reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 26.2.2017 a svátek má Dorota. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

17 zastavení Slávy

Semnadcať mgnovenij Slavy

Země:
Rok:
2003

Celkové hodnocení filmu 17 zastavení Slávy

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 41.4% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
8.7.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
24.5.2009
dr.obek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
28.2.2009
uriel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.10.2007
kovandos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
29.10.2007
respiro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih2568minih2568Aféra Cartier (1984) [TV film] 
Cartier Affair n
minih7931minih7931Goldfinger (1964) 
Goldfinger n
minih13700minih13700Nebe a Země (1993) 
Heaven and Earth n
minih39458minih39458Finty Dicka a Jane (2005) 
Fun with Dick and Jane n
minih44294minih44294Ed (2000) [TV seriál] 
Ed n
minih37040minih37040Dokonalá loupež (2002) 
The Hard Word n
minih18654minih18654Senzační únos (1994) 
The Chase n
minih29086minih29086Hadí ostrov (1987) 
Snake Island n
minih13085minih13085Muriel se vdává (1994) 
Muriel's Wedding n
minih19521minih19521Správný chlap v Africe (1993) 
A Good Man in Africa n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

41.4 %
4   - Rendys
5   - kamil.ice
1   - stixman
3   - dr.obek
7   - uriel
3   - kovandos
6   - respiro
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141595
Osobností: 606532
Fotografií: 526566
Plakátů: 253980
Obsahů a biografií: 130305

Poslední komentáře

Fantastická zvířata a kde je naj...

Fantastická zvířata a kde je najít
Trochu jsem se bál, že po   velkolepé sérii o Harrym   Potterovi to bude prudký pád   dolů. Ale naopak i tenhle   film se skvěle drží na   více >

Autor: bud.spencer1 | Hodnocení: 10 / 10

Spalovač mrtvol (1968)

Spalovač mrtvol
Film je tak na jedno   shlédnutí a už se k němu   nevracet. Ani Chramostová ani   Hrušínský nejsou mojím   šálkem kávy. Chramostová,   do doby, více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 5 / 10

Srdečné pozdravy z Ruska (1963)

Srdečné pozdravy z Ruska
Jako dobrodružná komedie to   bylo dobrý. Agenti z   Bulharska, Ruska, Turecka,   Anglie, nechyběl ani velký   cikánský gang a do toho J.   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Prověrka osudem (1971)

Prověrka osudem
Sovětský ´trezorový´   snímek z období 2. světové   války ukazuje nelichotivý   osud vojáka, který se vzdal   Němcům a začal s nimi   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Tohle je náš svět (2016)

Příroda vers. kapitalismus...

Tohle je náš svět
Po úvodních minutách filmu   jsem si zalebedil, pohodička   – užiju si krásnou   pohádku o tom, jak je   skvělý alternativní život   mimo více >

Autor: m6k | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.177/0.151