Zari

Komentáře uživatele poiu1

poiu1

poiu1 zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 28
30 dní dlouhá noc (30 Days of Night)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 2.8.2009
30 dní dlouhá noc mě   poměrně překvapila,   nečekala jsem takovou   kvalitku. Ve filmu byly moc   pěkné masky upírů, byly   výjimečné a přesto velmi   působivé. Celou dobu film   provází napětí a krev   teče proudem, přesto to   není nijak nechutné, prostě   se to tam hodí. Závěr je   docela překvapivý, jediné,   co můžu vytknout, je   posledné scéna, kdy se   hlavní hrdina - Josh Hartnett   rozpadá na prach v objetí se   svou expřítelkyní. Trochu   moc doják na konec akčního   hororu.
Apocalypto
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 28.8.2009
Nejraději bych hodnotila 7-8.   Osm proto, že to byl   zajímavý a výjimečný   kousek, který stvárnil   kvalitní režisér a   dozajista věděl, co dělá.   A sedm proto, že ve filmu   bylo na můj vkus až   příliš násilí - jistě,   hodí se to tam - ale není to   můj šálek kávy. Těm, co   nevadí krev a trochu   brutality, Apocalypto   doporučuju ;)
Bohové smrti (Soul Eater)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 9.9.2012
Soul Eater
Zhlédla jsem všech 51 dílů   seriálu a musím říci, že   je to dle mého názoru jedno   z nejvtipnějších,   nejulítlejších a   nejzábavnějších anime, co   jsem viděla. Každá postava   má svou "vadu",   díky které si je člověk   snadno zamiluje. Prostředí   je propracované, grafická   stránka fascinující.   Nemám, co vyčíst.. :)) Snad   budou další díly.
Dračí příběh (Fire & Ice)
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 27.8.2009
Bylo to utrpení.   Nepřirozené rozhovory,   zvláštní činy. Vše   vypadalo hrozně uměle a   nepřirozeně. Drak vypadal   jak vystřižený z novin. Je   to spíš jako pohádka pro   děti a i tak dost   nepodařená.
Ghost in the Shell (Kôkaku kidôtai)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 2.8.2009
Tohle je opravdu hooodně   zajímavý kousek. V prvé   řadě, když už nic jiného,   tak myslím, každého zaujme   jak je toto anime skvěle   spracované - velkoměsto v   pozadí, ulice, i obyčejný   semafor, jsou úžasné. Až   zůstává rozum stát, že je   to kreslené. Jinak se Ghost   in the Shell zabývá   fascinující myšlenkou Duše   v těle, jen si představte,   že Vás někdo jen tak   nahackuje a smaže Vám   myšlenky a nahradí je   jinýmy... Androidi,   robotické implantáty,   vylepšení mozku, nic není   nemožné. Skvělé scifi, u   kterého se rozhodně nebudete   nudit. Stojí za zhlédnutí -   víckrát! ;)
Ghost in the Shell 2: Innocence (Innocence)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 10.8.2009
Luxusní film, o grafice už   ani nemluvím. Zajímavá   zápletka, fascinující zlomy   v ději, nahackované mozky,   oči... Mutant s implantáty   megálních nožů.   Nahackovaný policista, který   viděl jednu situaci v   různých variacích   několikrát kolem dokola.   Skvělá podívaná!
Grindhouse: Auto zabiják (Death Proof)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 2.8.2009
Opravdu fascinující kousek.   Myslím, že Tarantino   ukázal, že umí točit   filmy, tohle je zřejmě jeden   z těch, který buď   nesnášíte nebo milujete.   Dialogy všech slečen,   objevujících se na obrazovce   mě moc nezaujaly. Zvlášť   ta druhá parta - při jejich   rozhovoru jsem dokonce   usínala. Ale zachránila to   závěrečná akce, která se   prostě povedla. Jinak film je   pro mě zajímavý hlavně   spracováním, první polovina   filmu působí stařičkým   dojmem, přestože se v   několika scénách objevuje   ne zrovna zastaralý mobil,   pak následuje kus filmu v   černobílé, která mě ke   konci začala dost   rozčilovat, naštěstí   právě v okamžiku, kdy se   "zaply" barvy. Po   tom dvojbarevném zážitku,   už následoval běžný   obraz, na který jsme zvyklí.   Celkem zajímavé. Quentin   Tarantino chtěl něco   sdělit, bohužel asi   nepatřím mezi ty, kterým to   sdělení patřilo. Nicméně   nelituju, že jsem Auto   zabiják viděla...
