reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 25.2.2017 a svátek má Liliana. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Ameriko, Ameriko!

America, America

Žánr:
Rok:
1962
Délka:
174 minut

Celkové hodnocení filmu Ameriko, Ameriko!

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 61.7% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
27.1.2010
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.4.2014
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
2.5.2012
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
25.5.2008
jambroz58
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
16.4.2009
eimmina
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
7.1.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih24736minih24736Tatínek na neděli (1971) 
Tatínek na neděli n
minih49390minih49390Pán draků (1982) 
Long xiao ye n
minih36043minih36043Povídky malostranské (1984) [TV seriál] 
Povídky malostranské n
minih39531minih39531V týlu nepřítele (2003) 
Resistance n
minih41562minih41562Růže a prsten (1971) [TV inscenace] 
n
minih31673minih31673Sex ve městě (1998) [TV seriál] 
Sex and the City n
minih63535minih63535Američan (2010) 
The American n
minih37517minih37517Růžový panter (2006) 
The Pink Panther n
minih53153minih53153C.K. dezertéři (1986) 
C.K. dezerterzy n
minih24847minih24847Zlatá svatba (1972) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

61.7 %
2   - Agostino
7   - melakara
10 - dederon
4   - T800
5   - jambroz58
9   - eimmina

TV Program

ČT1 - Všechnopárty (2006) [TV pořad]

10:05 - 11:00

19 minut již uběhlo
36 minut zbývá do konce

ČT2 - Folklorika

10:05 - 10:35

19 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

NOVA - Scooby-Doo 2: Nespoutané příše...

09:20 - 11:10

64 minut již uběhlo
46 minut zbývá do konce

Prima - Ohnivý kuře (2016) [TV seriál]

09:40 - 10:55

44 minut již uběhlo
31 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141550
Osobností: 606339
Fotografií: 526469
Plakátů: 253928
Obsahů a biografií: 130296

Poslední komentáře

Bouřlivé výšiny (1992)

Bouřlivé výšiny
Tato klasika britské   literatury inspirovala   nejednoho tvůrce, ale   tentokrát vznikl naprosto   jedinečný a krásný   film.Jestli chcete více >

Autor: collen | Hodnocení: 10 / 10

Divočina (2014)

Divočina
Nikdy bych nesesbírala odvahu   na takovou šílenou cestu a   protože tohle není   vymyšlený příběh, tak   můj obdiv a respekt.Reese   více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Laputa (2015)

Laputa
Zajímavý snímek, kde děj   plyne jaksi pomalu a   zdánlivě na jednom   místě.Laputa je   útočištěm a skoro i   domovem skupiny lidí, kteří více >

Autor: collen | Hodnocení: 8 / 10

Zpěvačka (2017) [TV epizoda]

Zpěvačka
Do města, přijela operní   zpěvačka, je ubytována na   hotelu Popper a začnou se   dít věci, je vykraden   Koloniál, je okraden pan   lékárník. více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 6 / 10

Stroj času (2002)

Jednoznačně !

Stroj času
Za mě paráda , knížku si   už nepamatuji ale jako   lajkovi mi to přijde   velkolepé jeden z filmu   který není těžké k   pochopení ( jde o více >

Autor: ph33 | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.374/0.352