reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 21.2.2017 a svátek má Lenka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

1969

Další název:
Rok 1969
Žánr:
Rok:
1988
Délka:
96 minut
„Tisíce amerických mladíků umírají ve válce ve Vietnamu.“

Celkové hodnocení filmu 1969

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 54.7% (15 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
16.10.2007
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.1.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.11.2010
Saara77
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.11.2005
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
8.7.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
24.5.2009
Raptor150
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
12.4.2008
blackpoint
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.11.2007
strougy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.11.2007
dr.obek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
28.2.2009
kovandos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007
jezinek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.8.2014
respiro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.10.2007
Rchel0x
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
17.11.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih106007minih106007Jargo (2004) 
Jargo n
minih86184minih86184Hladová hra (2009) 
Hunger n
minih8044minih8044Haló, tady Shirlee (1992) 
Straight Talk n
minih3116minih3116Anna Karenina (1997) 
Anna Karenina n
minih50619minih50619Rošťák (1970) 
Le Voyou n
minih2860minih2860Amazonky na Měsíci (1987) 
Amazon Women on the Moon n
minih51862minih51862Adolf a Eva (2002) 
Adolf and Eva n
minih42617minih42617Dostaveníčko v Heřmanově Městci (1986) [TV pořad] 
Dostaveníčko v Heřmanově Městci n
minih45445minih45445The Girl Next Door (2007) 
The Girl Next Door, n
minih50367minih50367Blood+ (2005) [TV seriál] 
Blood+ n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

54.7 %
7   - hvezdyn
5   - Kuvik
7   - satyr
7   - Saara77
3   - Rendys
5   - kamil.ice
1   - stixman
5   - Raptor150
7   - blackpoint
7   - strougy
3   - dr.obek
5   - kovandos
7   - jezinek
4   - respiro
9   - Rchel0x
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141401
Osobností: 605789
Fotografií: 526198
Plakátů: 253747
Obsahů a biografií: 130194

Poslední komentáře

Nepřítomnost (2011)

Odpad

Nepřítomnost
K tomuto pseudofilmu jen velmi   stručný komentář : i   průjem může být   amatérský a   nízkorozpočtový. Total hnus   a naprostá ztáta času

Autor: radegaster | Hodnocení: 1 / 10

The Invitation (2015)

Pozvání k zívání

The Invitation
Pokud se chcete téměř 90   minut rýpat nožíkem ve   stole nebo si čistit nehty(je   možno i obráceně) potom   snímek vřele doporučuji.   více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 1 / 10

Kosmo (2016) [TV minisérie]

Kosmo
Nemůžu jinak. I přes to,   že podle mě seriál ztratil   po prvních dvou dílech dech,   aby se na konci zase trochu   nadechl, je to asi   více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 10 / 10

Trpaslík (2017) [TV minisérie]

Trpaslík
Výborné. Asi to není styl   homoru pro každého a občas   jde některý díl až za   hranu (celkově je kvalita   dílů dost různá), ale v   celkovém více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 8 / 10

Hodiny zoufalství (1955)

Hodiny zoufalství
Poměrně slušný příběh i   herecké výkony - na tu dobu.   Ženy jsou jako vždy mírně   teatrální, dítě je na   facana, ale nakonec všechno   více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 1.332/1.309