ohodnotit

Čarodějnice

Witchtrap

Další název:
Past bosorky
Žánr:
Rok:
1989

Celkové hodnocení filmu Čarodějnice

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 52.5% (8 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Vig
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.12.2007
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.12.2009
extremek.cz
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
28.12.2007
deatdavid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
26.5.2009
Kloby
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
25.12.2007
Wendulka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.2.2013
herzyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
28.12.2007
ambra
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.12.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih21412minih21412Tři přání (1995) 
Three Wishes n
minih64453minih64453Posledný deň I. S. Bulkina (2009) [DVD] 
Poslednij deň Bulkina I.S. n
minih23124minih23124Vyšší zájem (1996) 
City Hall n
minih51526minih5152690 dní bez sexu (2005) 
Scharf wie Chili n
minih43447minih43447Divoká jízda (1960) 
The Wild Ride n
minih21542minih21542Tygří klec 2 (1990) 
Tiger Cage 2 n
minih22532minih22532Vinnetou a míšenka Apanači (1966) 
Winnetou und das Halbblut Apanatschi n
minih24657minih24657Sny o Zambezi (1982) 
Sny o Zambezi n
minih8095minih8095Harmonika (1937) 
n
minih14894minih14894Okénko (1933) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

52.5 % (8)
7   - Vig
6   - rosta12
2   - extremek.c
1   - deatdavid
9   - Kloby
8   - Wendulka
1   - herzyn
8   - ambra
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 166858
Osobností: 662074
Fotografií: 651678
Plakátů: 313362
Obsahů a biografií: 153802

Poslední komentáře

Mrs. America (2020) [TV seriál]

Mrs. America
Neskutečně silný výlet do   novodobých dějin. Dobře   natočené, exceletně   zahrané. Je až   neuvěřitelně smutné, jak   se historie dokáže točit   pořád dokola.

Autor: naineko | Hodnocení: 10 / 10

Kriminálka Anděl (2008) [TV seri...

Kriminálka Anděl
Tedy nevím, co si většina   ostatních komentujících   představuje a požaduje, ale   ve srovnání s různými   americkými krimi seriály je   více >

Autor: Vladajanis | Hodnocení: 9 / 10

Kočka na rozpálené plechové stře...

Kočka na rozpálené plechové střeše
Slavný film podle neméně   slavné (spíš ještě   slavnější)divadelní hry   Tennessee Williamse - prostě   klasika. Je to bezesporu více   než více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Specialisté (2017) [TV seriál]

Specialisté
Nemohu se ztotožnit s   většinou (ne zrovna   kladných) hodnocení.   Myslím, že se tento seriál   docela povedl a minimálně 70   procent dílů více >

Autor: Vladajanis | Hodnocení: 9 / 10

Dvě minuty varování (1976)

Dvě minuty varování
Ako mohla vyzerať panika na   veľkom losangeleskom   štadióne, dokumentuje tento   triler. Nie je to síce   žiadny trhák, ani po   stránke více >

Autor: Manučao | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.145/0.135