ohodnotit

Byl jednou jeden les

Once Upon A Forest

Žánr:
Rok:
1993
Délka:
71 minut
„O nebezpečí, které může potkat lesní zvířátka“

Celkové hodnocení filmu Byl jednou jeden les

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 60% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.5.2011
261972
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.10.2011
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
11.3.2010
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
10.8.2007
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
16.12.2010
luan66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
1.11.2011
Scifista
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
24.5.2018
beki.b
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih33722minih33722Černý Orfeus (1959) 
Orfeu Negro n
minih32253minih32253Callas Maria - La Divina (1987) [TV film] 
Maria Callas: La Divina - A Portrait n
minih43704minih43704Jako Mike 2 (2006) [Video] 
Like Mike 2: Streetball n
minih41960minih41960World Trade Center (2006) 
World Trade Center n
minih25419minih25419Aerobic Junior (1997) 
n
minih54278minih54278Buď umřu, nebo mi bude lépe (2008) 
Soit je meurs, soit je vais mieux n
minih24483minih24483Štika v rybníce (1951) 
n
minih6978minih6978Dům pro dva (1988) 
Dům pro dva n
minih44852minih44852Svítání Zuluů (1979) 
Zulu Dawn n
minih40666minih40666Wallace a Gromit: Nesprávné kalhoty (1993) 
Wallace & Gromit in The Wrong Trousers n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

60 % (8)
6   - curil
8   - 261972
5   - Kuvik
5   - Faye
7   - satyr
5   - luan66
5   - Scifista
7   - beki.b

TV Program

ČT1 - Branky, body, vteřiny (1956) [...

19:45 - 20:00

5 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

ČT2 - (?)

19:50 - 20:00

0 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

NOVA - Televizní noviny (1994) [TV po...

19:30 - 20:20

20 minut již uběhlo
30 minut zbývá do konce

Prima - Divošky (2013) [TV pořad]

19:40 - 19:55

10 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 154550
Osobností: 639992
Fotografií: 588812
Plakátů: 279737
Obsahů a biografií: 141609

Poslední komentáře

Alien Outpost (2014)

Alien Outpost
Tak je to skutečně   odpadkový film. Hloupá   kamera, hloupé scény a   kecání do alelujá. Avšak   nedá mi to, abych kladně   neohodnotil více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Marrowbone (2017)

Marrowbone
Slušný horor, i když   postrádá zprvu originalitu   (opět pochmurný dům a   několik nevinných obětí   právě přistěhovaných),   ale konec vše více >

Autor: curil | Hodnocení: 7 / 10

Dívčí číslo 36 (1988)

Dívčí číslo 36
Název filmu je francouzské   označení velikosti   podprsenky pro dospívající   dívky - 36 fillette.   Kontroverzní námět filmu   přináší rozdíl více >

Autor: curil | Hodnocení: 6 / 10

Lišáci, Myšáci a Šibeničák (1970...

Jeden z nejlepších ČS filmů, klenot mezi filmy

Lišáci, Myšáci a Šibeničák
Kouzelný zimní film, jeden z   nej filmů o kráse dětských   her v zimní krajině, o tom,   jaké to je mít na vesnici   dětskou partu a do toho   více >

Autor: jmenuji.se.libor | Hodnocení: 10 / 10

Hluboko v lesích (1999)

Hluboko v lesích
Skupinka mladých herců jede   na omšelý zámek stojící   hluboko v lese zahrát   divadelní pohádku ´O   Červené Karkulce´, aby se   záhy stala více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.298/0.267