reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 26.2.2017 a svátek má Dorota. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Bernský zázrak

Das Wunder von Bern

Rok:
2003
Délka:
113 minut
„Fotbal jako naděje pro rodinu rozvrácenou válkou i pro celý národ.“

Celkové hodnocení filmu Bernský zázrak

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 68.8% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.6.2014
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
17.2.2010
Snura
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
17.9.2005
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
16.9.2010
rimeon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.4.2012
Chroust-Sparta
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.12.2015
Janinka73
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.9.2011
Anjin
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.6.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih34144minih34144Skleněný zvěřinec (1987) 
The Glass Menagerie n
minih43532minih43532Doktor v domě (1969) [TV seriál] 
Doctor in the House n
minih47365minih47365Opravdový život (2008) 
Sleepwalking n
minih32286minih32286Andrea Bocelli - Sacred Arias (1999) 
Andrea Bocelli - Sacred Arias n
minih58765minih5876512 znamení (2007) [TV seriál] 
Zodiak - Der Horoskop-Mörder n
minih44612minih44612Zázrační pejsci 2 (2006) [Video] 
Miracle Dogs Too n
minih71115minih71115Zobani (1993) [TV film] 
n
minih139917minih139917Johančino tajemství (2015) [TV film] 
Johankino tajomstvo n
minih4782minih4782Durhamští Býci (1988) 
Bull Durham n
minih42986minih42986O spanilé Jašince (1997) [TV inscenace] 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

68.8 %
7   - curil
6   - Kuvik
6   - Snura
5   - satyr
8   - rimeon
8   - Chroust-Sp
7   - Janinka73
8   - Anjin
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141595
Osobností: 606532
Fotografií: 526566
Plakátů: 253980
Obsahů a biografií: 130305

Poslední komentáře

Fantastická zvířata a kde je naj...

Fantastická zvířata a kde je najít
Trochu jsem se bál, že po   velkolepé sérii o Harrym   Potterovi to bude prudký pád   dolů. Ale naopak i tenhle   film se skvěle drží na   více >

Autor: bud.spencer1 | Hodnocení: 10 / 10

Spalovač mrtvol (1968)

Spalovač mrtvol
Film je tak na jedno   shlédnutí a už se k němu   nevracet. Ani Chramostová ani   Hrušínský nejsou mojím   šálkem kávy. Chramostová,   do doby, více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 5 / 10

Srdečné pozdravy z Ruska (1963)

Srdečné pozdravy z Ruska
Jako dobrodružná komedie to   bylo dobrý. Agenti z   Bulharska, Ruska, Turecka,   Anglie, nechyběl ani velký   cikánský gang a do toho J.   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Prověrka osudem (1971)

Prověrka osudem
Sovětský ´trezorový´   snímek z období 2. světové   války ukazuje nelichotivý   osud vojáka, který se vzdal   Němcům a začal s nimi   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Tohle je náš svět (2016)

Příroda vers. kapitalismus...

Tohle je náš svět
Po úvodních minutách filmu   jsem si zalebedil, pohodička   – užiju si krásnou   pohádku o tom, jak je   skvělý alternativní život   mimo více >

Autor: m6k | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.887/0.865