ohodnotit

Americká rapsodie

Amerikai rapszódia

Další název:
An American Rhapsody
Žánr:
Rok:
2001
Délka:
106 minut

Celkové hodnocení filmu Americká rapsodie

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 58.6% (14 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.10.2011
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
7.2.2010
Mackaku
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.1.2012
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.11.2009
Jarda.ftr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.7.2009
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
14.10.2008
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
17.4.2014
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
25.5.2008
Pulletka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.5.2012
Vok
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
20.8.2014
deatdavid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
18.5.2009
eso
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
6.11.2007
zedla77
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
30.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih5230minih5230Colette (1991) 
Becoming Colette n
minih51791minih51791Času je málo a voda stúpa... (1997) [TV film] 
Času je málo a voda stúpa... n
minih28030minih28030Dráteníci (1938) 
Swiss Miss n
minih52456minih52456Číslo 2 (2006) 
No. 2 n
minih43213minih43213Bílá hraběnka (2005) 
The White Countess n
minih47583minih47583Corruption (1968) 
Corruption n
minih31052minih31052Řezníkova žena (1991) 
Butcher's Wife n
minih25017minih25017Gattaca (1997) 
Gattaca n
minih62295minih62295Chameleon (2008) 
Kaméleon n
minih5380minih5380Čaj v Archimédově harému (1985) 
Le thé au harem d'Archimède n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

58.6 % (14)
8   - cicis
3   - Agostino
3   - Kuvik
7   - Mackaku
8   - satyr
7   - Jarda.ftr
6   - rosta12
10 - Gremmie
4   - T800
8   - Pulletka
5   - Vok
4   - deatdavid
4   - eso
5   - zedla77
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 161959
Osobností: 655781
Fotografií: 623777
Plakátů: 299795
Obsahů a biografií: 148671

Poslední komentáře

Ohrožení (2020) [TV epizoda]

Ohrožení
Postavy hlavního   dramatického trojúhelníku   mne tak iritovaly, že jsem   díl dokoukala silou vůle.   Dva mužští jak z filmu   Blbý a blbější více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 5 / 10

Terminál (2004)

Terminál
Tom Hanks je skvělý ve   všech rolích a utáhl i   tuhle. Catherine Zeta-Jones   jako vždy okouzlující.   Hodně dobrý romanťák.

Autor: red.mann | Hodnocení: 5 / 10

Křest ohněm (2005)

Křest ohněm
Trošku nevyvážený film.   Bojových scén bylo dost a   slušně vyvedené na   béčkový film. Realita asi   taky zobrazena věrohodně,   ale ty dialogy jsou slabší a   dost to sráží.

Autor: red.mann | Hodnocení: 5 / 10

Star Trek: Generace (1994)

Star Trek: Generace
Dobré zakončení kariéry   admirála Jamese Kirka. Povedl   se i záporák a tek je to   správný sci-fi Star Trek.

Autor: red.mann | Hodnocení: 6 / 10

Americká krása (1999)

Americká krása
Sam Mendes je dobrý režisér   a Americká krása je dobrý   film. Dobře zachycená   deziluze života. Kevin Spacey   byl skvělý.

Autor: red.mann | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.622/0.585