reklama
 
ohodnotit

Briliantová ruka

Brilliantovaya ruka

Další název:
Бриллиантовая рука; Brilliantovaja ruka; The Diamond Arm
Žánr:
Země:
Rok:
1969
Délka:
100 minut
Premiéra v ČR:
4/1969
„Sovětská filmová veselohra.“

Celkové hodnocení filmu Briliantová ruka

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 60.6% (18 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
argenson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
9.10.2011
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
25.1.2009
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
16.10.2010
green-tea
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
16.10.2010
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
3.9.2008
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
1.4.2009
lucymat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
4.9.2013
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.5.2014
Nasudr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.12.2008
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
4.12.2010
nick4
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.9.2010
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.6.2011
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
16.10.2010
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.11.2010
AgentBláha
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
21.9.2010
Janinka73
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
29.9.2010
Slamáček
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.4.2012
renbie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.3.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih91638minih91638Operation Libertad (2012) [2k digital] 
Opération Libertad n
minih115486minih115486Humor je vážná věc (1964) 
Humor je vážná věc n
minih35465minih35465Auto Focus - Muži uprostřed svého kruhu (2002) 
Auto Focus n
minih74121minih74121Megažralok vs. Crocosaurus (2010) [Video] 
Mega Shark vs Crocosaurus n
minih21570minih21570U svatého Antoníčka (1933) 
n
minih132099minih132099Mike i Dave sháněj holku (2016) 
Mike and Dave Need Wedding Dates n
minih65289minih65289Tas! (1984) [TV film] 
Draw! n
minih15599minih15599Peklo Manitoby (1965) 
Die Hölle von Manitoba n
minih58275minih58275Mamas a Papas (2010) 
Mamas & Papas n
minih28009minih28009Šerif a mimozemšťan II. (1981) 
Chissá perche capitano tutte a me n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

60.6 %
5   - argenson
2   - curil
7   - jarda53
7   - green-tea
5   - hvezdyn
5   - pataamat
5   - lucymat
7   - melakara
8   - Nasudr
5   - satyr
7   - nick4
6   - rosta12
7   - miroslav22
8   - Johnny1
3   - AgentBláha
9   - Janinka73
7   - Slamáček
6   - renbie
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 150118
Osobností: 632884
Fotografií: 573466
Plakátů: 272234
Obsahů a biografií: 138069

Poslední komentáře

Tenký led (2011)

Tenký led
Jak pracují pojišťováci,   aby dosáhli svého, známe. A   o jednom takovém vypráví   tento příběh, kterému jde   osobně o víc, než o   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 7 / 10

Tiché místo (2018)

PROCESOR!

Tiché místo
Dávám plnou palbu, nemůžu   jinak. Takhle si přesně   představuju horor, kdy tam   jsou momenty, že zapomínám   dýchat. Geniální námět,   kdy více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 10 / 10

Pravý rytíř (2016) [TV film]

Zajímavá pohádka

Pravý rytíř
První polovina filmu je jen   pozvolné se rozjíždějící   dobrodružství, pak ale se   příběh rozjede a je na co   koukat. Co se mi moc líbilo,   více >

Autor: jmenuji.se.libor | Hodnocení: 7 / 10

V džungli lásky (2016) [TV film]

V džungli lásky
Nektar z "džunglové"   rostliny způsobující lásku   a náklonost? A co potenci? To   už by mi připomínalo   nechvalně proslulý modrý   pramen z více >

Autor: curil | Hodnocení: 2 / 10

Bílý tesák a zlatokopové (1975)

Bílý tesák a zlatokopové
I když se příběh   odehrává na dalekém   americkém severu, k Jackovi   Londonovi to má hodně   daleko. Jedná se o obyčejný   rodinný více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.345/0.304