NOVĚ můžete filtrovat filmy a seriály také dle streamovacích služeb
ohodnotit

Body Bags - Historky z márnice [TV film]

Body Bags

Další název:
John Carpenter Presents 'Body Bags'
Žánr:
Rok:
1993
Délka:
95 minut

Celkové hodnocení filmu Body Bags - Historky z márnice

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 64.6% (13 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
6.11.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
28.2.2010
Robinson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.10.2014
catamount
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
13.2.2007
marci22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
2.11.2013
Faustka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.8.2011
ASPHALT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
18.10.2012
mrakoslap
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.6.2014
thornhill
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
22.10.2019
MILAN19611
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
6.5.2012
Fugas16
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.7.2008
FiL
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.12.2011
trslk
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
19.9.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih8291minih8291Hlásím svou smrt (1988) 
D.O.A. n
minih25320minih25320Dnes, zítra a pozítří (1965) 
Oggi domani e dopodomani n
minih148153minih148153Trpaslík (2017) [TV seriál] 
Trpaslík n
minih131442minih131442Vlna (2015) 
Bølgen n
minih65671minih65671Na vlnách hrůzy (2008) 
The Open Door n
minih57236minih57236Chvilkové zatmění (2008) 
Diminished Capacity n
minih56072minih56072Hlídač (2009) 
The Keeper n
minih43756minih43756Ghoulies II. (1987) 
Ghoulies II. n
minih69874minih69874Tři (2010) 
3 n
minih4586minih4586Jaro, podzim a láska (1954) 
Le printemps, l'automne et l'amour n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

64.6 % (13)
10 - curil
4   - Kuvik
8   - Robinson
4   - catamount
3   - marci22
7   - Faustka
5   - ASPHALT
6   - mrakoslap
7   - thornhill
9   - MILAN19611
7   - Fugas16
6   - FiL
8   - trslk

TV Program

ČT1 - Dobrodružství kriminalistiky (...

10:35 - 11:25

45 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

ČT2 - Úžasné zvířecí rodiny

10:50 - 11:45

30 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce

NOVA - Na lovu (2021) [TV pořad]

10:55 - 11:50

25 minut již uběhlo
30 minut zbývá do konce

Prima - Tlouštíci (2020) [TV pořad]

10:25 - 11:30

55 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 177641
Osobností: 678019
Fotografií: 710704
Plakátů: 337967
Obsahů a biografií: 162275

Poslední komentáře

Jedna mezi oči (2012)

Jedna mezi oči
Řekl bych klasické solidní   a poctivě udělané akční   béčko. Nic nového, nic   mimořádného, je však nutno   přiznat, že to má tempo a   drive, více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10

My holky z městečka (1986) [TV m...

Jarka, Renda, Lucka..

My holky z městečka
Příjemný rodinný seriálek   z jihomoravského prostředí   přináší divákům hodně   zpěvu a muziky i plno humoru   a pohody. Příhody   sympatické více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 7 / 10

Spojenci (2016)

Spojenci
Špičkový režisér,   hvězdné obsazení hlavních   rolí, velkorysý rozpočet   a...kde nic tu nic. Bude to   nejspíš moje chyba, protože   po tom více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Pobřežní hlídka (2017)

Pobřežní hlídka
Strašlivá blbost, která je   ale občas i vtipná. Hlavně   scéna v márnici pří   prohlížení genitálií a   focení, fakt jsem se zasmál.   Nicméně více >

Autor: Karius | Hodnocení: 5 / 10

Spojenci (2016)

Spojenci
Pořád jsem přemýšlela, co   mi na tomto filmu vadí a pak   jsme si přečetla komentář   radegastera a byla jsem doma.  
Že je ve filmech hodně více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení