reklama
 
ohodnotit

Attila - král Hunů

Attila, il flagello di Dio

Země:
Rok:
1954
Délka:
100 minut, 83 min. (USA), 76 min. (Velká Británie)

Celkové hodnocení filmu Attila - král Hunů

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 61.1% (19 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.10.2009
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.6.2011
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.1.2009
Lienocka22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
8.1.2009
AGAMEMNON
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
5.9.2007
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
20.2.2010
POMAJZ
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
12.6.2008
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
3.5.2008
jambroz58
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
16.4.2009
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.2.2009
honza_cz_54
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
16.12.2007
mary.charlotte
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
5.9.2015
oskarel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.2.2016
bajaw
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
31.10.2007
petrph
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2007
Claymored
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.10.2007
LordSet
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.7.2009
Aluska77
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
1.2.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih79939minih79939Rebelka (2012) 
Brave n
minih11392minih11392Léto s Monikou (1952) 
Sommaren med Monika n
minih4057minih4057Skvělé dobrodružství Billa a Teda (1989) 
Bill & Ted's Excellent Adventure n
minih30902minih30902Velký balík peněz (1978) 
La mazzetta n
minih44984minih44984Co se děje v trávě (1980) [TV seriál] 
Lilliput-put n
minih55498minih55498Letadlová loď Enterprise (2006) [TV minisérie] 
The Empire's Last Stand n
minih18056minih18056Rozhovor (1973) 
The Conversation n
minih39394minih39394Shrek Třetí (2007) 
Shrek the Third n
minih95927minih95927Stopy, fakta, tajemství (2012) [TV cyklus] 
Stopy, fakta, tajemství n
minih32644minih32644Na psí knížku (2002) [TV film] 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

61.1 %
7   - curil
7   - Erkul
8   - clara.bow
5   - Lienocka22
4   - AGAMEMNON
5   - MaKy92z
8   - POMAJZ
4   - T800
4   - Area
4   - jambroz58
6   - Zdenek13
6   - honza_cz_5
10 - mary.charl
6   - oskarel
2   - bajaw
7   - petrph
7   - Claymored
6   - LordSet
10 - Aluska77
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 145760
Osobností: 619580
Fotografií: 545761
Plakátů: 260907
Obsahů a biografií: 133618

Poslední komentáře

Evropa (1991)

Lars von Franz

Evropa
Vlastně je to vysloveně   „šotoušskej“ film. Vlak,   svět železnice, koleje a   lidé kolem nich, tu hrají   hlavní roli. Kafkovsky   více >

Autor: m6k

Mokrý hrob (1999) [TV film]

Mokrý hrob
Již několikrát jsem byl   upozorněn, že v mých   popiscích, se moc možným   divákům otevírám a   prozrazuji více, než- li je   zdrávo, dnes více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 7 / 10

I.Q. (1994)

I.Q.

I.Q.
Pohodová komedie, která je   jednak vtipná a také   inteligentní, a to přímo   doslova. Ač romantické   příběhy moc nemusím, tak   tenhle mi více >

Autor: dobes.pavel | Hodnocení: 8 / 10

Květiny v podkroví (1987)

pro alik46

Květiny v podkroví
Jde o serii filmu kvetiny v   podkrovi, listky ve vetru,   zivot v hrichu a pristi tyden   koreny minulosti.

Autor: michaljakubik

Květiny v podkroví (1987)

Květiny v podkroví

Květiny v podkroví
Dnes se v tv vysílá Život v   hříchu, zřejmě jde o   pokračování Květin. Jinak   se mi oba filmy opravdu moc   líbí

Autor: alik46

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.501/0.463