reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 27.2.2017 a svátek má Alexandr. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Barevný svět

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 55.7% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Justik66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.10.2007
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
15.2.2010
valentine
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.10.2007
eso
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
8.11.2007
milan53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
16.11.2007
Lumirbeier
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih41305minih41305Dracula 3000 (2004) [TV film] 
Dracula 3000 n
minih33362minih33362Past (2001) 
Kept n
minih35139minih35139Bartomijův dům (1984) 
Batromijov dom n
minih50067minih50067Alive or dead (2008) 
n
minih24180minih24180Zůstat naživu (1983) 
The Survivors n
minih50372minih50372Elsa a Fred (2005) 
Elsa y Fred n
minih43093minih43093Divoké vlny (2007) 
Surf's Up n
minih35471minih35471Aféra (1998) 
Jungsa n
minih27469minih27469Instinkt (1999) 
Instinct n
minih13166minih13166Muž se železnou maskou (1977) [TV film] 
Man in the Iron Mask n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

55.7 %
7   - Justik66
4   - Agostino
5   - Kuvik
8   - valentine
4   - eso
5   - milan53
6   - Lumirbeier

TV Program

ČT1 - Cestománie (1999) [TV cyklus]

16:45 - 17:15

9 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

ČT2 - Letecké katastrofy: Přehnaná p...

16:30 - 17:20

24 minut již uběhlo
26 minut zbývá do konce

NOVA - Námořní vyšetřovací služba (20...

15:55 - 16:57

59 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

Prima - Soudní síň (2016) [TV pořad]

16:40 - 17:35

14 minut již uběhlo
41 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141657
Osobností: 606719
Fotografií: 526707
Plakátů: 254019
Obsahů a biografií: 130356

Poslední komentáře

Gangster Ka (2015)

Gangster Ka
Hynek Čermák výborný,   zvláště ty pokoutní   grimasy! Zbytek filmu se mi   však nezdál extra zdařilý   - příběh byl asi dost   limitován více >

Autor: petrusmev | Hodnocení: 5 / 10

Kočár nejsvětější svátosti (1962...

Kočár nejsvětější svátosti
První polovina ještě jakž   takž ušla. I s marným   čekáním na nějaký humor.   Druhá už se nedala. Přesto   jsem to jel podruhé, protože   mi více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 1 / 10

Na startu je delfín (1974)

Na startu je delfín
Blbina a navíc k uzoufání   nudná. Vlasta to trošku   oživuje, ale je nakrátko a   málo. Prostě film o ničem.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Psí dostihy (1983)

Psí dostihy
Některým hercům se moc   nechtělo že? Nina Švábová   byla dost hrozná. Ale klidně   pominu drobné chybičky,   když se mi to líbí celkově   a to více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Modrý drak (2012)

Modrý drak
Aniž jsem pochopil   CTCHBŘ. Takže neumím   vysvětlit, proč jsem to po   čtvrthodině   nevypnul.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.261/0.242