ohodnotit

Celkové hodnocení filmu A szerelem hatarai

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 48.5% (13 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.1.2010
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
6.5.2011
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
11.6.2008
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
18.5.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
michaela11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
30.8.2008
bajaw
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
2.11.2007
Grassel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.10.2009
Alfpaseka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
25.10.2007
respiro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
29.10.2007
jura1973
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
30.10.2007
CESTA11573
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
29.10.2007
hrncir20
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih4274minih4274Bláznivé dědictví (1993) 
Surf Ninjas n
minih41734minih41734Sk8aři (2005) 
Deck Dogz n
minih149926minih149926Padesát odstínů svobody (2018) 
Fifty Shades Freed n
minih10961minih10961Křtiny (1981) 
Křtiny n
minih11861minih11861Malé letní blues (1967) 
Malé letní blues n
minih18801minih18801Schůzka naslepo (1987) 
Blind Date n
minih3461minih3461Bahno (1978) 
n
minih2691minih2691Akce Sova (1992) [TV film] 
The Owl n
minih35750minih35750V autobuse (2001) 
On the Bus n
minih61893minih61893Děkan Spanley (2008) 
Dean Spanley n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

48.5 % (13)
6   - Agostino
5   - miroslav22
3   - Rendys
3   - T800
5   - kamil.ice
10 - michaela11
4   - bajaw
7   - Grassel
5   - Alfpaseka
1   - respiro
4   - jura1973
3   - CESTA11573
7   - hrncir20
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 154566
Osobností: 640016
Fotografií: 588861
Plakátů: 279934
Obsahů a biografií: 141630

Poslední komentáře

Pocta pro Juggery (1989)

Pocta pro Juggery
Film má celkem vysoké   hodnocení a já přemýšlím   proč. Je to   postapokalyptický béčko o   podivném sportu v aréně. Je   to drsný, je to více >

Autor: red.mann | Hodnocení: 4 / 10

Plivu na váš hrob (2010)

Plivu na váš hrob
Hned ze začátku bych chtěl   pochválit skvělou kameru a   stejně tak skvěle barvy,   které filmu dodávají   šťávu a nejen to. Docela se   více >

Autor: Masoks | Hodnocení: 10 / 10

Pomsta (2017)

Pomsta
Tenhle výborný film, který   doprovází stejně tak   výborná kamera je o   holčině která se chce   prostě pomstít za   znásilnění, jak to už více >

Autor: Masoks | Hodnocení: 10 / 10

Kohout plaší smrt (1961)

2019

Kohout plaší smrt
Film viděn začátkem r.2019   a z tohoto zorného úhlu   musím říct, že se mi   zpracování líbilo.   Samosebou nahrává   komunistům, ale i tak... více >

Autor: Petr.c17 | Hodnocení: 7 / 10

Texaský masakr motorovou pilou (...

Texaský masakr motorovou pilou
Snad se nenajde člověk, nebo   minimálně fanoušek hororů,   který neslyšel o tomto   snímku. Film, který   odstartoval subžánr Slasher   horor, více >

Autor: Masoks | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.187/0.156