Zari
ohodnotit

Bakaláři [TV cyklus]

Co budeme dělat v sobotu (1974) - 12. díl (3. série)

Další název:
Bakaláři 1974: Co budeme dělat v sobotu; Davídek; Narozeniny; Křeček
Rok:
1974
Délka:
62 minut
„Cyklus malých příběhů ze života podle námětů televizních diváků, tentokrát v příbězích Davídek, Narozeniny a Křeček.“

Komentáře k filmu Co budeme dělat v sobotu

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 2
curil
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 28.5.2018
povídka "Narozeniny"
Naprosto rušivě a   nepřístojně působí   neustálé vstupy Vladimíra   Menšíka v kompletním   bílém kvádru (snad duch a   odkaz na Hopkirka), který   pořád vykládá děj   zřejmě retardovaným   divákům. Celá bakalářská   povídka je naivní, manžel   přichází v sobotu večer ze   sportovního klání ustrojen   jak ze žurnálu v kravatě a   saku. Takových hádek zažije   každé manželství desítky   a tak i ten konec příběhu   končí stejně jako vždy, do   ztracena. Tak tohle se opravdu   nepovedlo.
martin.stusak.9
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.11.2016
povídka ´Narozeniny´

Tentokrát je   povídka vedena jako   instruktážní pořad o   upřímnosti, tvrdohlavosti a   zažehnání manželské   krize. Scénku sehráli Milena   Dvorská s Jiřím Zahajským   a po celou dobu to komentuje   Vladimír Menšík, který,   jak známo, byl ve své době   uvaděč bakalářských   povídek. A dle jeho   komentářů mě tak napadá   jediné. Nebyl takhle náhodou   v roli odborného poradce   člověk v oboru, tedy MUDr.   Miroslav Plzák, CSc. ?   Příběh je odvyprávěn   cíleně pro poučení, takže   kýč z toho jenom raší. Ale   co. Pokud se to nějakým   způsobem uplatnilo, tak není   co řešit.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama