reklama
 
ohodnotit

Briliantová ruka

Brilliantovaya ruka

Další název:
Бриллиантовая рука; Brilliantovaja ruka; The Diamond Arm
Žánr:
Země:
Rok:
1969
Délka:
100 minut
Premiéra v ČR:
4/1969
„Sovětská filmová veselohra.“

Celkové hodnocení filmu Briliantová ruka

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 60.6% (18 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
argenson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
9.10.2011
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
25.1.2009
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
16.10.2010
green-tea
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
16.10.2010
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
3.9.2008
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
1.4.2009
lucymat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
4.9.2013
Nasudr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.12.2008
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.5.2014
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
4.12.2010
nick4
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.9.2010
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
16.10.2010
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.6.2011
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.11.2010
AgentBláha
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
21.9.2010
Janinka73
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
29.9.2010
Slamáček
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.4.2012
renbie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.3.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih45623minih45623Číšníci (1995) 
Camerieri n
minih27841minih27841Děda se dal na odboj (1983) 
Papy fait de la résistance n
minih28161minih28161Pearl Harbor (2001) 
Pearl Harbor n
minih58373minih58373Bratrstvo: Společenství zla (2001) [Video] 
The Brotherhood 2: Young Warlocks n
minih94804minih94804To, o čem se nemluví (2012) 
Come non detto n
minih10872minih10872Krvavé slunce (1971) 
Soleil rouge n
minih10692minih10692Král Králů (1963) 
Král Králů n
minih25574minih25574Jedna nebo dvě ženy (1985) 
Une femme ou deux n
minih45909minih45909Cesta k ráji (1978) 
Paradise Alley n
minih59252minih59252Konspirace v El Escorial (2008) 
La conjura de El Escorial n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

60.6 %
5   - argenson
2   - curil
7   - jarda53
7   - green-tea
5   - hvezdyn
5   - pataamat
5   - lucymat
8   - Nasudr
7   - melakara
5   - satyr
7   - nick4
6   - rosta12
7   - miroslav22
8   - Johnny1
3   - AgentBláha
9   - Janinka73
7   - Slamáček
6   - renbie

TV Program

ČT1 - Je to ten pravý? (2009) [TV fi...

20:00 - 20:55

48 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

ČT2 - Fotbal: Chelsea FC - FC Barcel...

20:30 - 23:20

18 minut již uběhlo
152 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě 2 (2...

20:20 - 21:40

28 minut již uběhlo
52 minut zbývá do konce

Prima - Ohnivý kuře (2016) [TV seriál]

20:15 - 21:35

33 minut již uběhlo
47 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 148378
Osobností: 627633
Fotografií: 565754
Plakátů: 268279
Obsahů a biografií: 136203

Poslední komentáře

Top Gear (1978) [TV pořad]

Cože? Ono je to o autech?

Top Gear
Ano je.
Trio Clarkson,   Hammond a May dalo divákům   něco, co milují. A je jedno,   jestli jste Čech, Američan,   nebo Číňan. Oni dali lidem, více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 10 / 10

Pohroma v klášteře (1986) [TV ep...

Pohroma v klášteře
V této epizodě Tripitaka se   Sunem navštívili klášter s   hamižným opatem, který se   pro získání vzácného   roucha neštítil ani vraždy.   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 9 / 10

Extra Zigda (1996) [TV seriál]

Extra Zigda
Zřejmě nejméně vydařený   a pravděpodobně i poslední   francouzský sitcom natočený   pod hlavičkou společností   AB Productions. Azoulay ho   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 3 / 10

Tajuplný ostrov (1973) [TV seriá...

Tajuplný ostrov
Tento seriál je pro mě   novinka, nikdy dřív jsem ho   neviděl, takže nostalgii do   hodnocení započítat nemohu.   Už jsem viděl více   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 4 / 10

Sanitka 2 (2013) [TV seriál]

Sanitka 2
Tohle pokračování Sanitky   je vrcholem trapnosti a   nevkusu. Doslova v každém   dílu minimálně dvě   téměř erotické scény,   většinou na více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.293/0.254