reklama
 
ohodnotit

Body Bags - Historky z márnice [TV film]

Body Bags

Další název:
John Carpenter Presents 'Body Bags'
Žánr:
Rok:
1993
Délka:
95 minut

Celkové hodnocení filmu Body Bags - Historky z márnice

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 64.2% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
6.11.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
28.2.2010
Robinson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.10.2014
catamount
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
13.2.2007
marci22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
2.11.2013
Faustka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.8.2011
ASPHALT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
18.10.2012
MILAN19611
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
6.5.2012
mrakoslap
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.6.2014
Fugas16
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.7.2008
FiL
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.12.2011
trslk
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
19.9.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih49190minih49190Olympic v Paříži (1968) 
Olympic v Paříži n
minih72456minih72456Písečná smrt (2009) [TV film] 
Sand Serpents n
minih17563minih17563Půlměsíční ulice (1986) 
Half Moon Street n
minih41066minih41066Motanice (1988) [TV inscenace] 
Motanice n
minih48544minih48544Ďáblova cesta (2006) 
The Devil's Chair n
minih96844minih96844Skvělý plán (2012) 
Un plan parfait n
minih132917minih132917Druhá míza (2015) 
Danny Collins n
minih41414minih41414Tom a Jerry letí na Mars (2005) 
Tom and Jerry Blast Off to Mars n
minih8037minih8037Halloween II. (1981) 
Halloween II. n
minih31899minih31899Potíže s Harrym (1955) 
The Trouble with Harry n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

64.2 % (12)
10 - curil
4   - Kuvik
8   - Robinson
4   - catamount
3   - marci22
7   - Faustka
5   - ASPHALT
9   - MILAN19611
6   - mrakoslap
7   - Fugas16
6   - FiL
8   - trslk
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151293
Osobností: 635361
Fotografií: 575931
Plakátů: 273964
Obsahů a biografií: 139069

Poslední komentáře

Kingsman: Zlatý kruh (2017)

PROCESOR!

Kingsman: Zlatý kruh
Jasně, že zase půjde o   záchranu světa, tedy spíše   narkomanů. Jasně, že   stopáž se bude pomalu a   jistě blížit třem hodinám   a to jako více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 4 / 10

Desierto (2015)

PROCESOR!

Desierto
Samozvaný ochránce hranice   mezi USA a Mexikem vstupuje   na scénu. Poslechne si jaký   bude počasí, nabije pušku,   pohladí pejska, který je více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 5 / 10

To (1990) [TV film]

To
I když je film, tak starý   tak se mi opravdu líbí. Hned   na začátku mě zaujal a taky   se mi líbilo, že je to   originální na tohle téma.   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Titanic (1997)

Titanic
Jeden z mých   nejoblíbenějších filmů.   Hlavně proto, že mě Titanic   zajímá a další důvod je   že se mi líbí romantický   příběh Jake a Rous. více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Všechny cesty vedou do hrobu (20...

Všechny cesty vedou do hrobu
Kdyby ve filmu bylo míň   hloupých dialogů a více   akce, možná by z toho byl   film. Občas je to sice velmi   vtipné a tak stupidní, až   se více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 3 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.275/0.24