reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Accattone

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 61.5% (20 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
7.5.2011
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.5.2007
Edward52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.2.2009
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.1.2010
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.4.2014
phorsky1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.2.2008
Dex
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.4.2006
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
19.5.2008
thornhill
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
31.3.2018
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
24.5.2009
dr.obek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.3.2009
etos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
22.4.2009
Grassel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
3.10.2009
Alfpaseka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
25.10.2007
jura1973
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.10.2007
hrncir20
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007
labelle
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
2.12.2012
johannstrauss
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
30.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih19744minih19744Strakonický dudák (1955) 
n
minih92514minih92514Janneke (2008) 
Janneke n
minih5471minih5471Černá kobra (1988) 
Black Cobra / Cobra nero n
minih50827minih50827Richard Sharp - Nebezpečné poslání (2006) [TV film] 
Sharpe's Challenge n
minih95495minih95495Vražedný týden (1970) [TV film] 
Vražedný týden n
minih53479minih53479Zvony pana Mlácena (1973) [TV inscenace] 
n
minih49213minih49213Operace Dunaj (2009) 
Operacja Dunaj n
minih52886minih52886Černé vánoce (1974) 
Black Christmas n
minih12067minih12067Mise spravedlnosti (1991) 
Martial Law n
minih54852minih54852Bekyně mniška (2009) [TV film] 
Bekyně mniška n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

61.5 % (20)
9   - Erkul
7   - hvezdyn
7   - Edward52
5   - Agostino
7   - melakara
8   - phorsky1
6   - Dex
7   - vo.truhlas
2   - T800
10 - thornhill
5   - kamil.ice
1   - stixman
6   - dr.obek
5   - etos
1   - Grassel
5   - Alfpaseka
7   - jura1973
5   - hrncir20
10 - labelle
10 - johannstra
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151293
Osobností: 635361
Fotografií: 575931
Plakátů: 273963
Obsahů a biografií: 139068

Poslední komentáře

To (1990) [TV film]

To
I když je film, tak starý   tak se mi opravdu líbí. Hned   na začátku mě zaujal a taky   se mi líbilo, že je to   originální na tohle téma.   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Titanic (1997)

Titanic
Jeden z mých   nejoblíbenějších filmů.   Hlavně proto, že mě Titanic   zajímá a další důvod je   že se mi líbí romantický   příběh Jake a Rous. více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Všechny cesty vedou do hrobu (20...

Všechny cesty vedou do hrobu
Kdyby ve filmu bylo míň   hloupých dialogů a více   akce, možná by z toho byl   film. Občas je to sice velmi   vtipné a tak stupidní, až   se více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 3 / 10

Věčný příběh (1998)

Věčný příběh
Krásně pojatý příběh o   Popelce, konečně v těch   variacích vymysleli něco   nového. Drew Barrymore byla   dobrá, ale nejlepší byla   macecha více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 5 / 10

Michael Jackson This Is It (2009...

Michael Jackson This Is It
║Rozpočet   $60miliónov║Tržby USA   $72,091,016║Tržby   Celosvetovo $261,400,000▐   Tržby za predaj Blu-ray v USA   $12,563,340 //počet   více >

Autor: T2 | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.137/0.097