reklama
 
ohodnotit

Camille Claudelová

Camille Claudel

Země:
Rok:
1988
Délka:
149 minut
„Vášnivý vztah talentované sochařky a Augusta Rodina.“

Celkové hodnocení filmu Camille Claudelová

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 77.8% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
30.1.2014
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
14.3.2010
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
30.3.2014
collen
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
29.4.2017
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.3.2011
rockwoman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.10.2012
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
22.5.2010
julcas5
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.12.2014
snackass
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.11.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih29787minih29787Krásná čarodějka (1942) 
I Married A Witch n
minih14281minih14281Romero (1989) 
Romero n
minih54014minih54014Nepovedený kouzelník (2005) [TV inscenace] 
Nepovedený kouzelník n
minih11228minih11228Leaving Las Vegas (1995) 
Leaving Las Vegas n
minih74256minih74256Větrná smršť (1974) [TV film] 
Hurricane n
minih28827minih28827The Rat Pack (1998) [TV film] 
The Rat Pack n
minih40890minih40890Ďábel (1991) 
Diabolo n
minih44559minih44559Dottie dostává na zadek (1993) 
Dottie Gets Spanked n
minih21331minih21331Trumfové eso (1968) 
I Quattro dell'Ave Maria n
minih39379minih39379Dokažte mi vinu! (2006) 
Find Me Guilty n

Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Camille Claudel 1915 (2013) [2k digital]

 Camille Claudel 1915 (2013) [2k digital]
Camille Claudel 1915 n
 
Žánr: drama / životopisný
Země: Francie
Režie: Bruno Dumont

(pokračování)

Hodnocení filmu

77.8 % (9)
9   - curil
6   - Kuvik
9   - melakara
9   - collen
7   - satyr
7   - rockwoman
9   - Johnny1
7   - julcas5
7   - snackass

TV Program

ČT1 - Sázka na třináctku (1977)

14:20 - 15:50

72 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

ČT2 - Svět z ptačí perspektivy: Nový...

15:10 - 16:05

22 minut již uběhlo
33 minut zbývá do konce

NOVA - Můj přítel Monk (2002) [TV ser...

15:05 - 16:00

27 minut již uběhlo
28 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

14:30 - 15:35

62 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152442
Osobností: 636624
Fotografií: 579078
Plakátů: 275784
Obsahů a biografií: 139903

Poslední komentáře

Vždyť zalhat dítěti je tak snadn...

povídka "Svatba"

Vždyť zalhat dítěti je tak snadné
Další z nezábavných   povídek z bakalářského   cyklu. Hartl se stylizuje do   role zapšklého   postpuberťáka, který   zřejmě zaostal někde ve více >

Autor: curil | Hodnocení: 4 / 10

Tomb Raider (2018)

Tomb Raider
Křehká charakterní herečka   Alicia, která mi na roli   připadala nevhodná (chtěl   jsem v ní vidět spíše   některou z rychlých a   zběsilých více >

Autor: POMOthy | Hodnocení: 6 / 10

Lara Croft Tomb Raider: Kolébka ...

Lara Croft Tomb Raider: Kolébka života
De Bont mal v rukách trochu   pestrejší scenár s   exotickejšími lokáciami a   efektnejším vyvrcholením,   ale réžiu odflákol rovnako   ako více >

Autor: POMOthy | Hodnocení: 4 / 10

Tropická bouře (2008)

Tropická bouře
Komediálny potenciál Jacka   Blacka absolútne nevyužitý,   jeho postavu mohol hrať   kdejaký neznámy dement a   film by tým neutrpel. Ben   více >

Autor: POMOthy | Hodnocení: 6 / 10

Tropická bouře (2008)

Tropická bouře
║Rozpočet   $92miliónov║Tržby USA   $110,515,313║Tržby   Celosvetovo $188,072,649▐   Tržby za predaj DVD v USA   $49,390,674 //počet   více >

Autor: T2 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.344/0.307