ohodnotit

Bláhové děvče

Další název:
A Foolish Girl
Žánr:
Rok:
1938
Délka:
100 minut
Premiéra v ČR:
18.11.1938

Celkové hodnocení filmu Bláhové děvče

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 63.3% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
argenson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
12.10.2008
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
22.5.2010
Pitryx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
9.9.2017
REKBRIT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.1.2010
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.4.2014
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.10.2010
nick4
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.2.2007
dandysek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
28.11.2007
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.12.2008
gyzmo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.10.2007
marketastudnickova
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
19.9.2011
frada
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
2.9.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih9840minih9840Kačenka a strašidla (1992) 
Kačenka a strašidla n
minih44132minih44132Satan (2006) 
Le Sheitan n
minih92191minih92191La Minorenne (1974) 
La Minorenne n
minih5332minih5332Critters 2: Hlavní chod (1988) 
Critters 2: The Main Course n
minih141404minih141404Sedlák ve městě (2004) 
Sedlák ve městě n
minih151526minih151526Nesmrtelný život Henrietty Lacksové (2017) [TV film] 
The Immortal Life of Henrietta Lacks n
minih47429minih47429Ženitba (1967) [TV inscenace] 
Ženitba n
minih74689minih74689Black Venus (1983) 
Black Venus n
minih31258minih31258Západní svět (1973) 
Westworld n
minih70448minih70448Zašlá sláva Marca Pease (2009) 
The Marc Pease Experience n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

63.3 % (12)
6   - argenson
5   - curil
2   - Pitryx
6   - REKBRIT
7   - melakara
8   - satyr
6   - nick4
6   - dandysek
7   - rosta12
7   - gyzmo
6   - marketastu
10 - frada

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1993) [TV pořad]

02:10 - 04:40

136 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

ČT2 - Kilometry nýdecké pomoci

04:25 - 04:50

1 minut již uběhlo
24 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě 2 (2...

03:55 - 04:55

31 minut již uběhlo
29 minut zbývá do konce

Prima - Prostřeno! (2010) [TV pořad]

04:10 - 06:15

16 minut již uběhlo
109 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 155405
Osobností: 642479
Fotografií: 594477
Plakátů: 282998
Obsahů a biografií: 142505

Poslední komentáře

Helimadoe (1993)

Helimadoe
Snaha přiblížit Havlíčka   mladším divákům se možná   trochu nevyplatila, ale i tak   vznikl nádherný poetický   film o dospívání takový   jaký více >

Autor: Jarda.ftr | Hodnocení: 8 / 10

Noc na Karlštejně (1973)

Noc na Karlštejně
Notoricky známý muzikál s   nadhernou hudbou a   písničkami a výborným   obsazením. Vtipné, spoustu   herců/zpěváků, které   jinde nebylo více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 8 / 10

Tohle je náš svět (2016)

Tohle je náš svět
Kde je ta správná míra?   Umět přeříkat Listinu   práv v osmi letech, ale když   v pubertě dostane člověk   pusu, tak se chce hned ženit?   více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 7 / 10

Dobrodružství v motelu (1963)

Dobrodružství v motelu
Průměrná italská komedie   složená z několika epizod,   jejichž společným   prostředím je motel na   periferii. Sled několika   příběhů, které více >

Autor: curil | Hodnocení: 5 / 10

Break (2018)

Break
Možná, kdyby mi bylo   čtrnáct let, příběh a   citové problémy mladé   tanečnice by se mi líbil.   Taneční film, kterých jsem   za poslední rok více >

Autor: curil | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.31/0.276