Únorové novinky
ohodnotit

Běloruské nádraží

Belorusskij vokzal

Další název:
Белорусский вокзал; Byelorussia Station; Bieloruská stanica
Žánr:
Země:
Rok:
1970
Délka:
96 minut
Premiéra v ČR:
25.2.1972

Celkové hodnocení filmu Běloruské nádraží

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 70% (8 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.8.2011
green-tea
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
23.10.2021
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.8.2014
POMAJZ
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.3.2010
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
10.3.2008
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.7.2009
BlueBull
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.11.2010
valentine
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
28.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih19034minih19034Slepá ulička (1966) 
Cul-De-Sac n
minih16963minih16963Princezna ze mlejna 2 (2000) 
Princezna ze mlejna 2 n
minih44825minih44825Den vítězství (2006) 
Indigénes n
minih57248minih57248Duhový had (2001) [TV film] 
Barbara Wood: Traumzeit n
minih16126minih16126Pohádka o staré tramvaji (1961) 
Pohádka o staré tramvaji n
minih108259minih108259Dějiny československé kinematografie l (1967) 
Dějiny československé kinematografie l n
minih66676minih66676Sanctum (2010) 
Sanctum n
minih27721minih27721Pod povrchem (2000) 
What Lies Beneath n
minih13886minih13886Nejprve stvořil ženu (1942) 
The Woman of the Year n
minih22004minih22004V žáru noci (1967) 
In the Heat of the Night n


Hodnocení:n12345678910
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 189935
Osobností: 696863
Fotografií: 761902
Plakátů: 374927
Obsahů a biografií: 177479

Poslední komentáře

Sorority House Massacre (1986)

Sorority House Massacre
Protože jsem nikdy nebyl moc   velkým fandou hororových   vyvražďovaček, tenhle   levný slasher, nebo co to   vlastně bylo, plný   neznámých a více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 3 / 10

Amish Grace (2010) [TV film]

Amish Grace
Podle mého názoru velmi   dobrý televizní film   natočený podle skutečných   událostí, který je hlavně   o vyrovnávání se ztrátou,   smutkem a více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Rites Of Passage (2012)

Rites Of Passage
Možná, že jsem v tomhle   žánrovém koktejlu něco   špatně pochopil, nebo   nepochopil vůbec, ale   přišlo mi to jako hodně   divný film a měl více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 3 / 10

Vůně cibule (1975)

Vůně cibule
Fajn komedie na odreagování,   bavila mne kdysi a baví i   teď. Samozřejmě s   původním dabingem. Cibulář   je skvělý a mám ho pořád   ráda.

Autor: Alix | Hodnocení: 8 / 10

Keoma (1976)

Keoma
Podle mne je to naprostá   slátanina, kde jsem marně   hledala nějakou logiku. Konec   byl sice předvídatelný, ale   opět, aspoň pro mne, úplně více >

Autor: Alix | Hodnocení: 3 / 10