Zari
ohodnotit

Bakaláři [TV cyklus]

Mami, já chci bratříčka (1974) - 9. díl (3. série)

Další název:
Bakaláři 1974: Mami, já chci bratříčka; Náušnice; Inzerát; Autodrom
Rok:
1974
Délka:
62 minut
Premiéra v ČR:
31.8.1974
„Tři příběhy ze zábavného cyklu Bakaláři.“

Komentáře k filmu Mami, já chci bratříčka

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 2
martin.stusak.9
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 26.12.2014
Tři povídkové příhody ze   života (?) na téma o   zoufalé touze dětí mít   bratříčka. Příběhy jsou   sice k pousmání, ale že se   tohle skutečně stálo? No,   to snad ne? Tvůrci si   zřejmě mysleli, že hloupý   divák prostě sežere   všechno. Co jiného si myslet   např. od scény, kdy se malý   kluk bez problémů dostane   až k 'soudruhu' řediteli do   podniku, kde je zaměstnána   jeho maminka, aby ho požádal   o zvýšení platu mamince a   při té příležitosti se ho   zeptal, jestli by nechtěl   být jeho tatínkem. A soudruh   ředitel se s ním baví, jako   by se nechumelilo. Tak já   jsem se opít rohlíkem   rozhodně nenechal. Jako   příběhy ovlivněné děckou   fantazií by však stáli za   zvážení. No, svůj účel   byl však zřejmě navršen,   takže můžeme v klidu zase   zapomenout.
curil
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 27.1.2021
Slabší bakalářské   příběhy z brněnského   studia, ale najdou se ještě   horší. Naštěstí je to   "dětské" téma a   ne o práci, rozvodech,   nemocech a pod. Nemusím   Libuši Pospíšilovou, ale   brněnská moderátorka byla   ještě o několik stupňů   horší. Všechny povídky   jsou na stejné úrovni,   těžko vybrat nejlepší,   když každá ujíždí v   ději na nějakém nesmyslu.   Například přitroublý   esenbák v ZOO, který málem   zaviní regulérní únos;   šestiletý kluk se ve velké   fabrice dostane k řediteli a   vykládá si s ním jako   rovný s rovným; případně   manželé ředitelka školy a   učitel, kteří mají šest   holek a čekají sedmé   dítě. Tak trochu   přitažené za vlasy.   Hostující pražští herci   Jiří Štěpnička a Lubomír   Lipský.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
George Kotsonaros

Kotsonaros George

Naposled navštívené:
George Kotsonaros

Kotsonaros George