reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Accattone

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 59.5% (19 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
7.5.2011
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.5.2007
Edward52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.2.2009
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.1.2010
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.4.2014
phorsky1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.2.2008
Dex
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.4.2006
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
19.5.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
24.5.2009
dr.obek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.3.2009
etos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
22.4.2009
Grassel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
3.10.2009
Alfpaseka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
25.10.2007
jura1973
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.10.2007
hrncir20
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007
labelle
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
2.12.2012
johannstrauss
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
30.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih72228minih72228Manželství Mamerta Kalivody (1986) [TV inscenace] 
Manželství Mamerta Kalivody n
minih26793minih26793Sňatky z rozumu (1968) [TV seriál] 
Sňatky z rozumu n
minih27168minih27168Newtonovi chlapci (1998) 
The Newton Boys n
minih24604minih24604Proč nevěřit na zázraky (1977) 
Proč nevěřit na zázraky n
minih41827minih41827Záhada zamčeného pokoje (1986) [TV hra] 
n
minih24633minih24633Případ Daniela (1964) 
Případ Daniela n
minih15461minih15461Parta hic (1976) 
Parta hic n
minih35943minih35943Případy pana Janíka (1990) [TV inscenace] 
Případy pana Janíka n
minih76671minih76671Jesse Stone: Tenký led (2009) [TV film] 
Jesse Stone: Thin Ice n
minih44436minih44436Hrabě Dracula (1970) 
Nachts, wenn Dracula erwacht n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

59.5 %
9   - Erkul
7   - hvezdyn
7   - Edward52
5   - Agostino
7   - melakara
8   - phorsky1
6   - Dex
7   - vo.truhlas
2   - T800
5   - kamil.ice
1   - stixman
6   - dr.obek
5   - etos
1   - Grassel
5   - Alfpaseka
7   - jura1973
5   - hrncir20
10 - labelle
10 - johannstra
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 148379
Osobností: 627642
Fotografií: 565769
Plakátů: 268342
Obsahů a biografií: 136204

Poslední komentáře

Top Gear (1978) [TV pořad]

Cože? Ono je to o autech?

Top Gear
Ano je.
Trio Clarkson,   Hammond a May dalo divákům   něco, co milují. A je jedno,   jestli jste Čech, Američan,   nebo Číňan. Oni dali lidem, více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 10 / 10

Pohroma v klášteře (1986) [TV ep...

Pohroma v klášteře
V této epizodě Tripitaka se   Sunem navštívili klášter s   hamižným opatem, který se   pro získání vzácného   roucha neštítil ani vraždy.   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 9 / 10

Extra Zigda (1996) [TV seriál]

Extra Zigda
Zřejmě nejméně vydařený   a pravděpodobně i poslední   francouzský sitcom natočený   pod hlavičkou společností   AB Productions. Azoulay ho   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 3 / 10

Tajuplný ostrov (1973) [TV seriá...

Tajuplný ostrov
Tento seriál je pro mě   novinka, nikdy dřív jsem ho   neviděl, takže nostalgii do   hodnocení započítat nemohu.   Už jsem viděl více   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 4 / 10

Sanitka 2 (2013) [TV seriál]

Sanitka 2
Tohle pokračování Sanitky   je vrcholem trapnosti a   nevkusu. Doslova v každém   dílu minimálně dvě   téměř erotické scény,   většinou na více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.128/0.096