Harry Potter a Princ dvojí krve (Harry Potter and the Half-Blood Prince)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 16.9.2009
S knihou se film vůbec rovnat   nemůže. Harry v knize   nepokukoval po sličné   černošce v bistru na   nádraží, omráčeného ve   vlaku ho nenašla Lenka   Láskorádová ale bystrozorka   Thonksová a konec byl úplně   jiný, nepochopitelně. Harry   doletěl s Brumbálem na   koštěti do astronomické   věže, Harry byl schovaný   pod neviditelným pláštěm,   a když přišel Malfoy, tak   stihl Brumbál znehybnit   Harryho, takže Harry nemohl   nic dělat. Ne jako ve filmu,   kde nečině přihlížel,   dokud nepřišel Snape. A   hromada dalších věcí si   hrozně rozporovala. Ale kdo   knihu nezná, mohl si užít   zajímavou a zábavnou   podívanou, uznávám, že do   filmu se nevejde všechno,   nerozumím tomu, proč   překopali konec, ale film mě   konec konců bavil a byl   dobře natočený.
Já, legenda (I Am Legend)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 25.7.2009
Skvělý herecký výkon a   dobrá práce filmařů. Jsem   ale opravdu nespokojená s   koncem, kdy   "přijde" jakási   boží pomoc. Zajímal by mě   spíš druhý konec filmu,   který byl natočen, jenž   jsem bohužel neviděla.   Přesto myslím, že by byl   zajímavější... Stejně jde   ale o pěkný film, první   polovina je luxusní, plná   dost napínavých scén a   zombie jsou kvalitní:)
Karlík a továrna na čokoládu (Charlie and the Chocolate Factory)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 30.8.2009
Pohodový rodinný film,   některá místa snímku byla   sice slabší, ale stejně   stojí za to si Karlíka a   továrnu na čokoládu alespon   půjčit a podívat se na něj   :)
Mamma Mia!
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 28.8.2009
Mamma Mia! byl opravdu film, u   kterého se člověk dobře   baví. Našlo se tam plno   vtípků a pokud člověku   nevadí písničky od ABBA,   tak je to pohodová podívaná   :)
Mrtvá nevěsta Tima Burtona (Corpse Bride)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 30.8.2009
Moc pěkný pohádkový horor,   který je hezky zpracovaný.   Jde o výjimečné a   originální téma, protože   mrtvé nevěsty tu ještě   snad nebyly. Doporučuju se   podívat, stojí to za to :)
Nástrahy velkoměsta (Il Ragazzo di campagna)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 10.8.2009
Jelikož je komedie už   staršího data vzniku   ztrácí u mladšího publika   na humoru, protože se doba   posunula někam jinam a od   komedie se už očekává   něco víc a asi i něco   jiného.
Ospalá díra (Sleepy Hollow)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 30.8.2009
Skvělý horůrek, který jsou   burtonskou atmosférou   působí naprosto úžasně.   Johny Depp v hlavní roli   exceluje, zas je to   roztěkaná postava,   tentokrát i trochu pomatená   a bojácná, a ve to filmu   působí skvěle.   Doporučuju...
Osvícení (The Shining)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.9.2009
Geniální film, Jack   Nicholson se role z hostil   skvěle, bez něj by to bylo o   ničem, stejně tak jako   filmová manželka, která   byla taktéž velmi zdařile   zahraná. A malý Danny,   který si povídal se svým   ukazováčkem a na chodbách   potkával mrtvá dvojčata a   jiné duchy, tomu dodával od   začátku tu správnou   strašidelnou atmosféru. The   Shining (1979) patří mezi   hororovou klasiku, která by   měla být každé sbírce   filmů.
