';
ohodnotit

Archimedov zákon

Další název:
Archimedův zákon
Žánr:
Rok:
1964
Délka:
93 minut
Premiéra v ČR:
21.9.1964

Celkové hodnocení filmu Archimedov zákon

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 61.3% (15 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
11.12.2010
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
12.4.2010
Pitryx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.8.2020
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.10.2008
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
10.2.2010
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.6.2019
Nasudr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.2.2011
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
16.2.2012
motelij
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.12.2019
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
17.4.2014
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
9.10.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
11.6.2008
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.7.2009
tomsep_1958
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.4.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih13133minih13133Muž na útěku (1968) 
Muž na útěku n
minih53216minih53216Zemětřesení v New Yorku (1998) 
Earthquake in New York n
minih7888minih7888Gilda (1946) 
Gilda n
minih54869minih54869Vojáček a dračí princezna (1982) [TV inscenace] 
Vojáček a dračí princezna n
minih55107minih55107Kukačky (2007) [TV film] 
Kukačky n
minih5742minih5742Ďábel v těle (1946) 
Le diable au corps n
minih87899minih87899Kolumbovo náměstí (2012) 
Columbus Circle n
minih49881minih49881Modlitby za Bobbyho (2009) [TV film] 
Prayers for Bobby n
minih14144minih14144Neúplatní (1987) 
The Untouchables n
minih64291minih64291Pokušení svatého Toníka (2009) 
Püha Tõnu kiusamine n


Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

61.3 % (15)
5   - curil
2   - jarda53
7   - Pitryx
7   - cicis
4   - Agostino
5   - Kuvik
7   - melakara
6   - Nasudr
10 - dederon
6   - motelij
10 - Gremmie
6   - rosta12
3   - T800
6   - tvo
8   - tomsep_195
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 183589
Osobností: 688024
Fotografií: 735668
Plakátů: 354510
Obsahů a biografií: 169002

Poslední komentáře

Sbohem Kryštůfku Robine (2017)

Sbohem Kryštůfku Robine
Dobrodružství Medvídka Pú   a jeho kamarádů zná už i v   Česku každý. Málokdo však   ví, že to byly původně   obyčejné hračky chlapce pod   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

V tomhle zámku straší, šéfe! (19...

V tomhle zámku straší, šéfe!
Už jen slabě nadprůměrné   zakončení celé série s   několika faktickými   nesmysly. Legrace to je,   některé scénu jsou   nezapomenutelné, ale více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Na dvoře je kůň, šéfe! (1988) [T...

Na dvoře je kůň, šéfe!
Tak tohle už bylo trošku   slabší než všechny tři   předchozí filmy, ale stále   je to na velmi vysoké   úrovni. Je sice znát   nedostatek více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Šéfe, jdeme na to! (1984) [TV fi...

Šéfe, jdeme na to!
Trošičku to ztratilo na   tempu, ale přesto hodnotím   stále jako nadprůměr své   doby. Možná je to i tím,   že to sleduji těsně po   sobě, a více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 7 / 10

Šéfe vrať se! (1984) [TV film]

Šéfe vrať se!
Druhý příběh šéfa Pepana   a jeho party. Snad ještě   lepší než první film? No   ono to bude asi tak stejné.   Bavil jsem se akorát mne   více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení