ohodnotit

5. Avenue

5th Avenue, N.Y.

Žánr:
Rok:
1897
Délka:
1 minut

Celkové hodnocení filmu 5. Avenue

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 38% (10 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
3.9.2011
mrakoslap
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
21.9.2012
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
9.7.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
25.5.2009
fidelio
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
31.1.2011
dr.obek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
28.2.2009
kovandos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.10.2007
wanda33
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.10.2009
respiro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih155548minih155548Lady Bird (2017) [DCP] 
Lady Bird n
minih33559minih33559Muž bez minulosti (2002) [DVD kinodistribuce] 
Mies vailla menneisyyttä n
minih10507minih10507Konec starých časů (1989) 
n
minih2489minih2489...a život jde dál... (1935) 
...a život jde dál... n
minih32736minih32736Kašlu na lásku (2003) 
Down With Love n
minih34441minih34441Xantipa a Sokrates (1961) 
n
minih10126minih10126Kdopak to mluví 3 (1993) 
Look Who's Talking Now! n
minih29705minih29705Banditi (2001) 
Bandits n
minih150119minih150119Suspiria (2018) 
Suspiria n
minih43069minih43069Prázdniny pana Beana (2007) 
Mr. Bean's Holiday n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

38 % (10)
1   - pataamat
5   - mrakoslap
2   - Rendys
5   - kamil.ice
1   - stixman
2   - fidelio
10 - dr.obek
4   - kovandos
4   - wanda33
4   - respiro
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 166416
Osobností: 661094
Fotografií: 647438
Plakátů: 311520
Obsahů a biografií: 153142

Poslední komentáře

Akta Pentagon: Skrytá válka (201...

Akta Pentagon: Skrytá válka
Lži, demagogie a totalita   spoza velké kaluže. Ještě   to někoho překvapuje?   Zatím je překvapením, že   film, který odhaluje jací   více >

Autor: Jarda.ftr | Hodnocení: 6 / 10

Indiana Jones a chrám zkázy (198...

Indiana Jones a chrám zkázy
Druhý film o Indina Jonesoj   je malinko "horší" ale v   podstatě né zas o tolik, má   skvělé triky, temnou   atmosféru, je strašidelný,   akce více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Poslední bohém (1931)

Poslední bohém
Saša Rašilov byl ideálním   představitelem Jaroslava   Haška. Neznám nikoho   dalšího, kdo by ho ve filmu   zastoupil lépe. Tenhle film   více >

Autor: topipig | Hodnocení: 7 / 10

Pastýřská pohádka (1980) [TV ins...

Pastýřská pohádka
Klasická papundeklová   studiovka z osmdesátek,   která vyniká vtipem a   rozverností. Tyhle pohádky   měly fakt svoje a většinou   solidně více >

Autor: topipig | Hodnocení: 8 / 10

Věčný příběh (1998)

Věčný příběh
Přes osobitě pojatou   strukturu děje, působivou   výpravu i hodně kvalitní   obsazení mne tenhle film   příliš neoslovil. Je v tom   hodně více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.114/0.102