ohodnotit

Archa bláznů

Archa bláznů aneb Vyprávění z konce života

Další název:
Pavilón č. 6
Žánr:
Rok:
1970
Délka:
102 minut
Premiéra v ČR:
1.11.1990
„…aneb Vyprávěni z konce života.“

Celkové hodnocení filmu Archa bláznů

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 52% (15 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.6.2009
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
28.2.2018
Frolíček
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
26.9.2009
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
10.2.2010
Misantrop
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
13.2.2013
Snura
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
17.9.2006
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
20.11.2009
fred.appl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
5.4.2009
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.3.2012
sakro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.1.2011
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.3.2009
Bape
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
5.2.2008
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
11.6.2008
HiddenHand
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.1.2013

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih41698minih41698Klik - život na dálkové ovládání (2006) 
Click n
minih10433minih10433Komedianti (1953) 
n
minih129717minih129717Lásky v resortu (2011) 
Life at the Resort n
minih118757minih118757More American Graffiti (1979) 
More American Graffiti n
minih43999minih43999Špindírovi (1986) 
Flodder n
minih8557minih8557Hořká sklizeň (1993) 
Bitter Harvest n
minih24121minih24121Ztracená čest Kateřiny Blumové (1975) 
Die verlorene Ehre der Katharina Blum oder: Wie Gewalt entstehen und wohin sie führen kann n
minih152989minih152989Pro lásku cokoliv (2016) [TV film] 
Anything for Love n
minih57930minih57930Čarodějův učeň (2010) 
The Sorcerer's Apprentice n
minih161356minih161356Averno (2018) 
Averno n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

52 % (15)
7   - curil
4   - hvezdyn
3   - Frolíček
4   - Agostino
3   - Kuvik
3   - Misantrop
4   - Snura
10 - satyr
3   - fred.appl
8   - dederon
8   - sakro
6   - rosta12
4   - Bape
3   - T800
8   - HiddenHand
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 165281
Osobností: 659989
Fotografií: 638299
Plakátů: 307417
Obsahů a biografií: 151488

Poslední komentáře

Jackova ukolébavka (1993)

Jackova ukolébavka
I když je příběh dobře   natočený, je málo   uvěřitelný, nereálný. Ale   titulní představitel odvedl   kus práce.

Autor: New | Hodnocení: 6 / 10

Zab mě, když to dokážeš (2009) [...

Zab mě, když to dokážeš
Když je příběh tak   totálně zblázněný, to se   i v lepším seriálu stane,   kolikrát si sám říkám,   že když se mě zavařuje   mozek, má to cenu koukat až   do konce?

Autor: jarda53 | Hodnocení: 5 / 10

Výjimeční (2019)

Výjimeční
Film o autistech, vlastně o   jejich ošetřovatelích, o   té ohromné mravenčí a   často sysifovské práci,   která se nedá dělat bez   nadšení, více >

Autor: petrusmev | Hodnocení: 9 / 10

Jarka a Věra (1938)

Jarka a Věra
Svým způsobem další z   řady klasických   studentských komedií z   předválečných a   válečných let, i když se   děj přímo ve škole   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Svatba na bitevním poli (2008)

Někdy to nestačí

Svatba na bitevním poli
Řeklo by se schopný   zkušený režisér a   špičkové obsazení to je   záruka kvality. Kdo viděl   tuhle pseudokomedii bude   souhlasit s tím, že více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.779/0.315