ohodnotit

Archa neviňátek

Slaughter of the Innocents

Žánr:
Rok:
1993
Délka:
104 minut
Premiéra v ČR:
17.9.1993
„Nebezpečné pátrání po šíleném zločinci, který touží být následovníkem biblického Noema.“

Celkové hodnocení filmu Archa neviňátek

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 63% (27 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
22.4.2010
Pitryx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
19.4.2017
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
21.2.2009
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
10.2.2010
vojtam
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.4.2011
catamount
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
26.2.2006
Charlie35
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
21.2.2009
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.11.2009
Jarda.ftr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.4.2009
smíšek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.4.2007
MysteryIllinois
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
14.7.2016
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.10.2007
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
18.7.2015
motelij
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
22.12.2014
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
11.6.2008
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
11.4.2009
deatdavid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
18.5.2009
Slamáček
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.2.2012
dodoch
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.10.2009
DJRoccoiNc
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
1.9.2014
pupisek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.10.2007
Ardilla
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.11.2012
magnát
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.1.2009
tripule
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
9.1.2009
melias76
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
25.8.2007
kory1970
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.1.2014
mates608
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.3.2013

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih34903minih34903Férovej zloděj (2003) 
The Good Thief n
minih37476minih3747650x a stále poprvé (2004) 
50 First Dates n
minih44501minih44501Černá ruka (1973) 
La Mano nera - prima della mafia, più della mafia n
minih48584minih48584Upírův pomocník (2009) 
Cirque Du Freak: The Vampire's Assistant n
minih102249minih102249Prokletí ve Whaley House (2012) 
The Haunting of Whaley House n
minih155109minih155109Nepřítel v mém domě (2016) [TV film] 
Unwanted Guest n
minih44034minih44034Strašení (1963) 
The Haunting n
minih38192minih38192Večerní zvony (1986) 
Večernja zvona n
minih29459minih29459Billy Elliot (2000) 
Billy Elliot n
minih116678minih116678Pronásledované (2013) 
Hidden Away n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

63 % (27)
7   - curil
1   - Pitryx
5   - Agostino
5   - Kuvik
7   - vojtam
4   - catamount
5   - Charlie35
8   - satyr
8   - Jarda.ftr
7   - smíšek
6   - MysteryIll
8   - Rendys
10 - Gremmie
7   - motelij
3   - T800
7   - Zdenek13
3   - deatdavid
7   - Slamáček
8   - dodoch
3   - DJRoccoiNc
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152916
Osobností: 637251
Fotografií: 582171
Plakátů: 276540
Obsahů a biografií: 140335

Poslední komentáře

Rašín (2018) [TV film]

Rašín
Díky České televizi za   projekty, které seznamují   diváky s význačnými   osobnostmi českých dějin.   Právě málem zapomenuté   osobnosti jako více >

Autor: curil | Hodnocení: 9 / 10

Penthouse - Zakázané vášně (1998...

Penthouse - Zakázané vášně
Penthouse je taková   hríšnější konkurence   Playboye. Tady ty erotické   touhy a žhavé sny sexy   krasných žen a dívek jsou   víc nemravnější a   odhalenější. A kouzlo   zakazaného je tu o tolik   větší.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 8 / 10

Poprvé (1990) [TV epizoda]

Poprvé
First time neboli Poprvé je   pro holky hodně důležité.   Pro chlapy je důležité   naposled i když o tom často   neví, že to naposled je.   Brenda je tu roztomilá.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 7 / 10

Mimo zákon (2005)

Mimo zákon
Nemám rád, když film je o   ničem, přesto kriminálky   mám rád, do Edison nemám   namířeno, kde policisté   kradou, střílí do hlavy a   umí si více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 3 / 10

Přes kosti mrtvých (2017)

Přes kosti mrtvých
Rozvláčný snímek plný   atmosféry polského venkova.   Intenzivně jsem vnímal   personalizovaný konflikt,   který můžeme vnímat i v   dnešní více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.31/0.261