Únorové novinky
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Ach, vy jste strašná!

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 47.5% (12 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.1.2010
catamount
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
21.2.2007
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
19.5.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
24.5.2009
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.7.2009
Grassel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.10.2009
Alfpaseka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
25.10.2007
jura1973
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
30.10.2007
CESTA11573
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2007
hrncir20
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih18600minih18600Sedmero krkavců (1993) [TV film] 
n
minih28457minih28457Spider-Man (2002) 
Spider-Man n
minih49299minih49299On je fakt boží! (2008) 
Angus, Thongs and perfect Snogging n
minih26549minih26549Bojiště (1949) 
Battleground n
minih54645minih54645Carmencita (1894) 
Carmencita n
minih46056minih46056Leningradské nebe - 2. díl (1960) 
Baltijskoje něbo n
minih37869minih37869Afoňovo zmoudření (1975) 
Afonja n
minih52496minih52496Dáma z Louisiany (1941) 
Lady from Louisiana n
minih55725minih55725Rány lásky (2006) [TV seriál] 
Heridas de Amor n
minih39161minih39161Bionicle 2: Legenda Metru Nui (2004) [Video] 
Bionicle 2: Legends of Metru-Nui n


Hodnocení:n12345678910
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 189935
Osobností: 696863
Fotografií: 761902
Plakátů: 374927
Obsahů a biografií: 177479

Poslední komentáře

Sorority House Massacre (1986)

Sorority House Massacre
Protože jsem nikdy nebyl moc   velkým fandou hororových   vyvražďovaček, tenhle   levný slasher, nebo co to   vlastně bylo, plný   neznámých a více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 3 / 10

Amish Grace (2010) [TV film]

Amish Grace
Podle mého názoru velmi   dobrý televizní film   natočený podle skutečných   událostí, který je hlavně   o vyrovnávání se ztrátou,   smutkem a více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Rites Of Passage (2012)

Rites Of Passage
Možná, že jsem v tomhle   žánrovém koktejlu něco   špatně pochopil, nebo   nepochopil vůbec, ale   přišlo mi to jako hodně   divný film a měl více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 3 / 10

Vůně cibule (1975)

Vůně cibule
Fajn komedie na odreagování,   bavila mne kdysi a baví i   teď. Samozřejmě s   původním dabingem. Cibulář   je skvělý a mám ho pořád   ráda.

Autor: Alix | Hodnocení: 8 / 10

Keoma (1976)

Keoma
Podle mne je to naprostá   slátanina, kde jsem marně   hledala nějakou logiku. Konec   byl sice předvídatelný, ale   opět, aspoň pro mne, úplně více >

Autor: Alix | Hodnocení: 3 / 10