ohodnotit

Běloruské nádraží

Belorusskij vokzal

Další název:
Белорусский вокзал; Byelorussia Station; Bieloruská stanica
Žánr:
Země:
Rok:
1970
Délka:
96 minut
Premiéra v ČR:
25.2.1972

Celkové hodnocení filmu Běloruské nádraží

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 70% (7 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.8.2011
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.8.2014
POMAJZ
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.3.2010
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
10.3.2008
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.7.2009
BlueBull
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.11.2010
valentine
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
28.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih51157minih51157Syn hor (1981) 
Fiul munţilor n
minih48924minih48924Přátelé kopretiny (1967) 
Les Compagnons de la marguerite n
minih30863minih30863Podzimní maratón (1979) 
Осенний марафон n
minih46250minih46250Chaplin se vrací z flámu (1916) 
One A.M. n
minih22285minih22285Velká země (1958) 
The Big Country n
minih13631minih13631Návrat černého hřebce (1983) 
The Black Stallion Returns n
minih12567minih12567Mission: Impossible (1996) 
Mission: Impossible n
minih27721minih27721Pod povrchem (2000) 
What Lies Beneath n
minih14021minih14021Neodeslaný dopis (1959) 
Neotpravlennoe pismo n
minih24701minih24701Strašidla z vikýře (1987) 
Strašidla z vikýře n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

70 % (7)
8   - jarda53
8   - melakara
6   - POMAJZ
9   - Area
8   - tvo
7   - BlueBull
3   - valentine

TV Program

ČT1 - Jak zničit vlastní mužstvo (19...

23:45 - 00:55

17 minut již uběhlo
53 minut zbývá do konce

ČT2 - Letecké katastrofy: Neštěstí n...

23:20 - 00:05

42 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

NOVA - Dr. House (2004) [TV seriál]

23:50 - 00:50

12 minut již uběhlo
48 minut zbývá do konce

Prima - V.I.P. vraždy (2016) [TV seriá...

22:45 - 00:05

77 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 166371
Osobností: 661038
Fotografií: 646706
Plakátů: 311224
Obsahů a biografií: 153061

Poslední komentáře

Pidilidi (1997)

Pidilidi
Roztomilá blbinka, jejíž   kouzlo tkví v kontrastu   našeho a pidisvěta a hlavně   v tom, co si pidilidi   "půjčí" z našeho a na co   to více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 6 / 10

Přízrak lásky (1981)

Přízrak lásky
Trochu ťažkopádnejší film   o "mŕtvej" láske, ktorá sa   začne dotyčnému zjavovať.   Samotný príbeh o iba dvoch   postavách však nie je   více >

Autor: Manučao | Hodnocení: 7 / 10

Pod vodou (2019)

Pod vodou
Znáte filmy Leviathan (1989)   nebo Život (2017) a   samozřejmě i dalším   snímkům je to podobné.   Pokud ano je to takový mix   těch zmíněných více >

Autor: FLA | Hodnocení: 5 / 10

Na palubu! (2020)

Na palubu!
Velmi milá, lehká a   přirozeně plynoucí komedie   z dílny Guillaume Brace.   Ideální do letního kina.   Díky, KVIFF. :)

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 8 / 10

Než skončí léto (2019)

Než skončí léto
Intenzivní, nespoutaný a   místy nepochopitelný -   takový je film "Než skončí   léto" i život hlavní   hrdinky.

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.173/0.161