reklama
 
ohodnotit

Albino Alligator

Žánr:
Rok:
1996
Délka:
97 minut
Premiéra v ČR:
13.3.1997
„Neworleánský bar poslední šancí tria zlodějíčku. V hlavních rolích Faye Dunawayová, Matt Dillon, Gary Sinise a Viggo Mortensen. Úspěšný režijní debut Kevina Spaceyho, držitele Oscara za roli ve filmu Obvyklí podezřelí“

Celkové hodnocení filmu Albino Alligator

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 51.4% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
4.2.2010
Cash89
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
3.2.2008
Vig
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.7.2007
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
25.5.2008
teisan
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.1.2013

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih51584minih51584Bouřlivý příliv (2006) 
Die Sturmflut n
minih58353minih58353Cesta za snem (2007) 
Waking Dreams n
minih3058minih3058Andula vyhrála (1938) 
Andula vyhrála n
minih29894minih29894Amores perros – Láska je kurva (2000) 
Amores perros n
minih56663minih56663Akce Rys (1979) [TV film] 
n
minih10422minih10422Komando (1985) 
Commando n
minih39275minih39275Český holocaust (2004) [TV film] 
n
minih54948minih54948Kult (2007) 
Cult n
minih44628minih4462810 dní před katastrofou (2006) 
Quelques jours en septembre n
minih10339minih10339Knoflíkáři (1997) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

51.4 %
3   - Agostino
4   - Kuvik
3   - Cash89
7   - Vig
7   - vo.truhlas
4   - T800
8   - teisan

TV Program

ČT1 - Polopatě (2013) [TV cyklus]

16:35 - 17:30

19 minut již uběhlo
36 minut zbývá do konce

ČT2 - Sousedé

16:50 - 17:20

4 minut již uběhlo
26 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Miami (2002) [TV se...

15:55 - 16:57

59 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

Prima - A je to naše!

16:40 - 17:35

14 minut již uběhlo
41 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144316
Osobností: 615091
Fotografií: 539195
Plakátů: 258020
Obsahů a biografií: 132150

Poslední komentáře

Dostaňte agenta Smarta (2008)

Dostaňte agenta Smarta
Docela dobrá komedie dá se   vidět i několikrát, ale   větším časovým odstupem.   Jsou tam nové scénky,   kterým se člověk zasměje.

Autor: satyr | Hodnocení: 8 / 10

Šíleně smutná princezna (1968)

Šíleně smutná princezna
Pohádka s padesátkou na   krku. Můžu probírat   barevnou a nádhernou   výpravu, krásné exteriéry,   obsazení, písničky, šaty,   ale opakovala více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 8 / 10

V očekávání (2013)

V očekávání
Film, který je plný   absurdních momentů, nic   neříkajících dialogů a   končí podivným smířením   Lizzie a Andie nad kočárkem   s dítětem.Nic mi to   nepřineslo, kromě ztráty   času.

Autor: collen | Hodnocení: 5 / 10

Eadweard (2015)

Eadweard
Pro každého fanouška filmu   je příběh objevitele   pohyblivého filmu určitě   zajímavý. Svérázná   postava Eadwearda, jeho mladé   ženy a více >

Autor: curil | Hodnocení: 7 / 10

Spiando Marina (1992)

Spiando Marina
Průměrný erotický thriller   režiséra Sergio Martina,   tentokrát pod jménem George   Raminto, jehož největší   devízou je herečka Deborah   více >

Autor: curil | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.254/0.205