Pařba ve Vegas (The Hangover)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 27.8.2009
Čtyři muži se vypraví na   loučení se svobodou do Las   Vegas. Stráví tam bouřlivou   noc a ráno si nic   nepamatují. V pokoji doutná   křeslo, kolem pobíhá bílá   slepice, v koupelně je tygr,   v bytě se nachází cizí   prcek a budoucí ženich Doug   se stratil. Začíná   šílené hledání Douga,   matky dítěte, vlastního   auta... Střelená komedie,   která stojí za zhlédnutí.
Planeta Teror (Planet Terror)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 16.8.2009
Monstrózní šílenost,   stupidní, šokující,   překvapující, nechutná,   absurdní, nadmíru   střeštěná a vtipně   brutální. Ale stojí za to   vidět Planetu Teror! :D
Polibek upíra (Vampire's Kiss)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 2.8.2010
Vampire's Kiss
Černá komedie s Nicolasem   Cagem. Kvalitní horror   nečekejte. Tenhle filmek je   plný absurdních situací,   šílených představ a   opravdu velmi zábavných   počinů hlavního hrdiny   Petera Loew. Například,   když se Peter snaží ulovit   a sbaštit holuba. Bláznivé,   šílené.. nechutné..? U   tohohle filmu jsem se opravdu   pobavila, doporučuju :D
Smrtelné zlo 2 (Evil Dead II.)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.8.2009
Na začátku strach   nahánějící horor, potom   děsivě komická těla   mrtvých a démonů a na konci   akční scéna, kdy se Bruce   Campbell -hlavní hrdina-   vrhá za démonem do sklepa,   místo jedné ruky motorová   pila, na zádech akčně   zkrácená brokovnice, opravdu   nezapomenutelné, stejně jako   boj s vlastní rukou :D
Stopařův průvodce po Galaxii (The Hitchhiker's Guide to the Galaxy)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.9.2009
Dobře ulítlá komedie, u   které jsem se celou dobu   skvěle bavila. Ve filmu byly   správně absurdní okamžiky,   už od delfínů, kteří   upozornovali na konec světa,   až po to, že myši   experimentují na lidech. :D   Kdo má smysl pro humor, bude   se určitě dobře bavit :)
Tajemné okno (Secret Window)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 11.8.2009
Tenhle film se mi moc líbil,   nevím, jestli je to tím, že   je podle Kingovy povídky, a   nebo tím, že je v hlavní   roli Johny Depp, který   prostě umí hrát roztikané   mimoně :D Tajemné okno se   někomu může zdát krapet   předvídatelné, i když   zaznívají hlasy, že tomu   tak není. Ale ať každý   posoudí sám. Každopádně   tenhle kousek rozhodně stojí   za zhlédnutí.
Taková normální rodinka
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 29.8.2010
Film prakticky bez deje..   Ničím nepřekvapí.. Divák   v podstatě pozoruje reakce   lidí, prakticky žádný   vývoj... Možná se párkrát   zasmějete, ale za nic víc to   nestojí..
Titanic
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 14.8.2009
Je to prostě moc dobrý film.   Je takový legendární,   viděl ho snad každý, pro   někoho je to moc velká   romantika, pro někoho naopak.   Mě na tom fascinuje doba,   chování lidí, ta úžasná   velká loď a především   také to, že se, pomineme-li   romantickou zápletku, jedná   o skutečnou událost.
V kůži Johna Malkoviche (Being John Malkovich)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 20.7.2009
