reklama
 
ohodnotit

17 zastavení Slávy

Semnadcať mgnovenij Slavy

Země:
Rok:
2003

Celkové hodnocení filmu 17 zastavení Slávy

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 41.4% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
8.7.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
24.5.2009
dr.obek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
28.2.2009
uriel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.10.2007
kovandos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
29.10.2007
respiro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih16681minih16681Postřižiny (1980) 
Postřižiny n
minih44132minih44132Satan (2006) 
Le Sheitan n
minih48336minih483362001 maniaků: Pole vřískotu (2010) 
2001 Maniacs: Field of Screams n
minih36820minih36820100 sladkých holek (2000) 
100 Girls n
minih41251minih41251Ivánku, kamaráde, můžeš mluvit, aneb, Tak to mi ho teda vyndej (2005) [TV film] 
n
minih30011minih30011Quartier Mozart (1991) 
Quartier Mozart n
minih23268minih23268Western Union (1941) 
n
minih2566minih2566Aerosmith Things That Go Pump In The Night (1990) [Video] 
Aerosmith Things That Go Pump In The Night n
minih8956minih8956Hoši z Brazílie (1978) 
Boys from Brasil n
minih25225minih25225Tisícročná včela (1983) 
Tisícročná včela n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

41.4 %
4   - Rendys
5   - kamil.ice
1   - stixman
3   - dr.obek
7   - uriel
3   - kovandos
6   - respiro
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144940
Osobností: 617103
Fotografií: 542176
Plakátů: 259447
Obsahů a biografií: 132752

Poslední komentáře

Zuzana je zase sama doma (1961) ...

Zuzana je zase sama doma
Jiří Suchý, Jiří Šlitr,   ansámbl divadla Semafor a   písničkové hity své doby.   Dnes hudební evergreen   bohužel už jen pro starší   a více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Co se z nás stalo (2015) [DCP]

Co se z nás stalo
Tak už i Dánsko přispělo   do ranku "zombie" tématiky a   jejich horor / thriller   můžeme vidět. Jak to   dopadlo? Tak určitě slušně   ukázané více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Hotel Problemski (2015)

Hotel Problemski
Film mě nijak zvlášť   neoslovil, nemůžu napsat   vůbec. Určitě bych film ale   nezařadil mezi komedie.   Problematika uprchlíků je   všeobecně více >

Autor: curil | Hodnocení: 4 / 10

Hiev up (1978)

Hiev up
Film jsem viděl v rove 1985   na DDR Drážďany, což se   chytalo na víčko od konzervy   za oknem a dvoulinku. Už   tenkrát mi neseděl   více >

Autor: curil | Hodnocení: 4 / 10

Ohnivý kuře (2016) [TV seriál]

Seriál Ohnivé kuře.

Ohnivý kuře
Seriál byl lidsky hezký asi   do konce května. Nyní se z   něho stává komediální   laciná fraška s naivními   problémy v dějích dalších   dílů.

Autor: libka

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.126/0.091