reklama
 
ohodnotit

5. Avenue

5th Avenue, N.Y.

Žánr:
Rok:
1897
Délka:
1 minut

Celkové hodnocení filmu 5. Avenue

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 38% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
3.9.2011
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
9.7.2008
mrakoslap
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
21.9.2012
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
25.5.2009
fidelio
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
31.1.2011
dr.obek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
28.2.2009
kovandos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.10.2007
respiro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.10.2007
wanda33
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.10.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih51452minih51452Tráva je zelenější (1960) 
The Grass Is Greener n
minih86436minih8643696 hodin: Odplata (2012) 
Taken 2 n
minih37358minih37358Jů, vona je chlap! (2002) 
Juwanna Man n
minih132633minih132633Cesta do Říma (2015) 
Cesta do Říma n
minih35183minih35183Iguo - Igua (2002) [TV film] 
n
minih29123minih29123Jednou se vrátí (1991) [TV film] 
Sometimes They Come Back n
minih28266minih28266Jednoduchý plán (1998) 
A Simple Plan n
minih3955minih3955Běžící muž (1987) 
The Running Man n
minih34282minih34282Charlotte Gray (2001) 
Charlotte Gray n
minih28445minih28445Britanic (2000) [TV film] 
Britannic n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

38 %
1   - pataamat
2   - Rendys
5   - mrakoslap
5   - kamil.ice
1   - stixman
2   - fidelio
10 - dr.obek
4   - kovandos
4   - respiro
4   - wanda33

TV Program

ČT1 - Na stopě (2000) [TV pořad]

02:05 - 02:30

1 minut již uběhlo
24 minut zbývá do konce

ČT2 - Příběh herečky

01:20 - 02:15

46 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

NOVA - Námořní vyšetřovací služba (20...

01:45 - 02:25

21 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

01:40 - 02:25

26 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 149216
Osobností: 630245
Fotografií: 569278
Plakátů: 270311
Obsahů a biografií: 137137

Poslední komentáře

Godless (2017) [TV minisérie]

Godless
Počátek je fajn. Pokud   někomu nevadí, že místy   pokulhává střih a sem tam   se zapomnělo na hlídání   detailů a že někdy je to   poněkud více >

Autor: naineko | Hodnocení: 5 / 10

Štiky (2018) [TV pořad]

Další

Štiky
zcela zbytečná reality   show... Tentokrát nám   ukazuje v celé její   "kráse", rodinu Štikových i   s jejími odnožemi.
Tak jako   má více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 3 / 10

Inspektor Max (2018) [TV seriál]

Extra hloupost

Inspektor Max
Nedívejte se, nehledejte   souvislosti, neviděl jsem   strašnější slátaninu.   Dlouho jsem nepsal žádný   koment, ale toto mě urazilo a   více >

Autor: thefj | Hodnocení: 1 / 10

Vadí nevadí (2018)

Vadí nevadí
Skoro každý rok do kin   přichází nějaká ta   teenagerovská   vyvražďovačka. Tentokrát   se jim osudným nači   dvacetiletým náctiletým   více >

Autor: hvezdyn | Hodnocení: 5 / 10

Popelka (2015)

Popelka
Popelka. Tohle dějové   zpracování mi vůbec   nevadilo, ale naopak bylo   jedno z nejlepších. Přece   jen mi přišlo, že ten   základní děj hrál více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.133/0.1