reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 24.1.2017 a svátek má Milena. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Americká rapsodie

Amerikai rapszódia

Další název:
An American Rhapsody
Žánr:
Rok:
2001
Délka:
106 minut

Celkové hodnocení filmu Americká rapsodie

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 58.6% (14 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.10.2011
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
7.2.2010
Mackaku
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.1.2012
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.11.2009
Jarda.ftr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.7.2009
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
14.10.2008
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
17.4.2014
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
25.5.2008
Vok
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
20.8.2014
deatdavid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
18.5.2009
Pulletka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.5.2012
eso
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
6.11.2007
zedla77
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
30.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih26169minih26169Paličova dcera (1923) 
n
minih44393minih44393Nezlomná vůle (2006) 
Amazing Grace n
minih43771minih43771Children of the Corn : Revelation (2001) 
Children of the Corn : Revelation n
minih28878minih28878Akce v USA (1987) 
Action in USA n
minih46391minih46391Bazén (2005) [TV seriál] 
n
minih47550minih47550Toy Story 3: Příběh hraček (2010) 
Toy Story 3 n
minih3689minih3689Baywatch Nights (1995) [TV seriál] 
Baywatch Nights n
minih53398minih53398Dard divorce (2007) 
Dard divorce n
minih42478minih42478Azumi (2003) 
Azumi n
minih17655minih17655Rabaka (1989) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

58.6 %
8   - cicis
3   - Agostino
3   - Kuvik
7   - Mackaku
8   - satyr
7   - Jarda.ftr
6   - rosta12
10 - Gremmie
4   - T800
5   - Vok
4   - deatdavid
8   - Pulletka
4   - eso
5   - zedla77

TV Program

ČT1 - Události (1993) [TV pořad]

19:00 - 19:50

32 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

ČT2 - Ztraceni v Česku: Krize

19:00 - 19:40

32 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

NOVA - Televizní noviny (1994) [TV po...

19:30 - 20:20

2 minut již uběhlo
48 minut zbývá do konce

Prima - Krimi zprávy (2011) [TV pořad]

19:25 - 19:40

7 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140633
Osobností: 602789
Fotografií: 521019
Plakátů: 252318
Obsahů a biografií: 129676

Poslední komentáře

Everly (2014)

Everly
Krve, jako ve filmu od   Tarantina,S.Hayek pořád   krásná ale něco tomu   chybělo,občas jsem se i   zasmál,protivníci byli jako   loutky na více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 6 / 10

Jack Reacher: Poslední výstřel (...

Tom Cruise-akcna superstar...

Jack Reacher: Poslední výstřel
Vyborny akcny film,v ktorom   exceluje Tom Cruise.Tom je   velky profesional a potvrdzuje   to i v tomto snimku.Zaujimava   zapletka, vyborne akcne více >

Autor: pigal

Chodník cez Dunaj (1989)

Popiska

Chodník cez Dunaj
Ak by som ten film nebol videl   pre 20 rokmi, tak autor   popisu, ako tazky amater by ma   nasral, kedze neprofesionalne   prezradi vyvrcholenie více >

Autor: mck

Marauders (2016)

Akcny film, alebo Rubikova kocka?

Marauders
Zaujimave herecke obsadenie   nie je zarukou kvalitneho   filmu-to je stara znama   vec...Hlavnym vinnikom je   tazkopadny scenar,ktory je   více >

Autor: pigal | Hodnocení: 5 / 10

Báječný den (1996)

Báječný den
jhghhj) v   fifivkvjvchdhuiudueueudifjvk   bjbvjnvggfhfhhvkkgeifigfkfjidj   vkigllvkvkvk
jcififdidjduglblnlvuduvhlkv   jcfj c kv j g jfifokvfuff :)   bkfssufhphpts a rsufohphisyfd   of

Autor: samnewim

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.421/0.395