Tři z pekla (2019)

Tři z pekla (3 from Hell)
46.3 %
 
 

3 from Hell

    Žánr: horor
    Země: Spojené státy americké
POZOR SPOILER

V televizi se opět hovoří o třech podezřelých z „Domu tisíce mrtvol“. Ti kdysi rozpoutali přestřelku s policií. Byli zatčeni s devastujícími zraněními.
Kapitán Spaulding, Otis Driftwood a Vera Elen Firefly zvaná Bejby se z toho dostávali celý rok a nyní tedy čučí v lochu. Čeká je soud. Spauldinga navštíví reportér a po delší době je popraven smrtící injekcí.
Otis ještě s jedním mužem prchá. Tomu se říká Půlnoční vlkodlak, ale jmenuje se Winslow Foxworth Coltrane. Je to Otisův a Bejbin nevlastní bratr*.
Bejby je předvedena před porotu kvůli podmíněnému propuštění, ale obří spousta přestupků nehovoří v její prospěch. Tak alespoň na závěr udělá pořádné tóčo.
Otis s bratrancem jsou překvapeni dvěma civilisty, kteří je chtějí zajmout. Ti jsou posléze překvapeni také. Velmi nemile.
Bejby řeší problémy v kriminále, kde se jí dozorkyně mstí za to tóčo u poroty.
Otis se svým společníkem navštíví dům ředitele vězení a pod pohrůžkou jej přinutí Bejby přivést sem. On to udělá a začíná spoušť. Nakonec trojka dům a místo masakru opouští.
Ubytují se v nějakém motelu a Bejby zde zavraždí muže. Tím si také odhlasují, že jedou do Mexika.
Zde se ocitají v zapadlém městečku, kde probíhá nějaká slavnost. Bejby soutěží v hodu nožem na cíl a vyhrává. Všichni se baví, aniž tuší, že je majitel brlohu, kterému říká motel, prásknul. Ne policii, ale synovi, kterému Otis zavraždil otce. A ten sem nastartuje se smečkou, která si říká černí satani.
Tito muži jsou prvotřídní zabijáci, ale netuší, na koho narazili. Začíná taková menší válka, v níž je vítězství velmi nejisté…

*-oni jej tak představí, ale jinde tvrdí, že je bratranec.  Autor: Pitryx

režie:
Rob Zombie
 
 
hraje:
Sheri Moon Zombie (Baby Firefly), Danny Trejo (Rondo), Sid Haig (Captain Spaulding), Bill Moseley (Otis Firefly), Emilio Rivera (herec), Richard Riehle (šerif Wolf), Sylvia Jefferies (Heather Starship Galen), Lucinda Jenney (Nebraska), Steven Michael Quezada (Diego), Bill Oberst (Tony Commando), Duane Whitaker (Dr. Bankhead), Billy Blair (popelář), Tomas Boykin (Derek Zoom), Kevin Jackson (Gerard James), Jan Hoag (Betty Lou), Jackie S. Garcia (princezna), Stacie Greenwell (Janice), Marco Morales (Clutch), Esteban Cueto (velký Cue), Sean Whalen, Richard Brake, Dee Wallace, Dot Jones, Daniel Roebuck, Jeffrey Daniel Phillips, Pancho Moler, Christopher B. Duncan, Tom Papa, Austin Stoker, David Ury, Mariano Mendoza (Gonzo), Rob Welsh (Luke Luke)
 
 
scénář:
Rob Zombie
 
 
kamera:
David Daniel
 
 
střih:
Glenn Garland
 
 
producent:
Mike Elliott, Greg Holstein, Rob Zombie
 
 
asistent zvuku:
Jan Majstr
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.