NOVĚ můžete filtrovat filmy a seriály také dle streamovacích služeb
ohodnotit

Běloruské nádraží

Belorusskij vokzal

Další název:
Белорусский вокзал; Byelorussia Station; Bieloruská stanica
Žánr:
Země:
Rok:
1970
Délka:
96 minut
Premiéra v ČR:
25.2.1972

Celkové hodnocení filmu Běloruské nádraží

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 70% (7 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.8.2011
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.8.2014
POMAJZ
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.3.2010
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
10.3.2008
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.7.2009
BlueBull
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.11.2010
valentine
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
28.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih19690minih19690Stíny a mlha (1991) 
Shadows And Fog n
minih31107minih31107Jesse James (1939) 
Jesse James n
minih40668minih40668Wallace a Gromit: Cesta na Měsíc (1989) 
A Grand Day Out with Wallace and Gromit n
minih6784minih6784Dotek medusy (1978) 
The Medusa Touch n
minih35920minih35920Ohrožené prázdniny (1991) [TV film] 
Ohrožené prázdniny n
minih36281minih36281Loupežnická pohádka (1980) [TV inscenace] 
Loupežnická pohádka n
minih15420minih15420Pantáta Bezoušek (1941) 
Pantáta Bezoušek n
minih10929minih10929Křidýlko nebo stehýnko (1976) 
L'Aile ou la cuisse n
minih43833minih43833Ze života hmyzu (1973) [TV inscenace] 
n
minih8039minih8039Halloween IV: Návrat Michaela Myerse (1988) 
Halloween 4: The Return of Michael Myers n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

70 % (7)
8   - jarda53
8   - melakara
6   - POMAJZ
9   - Area
8   - tvo
7   - BlueBull
3   - valentine

TV Program

ČT1 - Události (1993) [TV pořad]

19:00 - 19:56

37 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

ČT2 - Havana, kubánská kráska

18:45 - 19:40

52 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

NOVA - Televizní noviny (1994) [TV po...

19:30 - 20:20

7 minut již uběhlo
43 minut zbývá do konce

Prima - Hlavní zprávy

18:55 - 19:40

42 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 177570
Osobností: 677881
Fotografií: 710197
Plakátů: 337769
Obsahů a biografií: 162224

Poslední komentáře

Cesta do pravěku (1955)

Cesta do pravěku
Tohle je prostě úžasný a   svým způsobem hodně   přelomový film. Pan   režisér Karel Zeman tady   doslova na koleně předběhl   dobu a položil více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10

Bytost (1981)

Bytost
Snímek o paranormálním jevu   natočeném na základě knihy   Franka De Felitta, kterému v   kinech ve stejné době   konkuroval slavnější, v   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

I sette del gruppo selvaggio (19...

"Sedm z divoké skupiny"

I sette del gruppo selvaggio
Jeden z nejslabších   spaghetti westernů jaký jsem   kdy viděl. Znázornění   přestřelek a zejména   rvaček (zde více pěstních   soubojů) je více >

Autor: curil | Hodnocení: 4 / 10

Ty, ty, Yetti (1987) [TV inscena...

Ty, ty, Yetti
Tak tohle bylo teda hafo   přestřelený! :D   Neskutečná chujovina, že   jsem si nejdřív říkal, to   snad nemyslí vážně, ale   pak jsem se více >

Autor: topipig | Hodnocení: 8 / 10

Duna (2021)

PROCESOR!

Duna
Za mě je to úplně   obyčejný film, který je   strašně rozvleklý a   téměř nic se tam neděje i   přes vražednou stopáž, a   to je ještě teprve více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení