reklama
 
ohodnotit

Bratři

Brødre

Další název:
Brothers
Žánr:
Země:
Rok:
2004
Délka:
110 minut
Premiéra v ČR:
27.4.2006
„Láska má moc překonat i největší překážky, ale může také rozvrátit rodinu.“

Celkové hodnocení filmu Bratři

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 72.1% (14 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
31.3.2009
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.3.2010
Mlapiska
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.6.2013
karlosphonic
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.10.2012
Akana
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.3.2013
cerfik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
8.6.2015
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.11.2010
terka69
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
21.5.2017
luan66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
20.11.2011
rockwoman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
19.5.2013
LilySue
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
15.3.2012
depor09
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
11.2.2016
albez
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
28.5.2011
vita.martin
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
8.2.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih53202minih53202Sviňky (2009) 
Świnki n
minih33973minih33973Cokoliv (2003) 
Anything Else n
minih44076minih44076Marco Polo (1982) [TV seriál] 
Marco Polo n
minih52871minih52871Tulpan (2008) 
Tulpan n
minih5030minih5030Cesta do neznáma (1995) 
Sliders n
minih56346minih56346O perníkové chaloupce (2002) 
Hansel & Gretel n
minih41444minih41444Šťastné konce (2005) 
Happy Endings n
minih56422minih56422City of Men (2007) 
Cidade dos Homens n
minih32070minih320703 Nindžové v zábavním parku (1998) 
3 Ninjas High Noon At Mega Mountain n
minih4770minih4770Bůh nám pomáhej (1985) 
Heaven Help Us n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

72.1 %
6   - pataamat
7   - Kuvik
6   - Mlapiska
8   - karlosphon
8   - Akana
10 - cerfik
6   - satyr
4   - terka69
4   - luan66
6   - rockwoman
6   - LilySue
10 - depor09
10 - albez
10 - vita.marti
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144334
Osobností: 615130
Fotografií: 539250
Plakátů: 258067
Obsahů a biografií: 132151

Poslední komentáře

Létající Kiwi (2012)

Létající Kiwi
Závody na kárách je pro   děti dobrý "sport". Pokud si   vše vyrábí samy, naučí se   základy manuální práce. I   když je Austrálie daleko,   více >

Autor: curil | Hodnocení: 5 / 10

Operace: Koukej kolem sebe! (201...

Operace: Koukej kolem sebe!
Méně než průměrný   dětský film, jako rodinný   těžko, pro dospělé jedince   je to vyloženě nudná   záležitost. Opět parta   dětí různých ras, více >

Autor: curil | Hodnocení: 4 / 10

Čarodějův učeň (2010)

Čarodějův učeň
Cage se nikdy hrát nenaučí,   takže předvádí svojí   obvyklou, stereotypní postavu   se dvěma typy obličejů. O   kvalitách filmu: stačí   více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 2 / 10

Doba ledová: Mamutí drcnutí (201...

Doba ledová: Mamutí drcnutí
Moc se mi to nelíbilo, nedá   se to porovnat s předchozími   díly a stejně, jak se píše   v předchozích   komentářích, "nevěřila   jsem" tomu. Je to škoda.

Autor: Alix | Hodnocení: 5 / 10

Čert ví proč (2003)

Nuda

Čert ví proč
Nenápaditá, zdlouhavá a   nudná pohádka. Jediné, co   tam jiskřilo jako prskavka,   byl úžasný Luciper. Ten mi   za podívání stál!

Autor: Alix | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.241/0.202