ohodnotit

Běloruské nádraží

Belorusskij vokzal

Další název:
Белорусский вокзал; Byelorussia Station; Bieloruská stanica
Žánr:
Země:
Rok:
1970
Délka:
96 minut
Premiéra v ČR:
25.2.1972

Celkové hodnocení filmu Běloruské nádraží

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 70% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.8.2011
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.8.2014
POMAJZ
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.3.2010
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
10.3.2008
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.7.2009
BlueBull
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.11.2010
valentine
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
28.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih29719minih29719Rychle a zběsile (2001) 
The Fast and the Furious n
minih42436minih42436Manželské etudy po 20 letech (2006) [Video] 
Manželské etudy po 20 letech n
minih42668minih42668Zákony pohybu (1978) [TV seriál] 
n
minih22467minih22467Vězeňské blues (1977) 
Outlaw Blues n
minih50692minih50692Tajemný mnich (1965) 
Der Unheimliche Mönch n
minih34829minih34829Kdosi je za dveřmi (1979) [TV pořad] 
Ktosi je za dverami n
minih161692minih161692Lynč (2018) [TV seriál] 
Lynč n
minih54025minih54025Podařená kvítka (1971) 
Джентльмены удачи n
minih56084minih56084Cizí holka (1984) [TV inscenace] 
Cizí holka n
minih16765minih16765Povídky z New Yorku (1989) 
New York Stories n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

70 % (7)
8   - jarda53
8   - melakara
6   - POMAJZ
9   - Area
8   - tvo
7   - BlueBull
3   - valentine

TV Program

ČT1 - Kluci v akci (2005) [TV pořad]

04:45 - 05:15

3 minut již uběhlo
27 minut zbývá do konce

ČT2 - Kilometry nýdecké pomoci

04:25 - 04:50

23 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě 2 (2...

03:55 - 04:55

53 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

Prima - Prostřeno! (2010) [TV pořad]

04:10 - 06:15

38 minut již uběhlo
87 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 155405
Osobností: 642479
Fotografií: 594477
Plakátů: 282998
Obsahů a biografií: 142505

Poslední komentáře

Helimadoe (1993)

Helimadoe
Snaha přiblížit Havlíčka   mladším divákům se možná   trochu nevyplatila, ale i tak   vznikl nádherný poetický   film o dospívání takový   jaký více >

Autor: Jarda.ftr | Hodnocení: 8 / 10

Noc na Karlštejně (1973)

Noc na Karlštejně
Notoricky známý muzikál s   nadhernou hudbou a   písničkami a výborným   obsazením. Vtipné, spoustu   herců/zpěváků, které   jinde nebylo více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 8 / 10

Tohle je náš svět (2016)

Tohle je náš svět
Kde je ta správná míra?   Umět přeříkat Listinu   práv v osmi letech, ale když   v pubertě dostane člověk   pusu, tak se chce hned ženit?   více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 7 / 10

Dobrodružství v motelu (1963)

Dobrodružství v motelu
Průměrná italská komedie   složená z několika epizod,   jejichž společným   prostředím je motel na   periferii. Sled několika   příběhů, které více >

Autor: curil | Hodnocení: 5 / 10

Break (2018)

Break
Možná, kdyby mi bylo   čtrnáct let, příběh a   citové problémy mladé   tanečnice by se mi líbil.   Taneční film, kterých jsem   za poslední rok více >

Autor: curil | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.163/0.127