Opravdu fascinující film. V   programu čtu: Komedie. Pak   šokovaně koukám na film,   kterému se nesměju, který   je tak neuvěřitelně   absurdní, že mi zůstává   rozum stát. Chvilku se   zapřemýšlím, jestli jsem   se právě na tohle chtěla   dívat, ale člověka tenhle   film postupem času prostě   strhne. Ten nápad je   prakticky geniální: dostat   se někomu dohlavy, začít ho   ovládat a do toho všechny ty   chaotické milostné vztahy.   Přes 100 minut film - něco   mezi sci-fi, thrillerem, a   tragi komedií - překvapuje   diváka různými zvraty, a   když běží titulky   doprovázené tak trochu   schizofrenní hudbou, máte   pocit, že jste viděli   dokonalý film, který   rozhodně stojí za   zhlédnutí, klidně i   víckrát ;)
Válka světů (War of the Worlds)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 28.8.2009
Myslím, že tenhle film se   povedl, noc pěkní   mimozemšťané, jejich   technika povedená. Jen se mi   moc nezamlouvaly zvláštní   vztahy v "rodině"   hlavního hrdiny a také   konec, který je takový   nijaký. Zrovna když člověk   čeká, jakou to nebudou muset   vynalézt úžasnou věc, aby   mimozemšťany zničili, tak   film náhle končí s prostý   přírodním vysvětlením.
Vesmírná exploze (Impact)
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 14.8.2009
Tak tenhle kousek byl fakt   utrpení. Když velká   nákladní lod začne létat,   protože se Měsíc   přiblížil k zemi, ale voda   zůstává tam, kde byla,   když se auta vznášejí do   výšek mrakodrapů, ale   veškerý bordel, co bývá na   zemi nelétá, když se film   snaží hrát na city pomocí   dvou dětí, kterým umře   maminka, dědeček a možná i   tatínek, tak už je to   opravdu hooodně zoufalé.   Tenhle film doporučuju   možná, když potřebujete   večer vyluxovat nebo dělat   další hlučnou činnost,   která vám nedovolí zvednout   oči od práce, a chcete u   toho mít "něco"   zapnutého, jinak snad ani ne.
Vikingové II (Outlander)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 10.8.2009
Docela zajímavá směs scifi   a fantasy. Vikingové byli   zdařilí. Nepřítel č. 1   světélkující drak nebo   spíš ufon mi nijak moc   nevadil, k vesmírné lodi na   začátku se celkem hodil.   Vyprávění o zničení   ufonovy planety a o tom, jak   zapomněli zničit jediného   tvora, jež pak vyvraždil   celou osadu lidí, bylo   trapné rozhodně ne dojemné,   protože jim tam zrovna   pozabíjel kamarády vikingy,   a nelogické, protože nevím,   jak si mohli být vůbec   jisti, že planetu zbavili   všech tvorů, a byli hloupí,   když si ta svá městečka   nijak nezabezpečili... Ale   přesto je to docela   zajímavý snímek a kouknout   se na něj rozhodně není   ztráta času, Outlander mě   překvapil svoji kvalitou.
Ztracené město (Lost City Raiders)
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 26.6.2010
Hloupost
Jen taková hloupost..   Nechápu jak mohli hrdinové   přežít závěrečný   výbuch :P mělo je to smést   z povrchu zemského.. Ale   musel se tam udelat trapnej   happy end nad skleničkou   vína.. Tenhle film je tak   maximálně dobrej, když   chcete vypnout a třeba si u   toho i pospat :D Nic   zajímavýho se tam neděje...   Pár zdlouhavých   nezajímavých honiček a   přetahování nad poklady.. a   pár nanejvýš   nepravděpodobných   událostí.. nuda..

TV Program

ČT1 - AZ-kvíz (1997) [TV pořad]

11:30 - 12:00

26 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

ČT2 - Nové objevy v Pompejích

11:05 - 12:00

51 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

NOVA - Tescoma s chutí (2009) [TV poř...

11:45 - 12:00

11 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

Prima - Policie Hamburk (2007) [TV ser...

11:30 - 12:30

26 minut již uběhlo
34 minut zbývá do konce

Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Matti

Matti
Matti

Naposled navštívené:
Matti

Matti
Matti