Zari
ohodnotit

Bakaláři [TV cyklus]

Mami, já chci bratříčka (1974) - 9. díl (3. série)

Další název:
Bakaláři 1974: Mami, já chci bratříčka; Náušnice; Inzerát; Autodrom
Rok:
1974
Délka:
62 minut
Premiéra v ČR:
31.8.1974
„Tři příběhy ze zábavného cyklu Bakaláři.“
Popis / Obsah / Info k filmu Mami, já chci bratříčka
Tři bakalářské příběhy na téma "Mami, já chci bratříčka":

Náušnice
Malý Martínek touží po bráškovi, aby si měl s kým hrát. Aby přilákal čápa s miminkem, sype za okno pralinky. Po nedorozumění v ZOO, kdy se ztratí tátovi a přivede málem domů cizího chlapečka, mu táta vysvětlí, že děti se berou z nemocnice. A tak se Martínek vypraví do porodnice. Když rodiče adoptují roční Růženku, mají strach, jak Martin sestřičku přijme, když se tak těšil na bráchu. Chlapec je ale příjemně překvapí.

Inzerát
Honzík žije po rozvodu sám s maminkou. Chtěl by bratříčka, ale máma mu řekne, že se děti kupují v porodnici, ale všechny jeho úspory a její plat nestačí. Musí počkat, až jí v práci přidají. Honzík se vydá do maminčina zaměstnání a dostane se až k řediteli. Ten mu prozradí, že nestačí jen peníze, ale nový bratr potřebuje i nového tatínka. Chlapec začne shánět tatínka a dokonce si podá i inzerát: "Hledám prima tátu". Nakonec mu pomůže náhoda.

Autodrom
Děda přijíždí na návštěvu do města ke svému synu Pavlovi, který má se ženou šest dětí a všechny jsou holky. Teď je Mařenka znovu těhotná, a tak je očekávání velké. Bude to konečně kluk, po kterém touží všechny budoucí sestry a hlavně děda, aby si mohl s vnukem hrát s autodráhou.


Autor: curil

Popis / Obsah / Info k filmu Mami, já chci bratříčka
Lidová moudrost praví, že manželství bez dětí je jako den bez sluníčka. Příběhy psané diváky byly natočeny v 70. letech do zábavného cyklu Bakaláři. Téma "Mami, já chci bratříčka" nejen pobaví, ale poslouží i k zamyšlení.

Česká televize


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Ron Kaomulkadee

Kaomulkadee Ron

Naposled navštívené:
Ron Kaomulkadee

Kaomulkadee Ron