reklama
 
ohodnotit

Camille Claudelová

Camille Claudel

Země:
Rok:
1988
Délka:
149 minut
„Vášnivý vztah talentované sochařky a Augusta Rodina.“

Celkové hodnocení filmu Camille Claudelová

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 77.8% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
30.1.2014
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
14.3.2010
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
30.3.2014
collen
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
29.4.2017
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.3.2011
rockwoman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.10.2012
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
22.5.2010
julcas5
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.12.2014
snackass
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.11.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih2771minih2771Alena (1947) 
n
minih4349minih4349Bludička (1977) 
Bludička n
minih52270minih52270Ďáblova čísla (1999) 
The Devil's Arithmetic n
minih8680minih8680Hraběnka z Hongkongu (1966) 
A Countess from Hong Kong n
minih40607minih40607Srdce je zrádná děvka (2004) 
The Heart Is Deceitful Above All Things n
minih114397minih114397Grandhotel Budapešť (2014) 
The Grand Budapest Hotel n
minih38284minih38284Scény u moře (1991) 
Ano natsu, ichiban shizukana umi n
minih108341minih108341Zničující střet (2012) 
Collision Course n
minih38021minih38021Blízcí příbuzní (1979) 
The In - Laws n
minih53864minih53864Crossover (2006) 
n

Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Camille Claudel 1915 (2013) [2k digital]

 Camille Claudel 1915 (2013) [2k digital]
Camille Claudel 1915 n
 
Žánr: drama / životopisný
Země: Francie
Režie: Bruno Dumont

(pokračování)

Hodnocení filmu

77.8 %
9   - curil
6   - Kuvik
9   - melakara
9   - collen
7   - satyr
7   - rockwoman
9   - Johnny1
7   - julcas5
7   - snackass
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 150168
Osobností: 632932
Fotografií: 573513
Plakátů: 272299
Obsahů a biografií: 138085

Poslední komentáře

Smallfoot (2018)

Smallfoot
Yeti je přesvědčena, že   nepolapitelné bytosti známé   jako "lidé" skutečně   existují.

premiera v kinech srpen /   sept. 2018

Autor: rimeon | Hodnocení: 9 / 10

Akta Golgotha (2010) [TV film]

Akta Golgotha
Německý televizní snímek   natočen na základě knihy   německého spisovatele   historických románů   Philippa Vanderberga. Ten   vystudoval více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 5 / 10

Dvojníci (2016)

Co to je? - Životabudič(odborník o Hradnej svieci)

Dvojníci
Bola to taká podarená   česká blbina, ale fakt že v   dobrom slova zmysle. Páčia   sa mi tieto také klasické   komediálne blbiny, pretože   to více >

Autor: volam.sa.pistik | Hodnocení: 8 / 10

Miláčku, zmenšil jsem děti / Co ...

Miláčku, zmenšil jsem děti / Co je malý, to je hezký....
Rodinná sci-fi komedie,   mající svůj zábavný   potenciál i dnes. Námětově   patří do řady obdobných   snímků, kdy se lidé pomocí   nějakého více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Jurský svět: Zánik říše (2018)

Mentální vyplach

Jurský svět: Zánik říše
Bohužel, je to tak. Co bylo v   Jurskem světě super, je tady   naprosto přihlouple. Šel   jsem z kina otrávený jak už   dlouho ne. A to mám dinouse více >

Autor: jentak | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.317/0.278