ohodnotit

Ameriko, Ameriko!

America, America

Žánr:
Rok:
1962
Délka:
174 minut

Celkové hodnocení filmu Ameriko, Ameriko!

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 65.7% (7 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
31.5.2017
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
27.1.2010
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.4.2014
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
2.5.2012
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
25.5.2008
jambroz58
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
16.4.2009
eimmina
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
7.1.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih12112minih12112Masky (1987) 
Masques n
minih45880minih45880Otázka života a smrti (1946) 
A Matter of Life and Death n
minih9329minih9329Jako štvaná zvěř (1995) 
Fair Game n
minih66012minih66012Podivná paní Savageová (1972) [TV divadelní představení] 
Podivná paní Savageová n
minih111883minih111883Muži vždycky lžou (2012) [TV film] 
Heiratsschwindler küsst man nicht n
minih144965minih144965Debata (2015) 
Small Talk n
minih24659minih24659Sarajevský atentát (1975) 
Sarajevski atentat / Sarajevský atentát n
minih42130minih42130San Francisco (1936) 
n
minih53629minih53629Zvedni kotvu (1985) 
Harimu Ogen n
minih36060minih36060Ring (1999) 
Ring n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

65.7 % (7)
9   - curil
2   - Agostino
7   - melakara
10 - dederon
4   - T800
5   - jambroz58
9   - eimmina

TV Program

ČT1 - Studio 6 (1994) [TV pořad]

05:59 - 09:00

157 minut již uběhlo
24 minut zbývá do konce

ČT2 - Kouzelná školka (1999) [TV poř...

08:30 - 09:00

6 minut již uběhlo
24 minut zbývá do konce

NOVA - Snídaně s Novou (1994) [TV poř...

05:55 - 08:45

161 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

Prima - Nový den

07:00 - 09:05

96 minut již uběhlo
29 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 165281
Osobností: 659989
Fotografií: 638299
Plakátů: 307413
Obsahů a biografií: 151488

Poslední komentáře

Jackova ukolébavka (1993)

Jackova ukolébavka
I když je příběh dobře   natočený, je málo   uvěřitelný, nereálný. Ale   titulní představitel odvedl   kus práce.

Autor: New | Hodnocení: 6 / 10

Zab mě, když to dokážeš (2009) [...

Zab mě, když to dokážeš
Když je příběh tak   totálně zblázněný, to se   i v lepším seriálu stane,   kolikrát si sám říkám,   že když se mě zavařuje   mozek, má to cenu koukat až   do konce?

Autor: jarda53 | Hodnocení: 5 / 10

Výjimeční (2019)

Výjimeční
Film o autistech, vlastně o   jejich ošetřovatelích, o   té ohromné mravenčí a   často sysifovské práci,   která se nedá dělat bez   nadšení, více >

Autor: petrusmev | Hodnocení: 9 / 10

Jarka a Věra (1938)

Jarka a Věra
Svým způsobem další z   řady klasických   studentských komedií z   předválečných a   válečných let, i když se   děj přímo ve škole   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Svatba na bitevním poli (2008)

Někdy to nestačí

Svatba na bitevním poli
Řeklo by se schopný   zkušený režisér a   špičkové obsazení to je   záruka kvality. Kdo viděl   tuhle pseudokomedii bude   souhlasit s tím, že více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.322/0.31