Zari
ohodnotit
Popis / Obsah / Info k filmu Tři z pekla
POZOR SPOILER

V televizi se opět hovoří o třech podezřelých z „Domu tisíce mrtvol“. Ti kdysi rozpoutali přestřelku s policií. Byli zatčeni s devastujícími zraněními.
Kapitán Spaulding, Otis Driftwood a Vera Elen Firefly zvaná Bejby se z toho dostávali celý rok a nyní tedy čučí v lochu. Čeká je soud. Spauldinga navštíví reportér a po delší době je popraven smrtící injekcí.
Otis ještě s jedním mužem prchá. Tomu se říká Půlnoční vlkodlak, ale jmenuje se Winslow Foxworth Coltrane. Je to Otisův a Bejbin nevlastní bratr*.
Bejby je předvedena před porotu kvůli podmíněnému propuštění, ale obří spousta přestupků nehovoří v její prospěch. Tak alespoň na závěr udělá pořádné tóčo.
Otis s bratrancem jsou překvapeni dvěma civilisty, kteří je chtějí zajmout. Ti jsou posléze překvapeni také. Velmi nemile.
Bejby řeší problémy v kriminále, kde se jí dozorkyně mstí za to tóčo u poroty.
Otis se svým společníkem navštíví dům ředitele vězení a pod pohrůžkou jej přinutí Bejby přivést sem. On to udělá a začíná spoušť. Nakonec trojka dům a místo masakru opouští.
Ubytují se v nějakém motelu a Bejby zde zavraždí muže. Tím si také odhlasují, že jedou do Mexika.
Zde se ocitají v zapadlém městečku, kde probíhá nějaká slavnost. Bejby soutěží v hodu nožem na cíl a vyhrává. Všichni se baví, aniž tuší, že je majitel brlohu, kterému říká motel, prásknul. Ne policii, ale synovi, kterému Otis zavraždil otce. A ten sem nastartuje se smečkou, která si říká černí satani.
Tito muži jsou prvotřídní zabijáci, ale netuší, na koho narazili. Začíná taková menší válka, v níž je vítězství velmi nejisté…

*-oni jej tak představí, ale jinde tvrdí, že je bratranec.


Autor: Pitryx

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Pečení na neděli (2021) [TV po...

14:00 - 14:30

23 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

ČT2 - Měnící se planeta

13:35 - 14:25

48 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

NOVA - Mentalista (2008) [TV seriál]

13:35 - 14:35

48 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

Prima - Návrat komisaře Rexe (2008) [T...

13:25 - 14:25

58 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

Reklama