   bílých lovců kožešin,   kteří připravili jejího   manžela o život. Naštěstí   získala ochranu a později i   lásku od Čejena, kterého   zachránila před jistou   smrtí, takže film skončil   víceméně happyendem,   alespoň co se týče   odstranění různých   vrahounů a pobudů. V linii   co se týče milostného   vztahu se mi tento příběh   zamlouval nejvíc, i když to   filmaři mohli ještě více   opepřit - hádanice mezi   její osobou a Indiánem před   jejich sblížením patřili   mezi nejlepší a   nejvtipnější scénky.   Jejich láska ale happyendu k   mému smutku ovšem nedošla..   Nakonec se oba rozhodli při   srdceryvném loučení   /opravdu slaďák/, že   čejenský bojovník bude   nadále sloužit svému lidu a   ona že se vrátí do svého   kulturního prostředí kvůli   malému synovi. No prostě   škoda.. Docela jsem byla   zvědavá na jejich   případné společné   soužití v týpí. Film   rozhodně neurazí ani   přehnaně nenadchne /na   "Tanec s vlky" to   nemá/, ale hodnotím ho   slušnou známkou 7/10.
victorio
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 18.6.2011
Překvapivě povedený film na   škaredou sobotu. Zraněný   Indián a bílá žena spolu   zůstanou v opuštěný   obchodní stanici a přes   vzájemné rejpání a půtky   se postupně dopracujou až k   lásce. Půtky by tedy mohly   být delší, protože je to   nejlepší část filmu, ale i   tak je film celkem podařený,   i když ten pohled na   "divoký" západ je   zase pěkně krotký a   politicky korektní. A   protože mám pro tento typ   filmů slabost, je výsledné   hodnocení lehce   nadhodnocený...

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama