Zari
ohodnotit

La dernière folie de Claire Darling

Další název:
Claire Darling
Žánr:
Země:
Rok:
2018
Délka:
93 minut

Obsah filmu La dernière folie de Claire Darling

 
Když se Claire Darlingová probudí, je přesvědčená, že bude tenhle první den léta jejím posledním. Rozhodne se proto vyklidit dům a prodat všechny své oblíbené předměty. Toto šílenství přivede zpátky její dceru Marii, kterou 20 let neviděla.

V tento krásný a prosluněný první den léta se samotářská milionářka Claire Darlingová (Catherine Deneuveová) rozhodne zbavit veškerého majetku. Položí všechny oblíbené předměty na trávník před svým sídlem a uspořádá báječný garážový výprodej. Zatímco se zástupy zvědavých kolemjdoucích a prospěchářských sousedů přetahují o absurdně podhodnocené starožitnosti, každá věc probouzí...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

curil
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 17.12.2019
Nelze než složit velikou poklonu Catherine   Deneuve, která je tahounem celého rodinného   dramatu. Její nejen filmová dcera Chiara nese v   sobě znatelnou podobu otce Marcella. Originální   námět o ženě milionářce, které jednoho   rána pomate mysl dojem o nenadálém pocitu   odchodu ze života a začne rozprodávat svůj   majetek. Za sebe mohu říct, když filmy tolik   prožívám, jak mě iritovala sobeckost a   neomalenost sousedů Claire, kteří bez rozpaků   doslova rozkrádají starožitné předměty z   majetku Claire. Co musí většinu diváků   překvapit, je bezpochyby závěr příběhu.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
La dernière folie de Claire Darling (2018)La dernière folie de Claire Darling (2018)La dernière folie de Claire Darling (2018)La dernière folie de Claire Darling (2018)
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Strážce pořádku (Justified)

Strážce pořádku
Justified

Naposled navštívené:
Strážce pořádku (Justified)

Strážce pořádku
Justified