reklama
 

Hodnocení uživatele superfilmar

superfilmar

superfilmar zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  Tomáš Myliveček

Celkem: 965 | Zobrazuji: 1 - 50 výsledků.
Řadit podle:

 
< Předchozí    Další >
 
Uživatel
Hodnocení
Hodnoceno
10 000 př.n.l. (10,000 B.C.)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
21.1.2012
3:15 zemřeš (The Amityville Horror)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.3.2012
Addamsova rodina (The Addams Family)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
24.1.2012
Akta X: Film (The X-Files: Movie)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.9.2012
Alf
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
17.1.2012
Amazing Spider-Man (The Amazing Spider-Man)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
9.11.2012
Americká kletba (An American Haunting)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.3.2012
Amok
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
10.4.2012
Asterix a Galové (Astérix le Gaulois)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
1.7.2012

< Předchozí    Další >
 
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 147959
Osobností: 626687
Fotografií: 562523
Plakátů: 266840
Obsahů a biografií: 135802
foto ticket-art gopay

Komerční sdělení

Seznam DVD

Potřebujete si udělat pořádek ve filmech? Tak právě pro Vás je tu tento program.

foto

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Tommy Boy (1995)

Tommy Boy
Rozporuplné hodnocení, ale   já se musím přiklonit k   těm kteří hodnotí tuto   komedii dobře. Sedla mi.   Doopravdy jsem se bavil. Chris   více >

Autor: p.a. | Hodnocení: 8 / 10

Alias Jesse James (1959)

Alias Jesse James
Na dobu vzniku velmi slušná   věc. Bob Hope pronáší   slušné hlášky. Toho chlapa   moc neznám, ale tady je velmi   dobrej. Ostatní taky. Milford více >

Autor: p.a. | Hodnocení: 8 / 10

Leť, ptáku, leť! (1978)

Leť, ptáku, leť!
Pohoda. Stále dívatelné, i   když možná působí i   nostalgie. Rozhodně   nadprůměrný film, a ani v   dnešní konkurenci by se   rozhodně tvůrci neměli za   co stydět.

Autor: p.a. | Hodnocení: 8 / 10

Páni kluci (1975)

Páni kluci
Bomba, zase jsem tento film po   dlouhé době viděl a   působí na mě furt jako na   malýho kluka. Tenhle film si   nikdy nenechám ujít a stále   více >

Autor: p.a. | Hodnocení: 10 / 10

Věk zrady (1993)

Věk zrady
Na TV produkci slušně   udělanej filmeček.   Vzdáleně mi připoměl   starýho a dobrýho Claudia   (doopravdy vzdáleně). Bryan   Brown hraje více >

Autor: p.a. | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.065/0.029
Partneři:
Skromný kluk | Vodák dřeva | hotel pro psy