Zari
ohodnotit

Komentáře k filmu Tři z pekla

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 2
topipig
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 22.12.2019
Rob Zombie není zrovna   oslnivej režisér, což   potvrzuje třetím   pokračováním o běsnících   vrazích Otisovi, Baby a   Spauldingovi, kterého   nahradil vrahoun Winslow   Foxforth Coltrane, protože   Sid Haig během natáčení   zemřel. Zbytečné   natahování a nezáživný   děj nezachrání ani   brutalita (o žádném gore   až na jednu dvě scény se   mluvit nedá, většinou jsou   to jen šplíchance tmavě   červené tekutiny a téměř   vše digitálně vytvořené,   takže v tomhle ohledu taky   žádná sláva) a ani pořád   dokola se pitvořící Sheri   Moon Zombie, která mě brzy   začala lézt na nervy. Mám   pocit, že další snímek   Roba Zombieho s radostí   vynechám a když si k tomu   vzpomenu i na jeho dva díly   Halloweenu, tak věřím, že   o nic nepřijdu.
Pitryx
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 15.2.2020
Proč to podivné vracení   děje? Za to body mínus. Ani   tento film nějak moc   nenapravil reputaci těch   předešlých a v těch   prvních devadesáti minutách   se více kecalo, než že by   se něco dělo. Teprve pak je   to to pravé ořechové, co   jsem čekal. Jenže to   přišlo příliš pozdě.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Trinity Hamilton

Hamilton Trinity

John Sistrunk

Sistrunk John

Naposled navštívené:
Trinity Hamilton

Hamilton Trinity

John Sistrunk

Sistrunk John