reklama
 
ohodnotit

Balada o zeleném dřevu

Žánr:
Rok:
1983
Délka:
10 minut
„Unikátní animovaný film o vítězství jara nd vládou zimy, realizovaný v exteriérech.“

Celkové hodnocení filmu Balada o zeleném dřevu

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 60% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.8.2009
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.1.2010
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.7.2014
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
14.8.2007
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.8.2010
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
24.7.2009
valentine
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
28.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih123590minih123590Půlnoční dítě (2016) 
Midnight Special n
minih12690minih12690Mňága - Happy end (1996) 
n
minih30748minih30748Rytíři ze Šanghaje (2003) 
Shanghai Knights n
minih45976minih45976Není kouře bez ohně (1973) 
Il n'y a pas de fumée sans feu n
minih34858minih34858J.S. Bach - Fantasia G-moll (1965) 
n
minih8622minih8622Hra (1997) 
The Game n
minih14021minih14021Neodeslaný dopis (1959) 
Neotpravlennoe pismo n
minih115854minih115854Šťastná (2013) 
Šťastná n
minih129586minih129586Prach (2015) 
Prach n
minih129399minih129399Zabij mě třikrát (2014) 
Kill Me Three Times n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

60 % (7)
8   - curil
5   - Agostino
8   - melakara
6   - Faye
7   - satyr
4   - tvo
4   - valentine

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1993) [TV pořad]

02:20 - 04:50

72 minut již uběhlo
78 minut zbývá do konce

ČT2 - Folklorní magazín

03:15 - 03:40

17 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

NOVA - Co na to Češi (2016) [TV pořad...

03:15 - 03:55

17 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

Prima - Poslední polda (2009) [TV seri...

03:05 - 04:05

27 minut již uběhlo
33 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151235
Osobností: 635255
Fotografií: 575787
Plakátů: 273865
Obsahů a biografií: 139044

Poslední komentáře

Čas pracuje pro vraha (1979)

Alvin

Čas pracuje pro vraha
Dobré to bolo, páčilo sa mi   to, len na mene hlavneho   hrdinu som sa pobavil. Marha   je ťažko pravdepodobné   meno, ono to totiž znamená v   maďarčine "hovado"   ????????????

Autor: alvin | Hodnocení: 7 / 10

Stávka (2006) [TV film]

Stávka
I USA mají svá obtížná   období vývoje. Šedesátá   léta nebyly revoluční jen v   Evropě, ale také za mořem.   Samostatnou kapitolou je   více >

Autor: hvezdyn | Hodnocení: 7 / 10

Hurá na Francii (2013) [2k digit...

Hurá na Francii
║Rozpočet   $-miliónov║Tržby   Celosvetovo $9,836,000▐   praštenosť ktorá chce   konkurovať Boratovi ale ten   je len jeden /45%/

Autor: T2 | Hodnocení: 4 / 10

Temná věž (2017)

Tak tohle ani vidět nechci

Temná věž
Takže nějaký majstr shlukl   osm knížek do filmu? Roland   Deschain, pistolník   starobylého rodu, který   když potká poprvé   černošku více >

Autor: VTC

Černá kočka, bílý kocour (1998)

Černá kočka, bílý kocour
║Rozpočet   $-miliónov║Tržby USA   $351,447║Tržby Celosvetovo   $2,150,000║ Na môj vkus   strašne moc nadávok. /40%/

Autor: T2 | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.313/0.274